.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 70
    Слънце,бягай от тоя като дявол от тамян,щото много ядове ще береш иначе...Щом веднъж ти е посегнал,ще го направи пак на 100 процента,пък и щом се събира с някакви боклуци както ти каза-нищо чудно и те да му влияят,да взима наркотици или кой знае,та да се е променило отношението му към теб...но няма защо изобщо да се замисляш- махай се докато не е късно...
    Спрете Земята,искам да сляза...

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от ^AnGeL_KisS^
    Според мен трябва да го напуснеш!!!Щом един път те е ударил няма да спре да го прави!Спасявай се докато можеш...Има и други момчета
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Лафа е убии ме убичам те!
    Light The Universe

Guest
    off kaji mi 4e temata e bazik [-o<
    kak moje da tarpi6 podobno povedenie
    az na parviq 6amar bih si oti6la,obi4ala go,da da,prosto si sviknala s nego!
    Tova e nujda,navik,privarzanost,zavisimist dori,strah da ostane6 sama,ama ne i lubov Absurd! Begai barzo i kolkoto moje6 po-dale4

Град
    in ur dreams
    Събирай си багажа и да те няма, направи го докато не е у вас, защото може да те пребие пак, обърни се към някаква организация, защото от плицията файда няма . Отиди на място където ще си в безопасност и ще си сигурна, че няма да те нарани. Извесно време се придвижвай с "охрана", някой приятел или няколко приятелки...Не искам да ти бутам паранои, но предпазливоста никога не е излишна
    Успех, мила!

ZARQZVAI GO HI4 DAJE NE GO MISLI!!!I az minah prez sa6tiq AD s biv6iqt mi hodihme 3 godini i az mn go obi4ah no toi po4na da me bie i me otvrati ot nego "NAMRAZIH GO" OSTAVIH GO I SEGA SAM S DR MOM4E KOETO MN MI POMOGNA DA GO ZABRAVQ I SAM 6TASTLIVA A TOI SEGA SAJALQVA 4E TAKA SE E DARJAL S MENE I ME TARSI NO EDIN MAJ POSEGNE LI VEDNAJ NA JENA CQL JIVOT 6TE POSQGA!

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    Цитирай Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
    Оф боже! Ми зарязвай го. Ше го търпиш цял живот ли??? Се някой др ше си намериш.
    ако темата не е ебавка

Guest

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
    Оф боже! Ми зарязвай го. Ше го търпиш цял живот ли??? Се някой др ше си намериш.
    Ама да те лофка а не от интерес!
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Голям фен

Re: Бие ме, но го обичам

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    С Явор сме заедно повече от 1 година.Аз съм на 19, а той на 20 и живеем под наем в една квартира. В началото всичко беше розово, но през последните 3 месеца всичко се обърка. Явор започна да закъснява, не ми се обажда къде е, една моя френдка го е видяла с някакви боклуци. Вече не можех да търпя и му направих забележка, а той ми зашлеви страшен шамар. Обаче не обърнах внимание и така всяка вечер ме биеше , къде с ръце, къде с колан. Обаче търпях , защото го обичам. Вчера вместо да отнеса порция бой, той ме хвана, скъса дрехите ми и почти насила правихме любов. Цялото тяло ме болеше и му го казах, но той започна още по-грубо и аз търпях. Какво да правя? Да го зарежа ли ? Но аз много го обичам , не мога да се отделя от него!
    дали да го зарежеш!!! Аз бих го съдила. Какво значение има колко го обичаш, когато той не те обича така. В крайна сметка всички си имат достойнство. Твоето колко е??

Супер фен
    Град
    Панацея
    sled 1 chas 0tivam d0 k0ordinat0rkata da govorq za tvo pr0blem.. kat0 se vurna shte pisha tuk ! chao
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Повече от фен Аватара на paola_Rey
    Цитирай Първоначално написано от ^AnGeL_KisS^
    Според мен трябва да го напуснеш!!!Щом един път те е ударил няма да спре да го прави!Спасявай се докато можеш...Има и други момчета
    +1

Цитирай Първоначално написано от heavenisalie
    Как можеш да стоиш и да търпиш? Да му позволяваш да прави каквото си иска, да се държи с теб по този начин? Нима, не се интересуваш от себе си и личното си здраве. Не бъди глупачка, постъпи разумно и го напусни. Такъв живот е тежък и труден, не си длъжна да изживяваш всичко това заради човек за който не си заслужава. След всичко това, просто ти се чудя как още можеш да казваш, че го обичаш.
    СЪгласна съм

Мега фен Аватара на sasha_90
    Щом те бие и не те уважава като жена го зарежи.Той не те заслужава,а пък и ти не заслужаваш такъв тормоз.

