- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- дънки на голо
момичета носите ли дънки на голо т.е.без бельо
Moderated by miloto
т.1 от Правилника![]()
Не.Според мен е твърде нехигиенично,пък и сигурно неприятно.Не бих опитала,най-вече заради болестите.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
много ясно че не...супер нехигиенично е...абе гадно е![]()
Аз не нося нищо поради една причина, голям ми е инстромента и като нося слипове или боксерки имам чувството че сам се "мушкам"А иначе за болестите е въпрос на лична хигиена, ако се преш и къпеш редовно и не позволяваш никои да ти носи дрехите или ти да носиш чужди, значи всичко е ОК
![]()
Не нося-нямам и намерения да ходя без бельо,смятам го за некомфортно и изключително нехигиенично![]()
Абе тва да ходиш без гащи ей тъй е много тъпо, не е хигиенично бе хора!
За теб маитап, за мене истина!Първоначално написано от sexita
Не е важно кое как носиш, важна е хигиената и да се чувстваш добре в дрехите си![]()
ne znam za vas no az bix probvala 6toto mi se stryva nexigieni4no pak bolestite..................
аз не нося дънки без бельо, но ми стана интересно, кви болести бре, аз моите дънки си ги нося само аз, в смисъл бахти, и те се перат като бельото, ама от него болести не се хващат, тъй ли![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Е да за момичетата не говоря, при тях е малко по-тягава работата с болеститеНо пък момичетата нямат големи ..... ,които да им пречат да носят удобно бело
Такаче приемете моят съвет, като мъжки съвет
![]()
Предполагам, че Сексита имаше предвид, че когато се носят дрехи на голо, повече микроби достигат до половите органи, което овеличава вероятността да се появи болест. Естествено, при добра лична хигиена, това надали ще стане, но все пак никога не може да си прекалено предпазлив!![]()
Е.. в крайна сметка е въпрос на лично предпочитание - аз винаги нося бельо![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Че то в реда на това милене и "прашките" са нехигиенични! И по този въпрос има не едн или две статии. Ако се питате защо ли , ега ще ви светна. "Прашките" не покриват ануса и го излагат на външни микроби, плюс това го дразнят! А сега де?!Първоначално написано от ^Sam90^
Еми, аз до колкото съм чувал и прашките са малко нехигиеничниПървоначално написано от Анонимко
Но не съм носил и не мога да дам много компетентно мнение...
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
bravo milena SALASNA SAM S TEB a i mnogo moi priatelki mi kazaha 4e taka nosqt danki ta az za tova vi pitam
Някои хора знаем какво представлява бельото![]()
Ау малиии ма ти си момичеПървоначално написано от motley ъике
А аз си мислех че си момче и си пиша тука
.
![]()
estestveno 4e ne![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Да земеш се гръмнеш ли???Първоначално написано от Чичови
![]()
Никога не съм била без белио...
Първоначално написано от alice sw
Бельото се сменя всеки ден, а по принцип дънките не се перат след всяко обличане, нали
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
хаиде защо не ми отговаряте