.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Спрайт иска да ти каже нещо

http://vbox7.com/play:a9cf46cc
    нещата такива каквито са. нз, гадно, смешно, вярно според мен. някъде бях чел че 72% от биха спали с най-добрия си фр от срещуположния пол
    To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
    скайп: flight_of_the_phoenix

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    преди бест френда ми обясняваше, че бих била перфектната жена за него, ако не съм себе си...така де, вярно си е
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами може и така да е, никога не съм се замисляла дали най-добрия ми приятел иска да ме ебе... Аз с него не искам да правя секс, пък за него не знам..

Мега фен Аватара на sasha_90
    Почти винаги става така:приятел и приятелка-единия харесва другия...

Мега фен
    Град
    София
    Еми да,в повечето случаи е така. То няма лошо де.Даже в подписа на някой от форума бях прочела една много умна мисъл:С настъпването на нощта,приятелството между мъжа и жената эначително намалява.Не го помня дословно ,но беше нещо такова
    [size=7][b][u]fosse cos

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Няма такова нещо момче и момиче приятели! Единия винаги иска нещо повече от това приятелство! Понякога и двама та. Не е задължително да искат секс. Може просто единия да използва другия. Въпросът е че тва не е истинско приятелство.

Град
    на плажа =)
    мда така е. Според мен в една такава приятелска двойка винаги единия иска нещо повече...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Just_say_no
    мда така е. Според мен в една такава приятелска двойка винаги единия иска нещо повече...
    I po4ti vinagi tova e mom4eto

Така е винаги в даден момент харесва другия...цаката е обаче ако знае че няма да се получи да задържи всичко в себе си(много лош вариянт но за съжалени няма голям избор).

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Хаха, готина пародия обаче Малко е селска, ама нищо
    По темата Да, наистина след време(ако не и в самото начало)едно приятелство може да прерасне в любов ... В повечето случаи наистина момчето е това, което иска нещо повече от бест-ката си, но и обратният вариант не е рядко срещан Но какво да прави човек? Няма нищо лошо хората да се обичат
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Hqhqh Sme6no no fakt

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си