- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бие ме, но го обичам
Слънце,бягай от тоя като дявол от тамян,щото много ядове ще береш иначе...Щом веднъж ти е посегнал,ще го направи пак на 100 процента,пък и щом се събира с някакви боклуци както ти каза-нищо чудно и те да му влияят,да взима наркотици или кой знае,та да се е променило отношението му към теб...но няма защо изобщо да се замисляш- махай се докато не е късно...
Първоначално написано от ^AnGeL_KisS^
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Лафа е убии ме убичам те!![]()
Light The Universe
off kaji mi 4e temata e bazik [-o<
kak moje da tarpi6 podobno povedenie![]()
az na parviq 6amar bih si oti6la,obi4ala go,da da,prosto si sviknala s nego!
Tova e nujda,navik,privarzanost,zavisimist dori,strah da ostane6 sama,ama ne i lubovAbsurd! Begai barzo i kolkoto moje6 po-dale4
![]()
![]()
![]()
Събирай си багажа и да те няма, направи го докато не е у вас, защото може да те пребие пак, обърни се към някаква организация, защото от плицията файда няма. Отиди на място където ще си в безопасност и ще си сигурна, че няма да те нарани. Извесно време се придвижвай с "охрана", някой приятел или няколко приятелки...Не искам да ти бутам паранои, но предпазливоста никога не е излишна
![]()
![]()
Успех, мила!
ZARQZVAI GO HI4 DAJE NE GO MISLI!!!I az minah prez sa6tiq AD s biv6iqt mi hodihme 3 godini i az mn go obi4ah no toi po4na da me bie i me otvrati ot nego "NAMRAZIH GO" OSTAVIH GO I SEGA SAM S DR MOM4E KOETO MN MI POMOGNA DA GO ZABRAVQ I SAM 6TASTLIVA A TOI SEGA SAJALQVA 4E TAKA SE E DARJAL S MENE I ME TARSI NO EDIN MAJ POSEGNE LI VEDNAJ NA JENA CQL JIVOT 6TE POSQGA!
ако темата не е ебавкаПървоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
![]()
Ама да те лофка а не от интерес!Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
sled 1 chas 0tivam d0 k0ordinat0rkata da govorq za tvo pr0blem.. kat0 se vurna shte pisha tuk ! chao
Първоначално написано от Say It Right
СЪгласна съмПървоначално написано от heavenisalie
![]()
Щом те бие и не те уважава като жена го зарежи.Той не те заслужава,а пък и ти не заслужаваш такъв тормоз.
Щом сега го прави, като пораснеш какво?пак ще го обичаш но тогава направо ще те пребива..не се занимаваи..спри всико това навреме..няма никакав смисал..не чакаи да стане прекалено късно и тогава да не можеш да направиш нищо..![]()
Щом сега го прави, като пораснеш какво?пак ще го обичаш но тогава направо ще те пребива..не се занимаваи..спри всико това навреме..няма никакав смисал..не чакаи да стане прекалено късно и тогава да не можеш да направиш нищо.. Rolling Eyes
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜
Samo ti se 4uda na akala za6to o6te ne si go zarqzala!![]()
Bie li te ne te zaslujava...kolko to i da go obicha6 go zareji za6toto ne6tata nqma da se opraqt i 6te prodaljava da te bie.
Ot teb zavisi dali iska6 da tarpi6 bolkite i da si misli6 4e go obicha6 ili da zapo4ne6 otna4alo![]()
Uspeh mila no ti kazavm ZAREJI GO!!!!!
Заколи го
Добре имам страхотна идея.
Дано някой да не я е предложил вече![]()
ВНИМАНИЕ! Не е препоръчително за деца под 18!
Първоначално написано от Mitizaro
Забравих да се логна...Извинявам се!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Моля разчистете горното мнение.
Ave spored tebe tuka v foruma nikoi nikogo ne obi4a ti samo tova kazva6 i da si namereli drug goleeemi saveti naprao si kato u4ebnikПървоначално написано от {([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~
sama si reshavash.ako ostanesh s nego znachi se primirqvash s tova da te bie vsqka vecher...pomisli si dali iskash tva..obichash go,no po dobre si tragni ne se primirqvai s polojenieto![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Ще търпиш постоянно това ли?
Lubovta e kato vqtyra - ne mojesh da q vidish, no q useshtash.
А ве, хора, не ви ли се струва, че сме почнали да използваме "обичам" ей така. Кое му обичаш по-точно. К'во значи "правихме любов" насила? К'ва любов? Събирай си багажа направо.