- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бие ме, но го обичам
дано ти спука кратуната от бой
Говорих с жената, ще ти предам какво ми каза тя, само ми пиши в скайп joint_mast3r и там ще ти кажа какви са ти вариантите и вече, каквтото решиш, това прави..
Първоначално написано от Say It Right
Абе как така ще стоиш и ще му бъдеш изкупителна жертва на тоя?!Обирай си крушите и забрави за него!
I just wanna live !
Don't really care about the things that they say
Don't really care about what happens to me...
Кфо 4акаш 3аря3вай.. ти не заслужаваш такова отношение..попринцип никой не заслужава...!![]()
Не давай надежда на нещо,което веднъж се е преебал0...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Когато искаш..намираш начин..когато нe искаш..НАМИРАШ ПРИЧИНА!
Оу миличка как можее да търпиш тфа!?Боли те навсякъде и търпиш!?Кфо?!Виж кфо тоя е боклук....не те заслужава...как може да го търпиш!?Дори да е момчето на мечтите ми няма да търпя това!!!Просту не те заслужава!Зарежи го!Ще го преодолееш!Отдалечи се достатъчно от него,за да не те нарани пак,защото може да е фатлано!
...Смъртта е бягство от проблемите... а не тяхното решение...
Ми продължавай да го обичаш !Първоначално написано от Анонимко
Щом те кефат, шамари, колани и такива работи !
Кажиго кой е и ще му отхапя вратъ !
Ще ти струва скъпо де, помисли си!
Никога не бих посегнал на момичеТва е най просташкото за мене ... зарязвай го веднага тва е ужасно
![]()
[quote]Добре имам страхотна идея.
Дано някой да не я е предложил вече![]()
ВНИМАНИЕ! Не е препоръчително за деца под 18!
спинозна сперма ??Първоначално написано от Mitizaro
zareji go!!!!!!! Tva ne e lubov tva e film na ujasite za teb nikoga ne sum udrql momi4e kak li puk priqtelkata mi tva e absurd prosto toi ne e za teb 6tom te bie i te kaji re4i iznasilva te izpolzva budi sigurna taka 4e spored men ne e zle da go napusne6
Rebirthing now. I wanna live for love wanna live for you and me. Breathe for the first time now, I got alive somehow.
Момче съм
nqma smisal da se tormozi6 sama toi se edno se gavri s teb po dobre si idi i nikoga pove4e ne go vijdai taka toi 6te ti ostavi traini sledi i 6te se straxuva6 za dr vrazka ostavi go i si nameri nqkoi svesten koito da te obi4a a ne da se darji kato izrod s teb![]()
Нали не очакваш някой в тоя форум да ти каже да останеш с него?!?!
Знам какво е да обичаш и да се чувстваш унизена. Може би и аз бих търпяла, но до едното време. Мисля, че 3 месеца са достатъчно. Така ли искаш да изживееш хубавите си години?
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
И аз ще ти кажа-ЗАРЕЖИ ГО!!!
epa kato te bie bez pri4ina na4i e bahti izroda kwa e faidata pak i da te nasilva .... tegli mu 6uta koito nqma da zabravi
You are Misleading and or Homosexual
Първоначално написано от UnsTToPPaBBle
определено подкрепям...КЪСАЙТЕ....
И все още си с него?! Каква е тази любов?! Помисли реално на нещата ако те обичаше нямаше да ти посяга .... просто щом като се опиташ да говориш с него той не те изслушва , а те бие няма смисъл да си с него. Колкото и да го обичаш ти не си му робиняВземи се в ръце и го оставяй
![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Мацко,напускай го веднага,а не стой да те бие!Още щом първия път ти е посегнал е трябвало да го зарежеш!
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!