- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бие ме, но го обичам
С Явор сме заедно повече от 1 година.Аз съм на 19, а той на 20 и живеем под наем в една квартира. В началото всичко беше розово, но през последните 3 месеца всичко се обърка. Явор започна да закъснява, не ми се обажда къде е, една моя френдка го е видяла с някакви боклуци. Вече не можех да търпя и му направих забележка, а той ми зашлеви страшен шамар. Обаче не обърнах внимание и така всяка вечер ме биеше , къде с ръце, къде с колан. Обаче търпях , защото го обичам. Вчера вместо да отнеса порция бой, той ме хвана, скъса дрехите ми и почти насила правихме любов. Цялото тяло ме болеше и му го казах, но той започна още по-грубо и аз търпях. Какво да правя? Да го зарежа ли ? Но аз много го обичам , не мога да се отделя от него!
i men me bie po vreme na sex![]()
Къде те бие, по гъза ли ?Първоначално написано от sladko_bebchence
![]()
идеалното бълграско семейство от едно време
ама преди или след новините те бие ?
Оф боже! Ми зарязвай го. Ше го търпиш цял живот ли??? Се някой др ше си намериш.
Эарежи го.Колкото и да го обичаш,недей да търпиш така да те унижава..
[size=7][b][u]fosse cos
Да е*а тъпия ти педал да е*а. Според мене мъж който посяга на жена не е мъж. Деба странния убитак, 6а посяга на любимата си. Мила по добре го напусни!! Има много други мъже които биха те носили на ръце. Това не ти е последната любов, така че напускай го!!! Няма да стане по добре, по лошо ще става. Това е моя съвет!!!
Мерси за съветите! Ще го напусна! Ей, тва са бг мъжете-искат да упражнявам контрол върху жените . Добре, че не бяхме женени, защото тогава щеше да е по-сложно.![]()
Не всички са такива.А и контрол може и по друг начин да се упражнява.И все пак го эарежи твоя..късмет и да ни кажеш как е минало.Първоначално написано от Анонимко
[size=7][b][u]fosse cos
И много хубаво ще направиш!!! Аз никога не бих посегнал на жена. Та това е най святото нещо на земята!!
Е, и той говореше подобни неща''Миличко, няма да ги посягам! Нали знаеш колко те обичкам, пък и жените не трябва и с цвете да се бият'' или пък '' Котенце, никога няма да ти посегна като някоя простаци, заклевам ти се'' . А какво стана ?Първоначално написано от !!!!!!
![]()
Не е истински мъж!!!Първоначално написано от Анонимко
Зарежи го и колкото може по-бързо,защото някой ден ще те убие съзнателно или несъзнателно.Ама и ти как ще му се оставиш да те бие?Какъв ти е той,че да те бие?Не ти е родител,пък и ти си голяма,че да те бият.Зарязвай го и си живей живота.Без него ще ти е 100 пъти по-добре и ще си намериш някой,който да те обича и уважава.Успех!!!
Първоначално написано от Анонимко
ти си пълен балък!!!
Мила, доста по-малък съм 0т теб, но ще ти кажа едно... ако искаш да търпиш да те бие и едва ли не изнасилва, стои при него. Ако ли не, знаеш какво да направиш.0т къде си ? Ак0 си 0т Варна, пиши ми лично, ше ти помогна с каквото мога. Мн съм навътре с тези "неща" - ще те насоча към място, където да получиш професионална помощ...
Първоначално написано от Say It Right
Мерси, но не съм от Варна. Имам късмет днес, защото Явор отиде на гости у леля му в София и ще се прибере утре сутринта. Ние сме от Враца.Първоначално написано от comics
ае ти добре ли си как ще му даваш да те бие и ти ще си мълчиш я му тегли една маина и се махаи от там тоя за къв са има такива са някви жалки комплесари е** го........
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
ще се опитам да ти помогна по някякъв начин, ще разпитам координаторката ми, 100& и във Враца има място, към което да се обърнеш... още утре ще говоряПървоначално написано от Анонимко
скайпа ми е joint_mast3r
![]()
мерси за п0дкрепата... тва лапе ак0 ми падне... единствения начин да се 0търве 0т мен ще е да си смени п0ла на женски....Първоначално написано от Анонимко
kak moje da obi4a6 4ovek,koito te maltretira?izlaga6 se,zarqzvai go vednaga,daje ne mu kazvai 4e go zarqzva6,da ne te nabie pak...prosto si suberi bagaja i iz4ezvai
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Колкото повече търпиш по-лошо ще става.Представи си бъдещето ви заедно би ли търпяла всяка вечер да бъдеш зверски пребивана? Бягай докато имаш време все пак си на 20 живота е пред теб
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
ти имаш психически отклонения след като още си с такъв човек..Първоначално написано от Анонимко
Имам удивителното чувство, че авторката е от големия брой момичета, които имат онази фантазия с ”изнасилването”.. Може и да греша де.
Както и да е. Ако е истина:
1. Ако ти харесва да те бие- остани с него
2. Ако не ти харесва да те бие - зарежи го.
Простичко е![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Явно...Първоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
![]()
![]()