- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Спрайт иска да ти каже нещо
http://vbox7.com/play:a9cf46cc
нещата такива каквито са. нз, гадно, смешно, вярно според мен. някъде бях чел че 72% от биха спали с най-добрия си фр от срещуположния пол![]()
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
преди бест френда ми обясняваше, че бих била перфектната жена за него, ако не съм себе си...така де, вярно си е
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Ами може и така да е, никога не съм се замисляла дали най-добрия ми приятел иска да ме ебе...Аз с него не искам да правя секс, пък за него не знам..
Почти винаги става така:приятел и приятелка-единия харесва другия...
Еми да,в повечето случаи е така.То няма лошо де.Даже в подписа на някой от форума бях прочела една много умна мисъл:С настъпването на нощта,приятелството между мъжа и жената эначително намалява.Не го помня дословно ,но беше нещо такова
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Няма такова нещо момче и момиче приятели! Единия винаги иска нещо повече от това приятелство! Понякога и двама та. Не е задължително да искат секс. Може просто единия да използва другия. Въпросът е че тва не е истинско приятелство.
мда така е. Според мен в една такава приятелска двойка винаги единия иска нещо повече...
I po4ti vinagi tova e mom4etoПървоначално написано от Just_say_no
![]()
Така е винаги в даден момент харесва другия...цаката е обаче ако знае че няма да се получи да задържи всичко в себе си(много лош вариянт но за съжалени няма голям избор).
Хаха, готина пародия обачеМалко е селска, ама нищо
![]()
По тематаДа, наистина след време(ако не и в самото начало)едно приятелство може да прерасне в любов ... В повечето случаи наистина момчето е това, което иска нещо повече от бест-ката си, но и обратният вариант не е рядко срещан
Но какво да прави човек? Няма нищо лошо хората да се обичат
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love