.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Как да я накарам да остане в България?

След кратко затишие моя милост реши пак да нахалства тук.Няма значение,щото имам проблем-имам 3(три)Дни(повтарям пак 3(три)) да накарам НЕЯ* да остане в България.Така 1вият е утре,тази вечер ще ходя да я посрещам и плс съвети какво да направя за да я накарам да остане тук пак!

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!
    Act once again with me,our silent play...My power over you grows strong,yet you turn from me to stage behind,,but Ŧђę Pђąńŧ

Guest
    в какъв смисъл да остане? да не занимава, или да се върне?

ако имаш предвид да подължи да живее тук, пък тя учи или работи навън, нямаш шанс..

За бога тя е на 13!Учи там,но ме обича и не е сигурна дали иска,иначе тяхните и разрешават,ще живее в нас и тн.Проблема е как да я накарам и тя да е сигурна,че иска да остане тук с мен.Как да я накарам да реши да не се връща!?
    Act once again with me,our silent play...My power over you grows strong,yet you turn from me to stage behind,,but Ŧђę Pђąńŧ

Мега фен Аватара на koalka
    На 13 е, малка е, сигурно затова се чувства несигурна.Кажи й, че всичко ще е наред, но представи си, ако се разделите, тя как ще се прибере?Трябва техните да идват, защото аз не бих пуснала детето си сама в самолета!Не знам, обмислете го и в крайна сметка решението е нейно.

Ми те вече са я пуснали нали това казах-тя в 9.45 би трябвало да е на гарата и да ме чака или аз нея.Сама ще пътува после при баба й и така.Те техните и дават,само,че тя не е сигурна(за кой ли път го казвам вече.).Иска но я е страх.Защото малко трудсно ще сме заедно със това разтояние м/у нас,не мислите ли? И това ще да означава и води до късане.а ние пробвахме и само един за друг мислихме.ЗНачи от тука нататък как мислите така да направим-
    1во-Да скъсам с нея.
    2ро-Да останем заедно и.....незнам.

СЪВЕТИ ПЛИЙЗ!

Мега фен Аватара на koalka
    Да, достат трудно ще е, ако сте разделени от разстоянието.Иначе не я убеждавай повече, нека тя реши.Няма смисъл, ако тя си е наумила нещо друго.Въпреки че през тези три дни й покажи, че наистина може да разчита на теб, ти ще й помагаш.

10х,ще го направя.Ще я оставя и няма да я тормоза прави сте нека тя да реши.10х пак.
    Ще пиша какво е станало.

Недеи точно да я оставяш...Смисал, кажи и че искаш да остане и че много даржиш на нея но все пак не можеш да и кажеш какво да прави и че си зависи от хея но си бил длъжен да и го кажеш..
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Ako naistina te obicha i darji na teb spored men trqbva da ostane...

Мега фен
    Град
    София
    Ако тя не е сигурна и беэ обежденията ти,няма смисъл да я притискаш.Както каэаха и другите-остави я сама да реши.Ако не отвори дума эа това е не иска да остане-това е положението.
    [size=7][b][u]fosse cos

остави я да замине!!! това ще е по-добре за нея. а за теб животът ще продължи...
    I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.

И останалите казаха, че тя сама трябва да вземе решението, защото то за нея може да е съдбоносно, а ако вие искате отношенията Би да продължат ще намерите начин, удобен и за двамата. УСПЕХ ДАНО ТЯ ВЗЕМЕ НАЙ–ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ, НО САМА

Това, че е на 13 прави нещата много по-сложни. Имай предвид, че можете да се обичате сега но след 9 месеца (примерно) може да решите да скъсате, да не можете да се гледате - какво ще стане с нея тогава? Ще се върне? Нали щеше да живее у вас. А ти на колко години си - това е още по-важно.
    И все пак ако искаш да я задържиш - опитай се да направиш тези 3 дни най-хубавите дни в живота й. Без да я притискаш и дай да разбере, че всеки ден може да е така ако тя е тук. Опиши и какво ще правите, как, кога, къде, представи и живота и в България ако остане при теб. Ден преди да замине я помоли да остане, дай и гаранции за неща, които можеш наистина да подсигуриш за нормалния и живот тук и стискай палци.

Прави сте ама и аз съм тъп не го забравяйте,все пак това ми е първата сериозна връзка и затова се държа като темерутест кретен,изпил 4 бири на гладно от 4 дни.

Град
    sOmewhere iN the DarknesS
    Tи на колко си?
    Lubovta e kato vqtyra - ne mojesh da q vidish, no q useshtash.

Супер фен
    бате ритай топка в махалата с аверите и не се занимавай - аз така правих, щом е на 13 и ти си некъде там...

не я насилвай ако тя иска само ще ти каже се пак е и малка помисли и за нея какво ше е по добре за нея да е тук с теб или там да получи добор образувание
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Джиа
    Guest
    Време беше да го зададем тоя въпрос. Ти на колко си?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Тя е на 13. Какв любов, бе? Като стане на 25 няма да те помни сигурно. Не я задържай и спирай!

Остави я да реши,както казаха другите.Но според мен и е рано да заминава в чужбина,още на 13 години,има време да получи добро образувание.Висшето е по-важно,може тогава да отиде в чужбина като завърши да следва там ,ако иска.Но както реши,каквото сабя покаже....ти просто и покажи тези оставащи дни че не си глупак и че я обичаш и тя може да промени решението си!!!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Както казаха останалите остави я сама да реши.Но честно казано по-добре да отиде и да получи добро образование вместо да седи тук.Не я насилваи да остане в България ако не иска.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Guest
    кажи и че имаш нужда от нея и и каже да останее в БГ

Guest
    ти на колко си

Mislq che postupvash egoistichno. Kakvo stava ako se skaratei se razdelite? Vse pak i tova e variant
    Ayudame olvidarte si te vas!

Завържи я с вериги в мазата!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си