Guest
    Щом сега го прави, като пораснеш какво?пак ще го обичаш но тогава направо ще те пребива..не се занимаваи..спри всико това навреме..няма никакав смисал..не чакаи да стане прекалено късно и тогава да не можеш да направиш нищо..

Щом сега го прави, като пораснеш какво?пак ще го обичаш но тогава направо ще те пребива..не се занимаваи..спри всико това навреме..няма никакав смисал..не чакаи да стане прекалено късно и тогава да не можеш да направиш нищо.. Rolling Eyes
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Samo ti se 4uda na akala za6to o6te ne si go zarqzala!
    Bie li te ne te zaslujava...kolko to i da go obicha6 go zareji za6toto ne6tata nqma da se opraqt i 6te prodaljava da te bie.
    Ot teb zavisi dali iska6 da tarpi6 bolkite i da si misli6 4e go obicha6 ili da zapo4ne6 otna4alo
    Uspeh mila no ti kazavm ZAREJI GO!!!!!

Фен
    Град
    На далече
    Заколи го

Супер фен
    Защо изобщо питаш?Събирай си багажа и се махай от него.Как може да го търпиш.Не мисля,че го заслужаваш.Колкото и да го обичаш,не трябва да позволяваш да те бие и да те унижава така.Айде късмет ...
    Обичам те <3 !!!

Guest
    Добре имам страхотна идея.
    Дано някой да не я е предложил вече

ВНИМАНИЕ! Не е препоръчително за деца под 18!

Цитирай Първоначално написано от Mitizaro
    Начи продават се едни колани със..ъъ гумени пениси .
    Наемаш една горила за вечерта, фащаш го тоя твоя (като пича на дет си платила ше ти помогне да не те набият) и почваш да го наказваш Отзаде. Накрая когато стиснеш изкувствения атрибут, течността отвътре се изпразва в него(предполагам се сещаш за какъв тип течност става въпрос).
    Гарантирана травма за целия живот на приятеля ти. \/

Фен Аватара на Mitizaro
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Добре имам страхотна идея.
    Дано някой да не я е предложил вече

ВНИМАНИЕ! Не е препоръчително за деца под 18!

Цитирай Първоначално написано от Mitizaro
    Начи продават се едни колани със..ъъ гумени пениси .
    Наемаш една горила за вечерта, фащаш го тоя твоя (като пича на дет си платила ше ти помогне да не те набият) и почваш да го наказваш Отзаде. Накрая когато стиснеш изкувствения атрибут, течността отвътре се изпразва в него(предполагам се сещаш за какъв тип течност става въпрос).
    Гарантирана травма за целия живот на приятеля ти. \/
    Забравих да се логна...Извинявам се!
    Моля разчистете горното мнение.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от {([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~
    )}]според мен този човек не те обича.По добре го зарежи и си намери някои които заслужава любовта ти и няма да те бие
    Ave spored tebe tuka v foruma nikoi nikogo ne obi4a ti samo tova kazva6 i da si namereli drug goleeemi saveti naprao si kato u4ebnik

Град
    LuNaTa
    sama si reshavash.ako ostanesh s nego znachi se primirqvash s tova da te bie vsqka vecher...pomisli si dali iskash tva..obichash go,no po dobre si tragni ne se primirqvai s polojenieto
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Град
    sOmewhere iN the DarknesS
    Ще търпиш постоянно това ли?
    Lubovta e kato vqtyra - ne mojesh da q vidish, no q useshtash.

Джиа
    Guest
    А ве, хора, не ви ли се струва, че сме почнали да използваме "обичам" ей така. Кое му обичаш по-точно. К'во значи "правихме любов" насила? К'ва любов? Събирай си багажа направо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си