.
Затворена тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 97

Hybrid View

motley ъике
    Guest

дънки на голо

момичета носите ли дънки на голо т.е.без бельо

Moderated by miloto
    т.1 от Правилника

Едва ли,сигурно ги дерат шевовете.

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Не.Според мен е твърде нехигиенично,пък и сигурно неприятно.Не бих опитала,най-вече заради болестите.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

много ясно че не...супер нехигиенично е...абе гадно е

Чичови
    Guest
    Аз не нося нищо поради една причина, голям ми е инстромента и като нося слипове или боксерки имам чувството че сам се "мушкам" А иначе за болестите е въпрос на лична хигиена, ако се преш и къпеш редовно и не позволяваш никои да ти носи дрехите или ти да носиш чужди, значи всичко е ОК

Не нося-нямам и намерения да ходя без бельо,смятам го за некомфортно и изключително нехигиенично

Град
    in ur dreams
    Абе тва да ходиш без гащи ей тъй е много тъпо, не е хигиенично бе хора!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    Цитирай Първоначално написано от Чичови
    Аз не нося нищо поради една причина, голям ми е инстромента и като нося слипове или боксерки имам чувството че сам се "мушкам" А иначе за болестите е въпрос на лична хигиена, ако се преш и къпеш редовно и не позволяваш никои да ти носи дрехите или ти да носиш чужди, значи всичко е ОК
    айййде ся
    За теб маитап, за мене истина!
    Не е важно кое как носиш, важна е хигиената и да се чувстваш добре в дрехите си

ne znam za vas no az bix probvala 6toto mi se stryva nexigieni4no pak bolestite..................

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    аз не нося дънки без бельо, но ми стана интересно, кви болести бре, аз моите дънки си ги нося само аз, в смисъл бахти, и те се перат като бельото, ама от него болести не се хващат, тъй ли
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Чичови
    Guest
    Е да за момичетата не говоря, при тях е малко по-тягава работата с болестите Но пък момичетата нямат големи ..... ,които да им пречат да носят удобно бело Такаче приемете моят съвет, като мъжки съвет

Град
    София
    Предполагам, че Сексита имаше предвид, че когато се носят дрехи на голо, повече микроби достигат до половите органи, което овеличава вероятността да се появи болест. Естествено, при добра лична хигиена, това надали ще стане, но все пак никога не може да си прекалено предпазлив!
    Е.. в крайна сметка е въпрос на лично предпочитание - аз винаги нося бельо
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^
    Предполагам, че Сексита имаше предвид, че когато се носят дрехи на голо, повече микроби достигат до половите органи, което овеличава вероятността да се появи болест. Естествено, при добра лична хигиена, това надали ще стане, но все пак никога не може да си прекалено предпазлив!
    Че то в реда на това милене и "прашките" са нехигиенични! И по този въпрос има не едн или две статии. Ако се питате защо ли , ега ще ви светна. "Прашките" не покриват ануса и го излагат на външни микроби, плюс това го дразнят! А сега де?!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^
    Че то в реда на това милене и "прашките" са нехигиенични! И по този въпрос има не едн или две статии. Ако се питате защо ли , ега ще ви светна. "Прашките" не покриват ануса и го излагат на външни микроби, плюс това го дразнят! А сега де?!
    Еми, аз до колкото съм чувал и прашките са малко нехигиенични Но не съм носил и не мога да дам много компетентно мнение...
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

motley ъике
    Guest
    bravo milena SALASNA SAM S TEB a i mnogo moi priatelki mi kazaha 4e taka nosqt danki ta az za tova vi pitam

Супер фен
    Град
    Венера
    Някои хора знаем какво представлява бельото

Guest
    Цитирай Първоначално написано от motley ъике
    bravo milena SALASNA SAM S TEB a i mnogo moi priatelki mi kazaha 4e taka nosqt danki ta az za tova vi pitam
    Ау малиии ма ти си момиче А аз си мислех че си момче и си пиша тука .

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    винаги нося бельо
    Love you Kris !!!

Град
    Бургас
    Винаги ходя с бельо
    OnLy God CaN Judge Me !

Супер фен
    estestveno 4e ne
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от Чичови
    Е да за момичетата не говоря, при тях е малко по-тягава работата с болестите Но пък момичетата нямат големи ..... ,които да им пречат да носят удобно бело Такаче приемете моят съвет, като мъжки съвет
    Да земеш се гръмнеш ли???

Никога не съм била без белио...

Град
    в мечтите ти
    Цитирай Първоначално написано от alice sw
    аз не нося дънки без бельо, но ми стана интересно, кви болести бре, аз моите дънки си ги нося само аз, в смисъл бахти, и те се перат като бельото, ама от него болести не се хващат, тъй ли

Бельото се сменя всеки ден, а по принцип дънките не се перат след всяко обличане, нали
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от sexy_for_you
    Не.Според мен е твърде нехигиенично,пък и сигурно неприятно.Не бих опитала,най-вече заради болестите.

motley ъике
    Guest
    хаиде защо не ми отговаряте

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си