- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За ревността...
Искам да ви попитам за вашето лично мнениеСпоред вас възможно ли е ревнивецът/ревнивката да се промени, както обещава, че ще направи, ако и дадете още 1 шанс? Моля за вашите мнения и коментари
\
/
Първоначално написано от Say It Right
Не вярвам да се промени,колкото и да обещава.Трудно е да спреш да ревнуваш някого от днес за утре.
не вярвям...ако се променя ще действа няма да ми минава само с обещания ..а пък и тва трудно може да се изкорени..и аз съм ревнива..не се харесвам нооо нм да спрра![]()
.!.
е, ти си ревнива,но едва ли толкова, че да вдигаш скандали на приятеля си на 409540859675 пъти на ден за това, че говори с негова мн близка фр, с която не се е виждал 0т адски мн време, или защото е пратил {} на няк0е момиче в IRC :P
Revniveca ili revnivkata moje da spre da revnuva samo ako spre da obi4a, vsu6tnost ima li lubov, obi4.. ima i revnost dvete ne6ta sa si svurzani. Vsi4ki burkat revnosta s doverieto, no tva sa 2 razli4ni ne6ta. Moje da ima6 doverie na nqkoi no pak da go revnuva6, i da ti glojdi otvutre kade e i s kogo e :P. Taka 4e ako 4oveka do teb spre da te revnuva ili e sprql da te obi4a ili prosto mn umelo go krie ot teb
Първоначално написано от devil_feel_f
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Тва е адски кофти чувство и според мене няма начин да се изкорени.Или поне аз не мога![]()
Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
* * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!
Вълкът коэината си мени,но нрава не!![]()
Невэможно е един ревнив човек да се промени.Не става просто.Или пък може да се опита и да постигне някакъв реэолтат ,но эа кратко.
[size=7][b][u]fosse cos
еем са скандалите са си скандали не може без тях..а пък и щом му се караш толкова често остава ли ви време за другоПървоначално написано от comics
(а и аз се карам като пише на некоя в скайпа...сичките съм ги разследвала
)
.!.
категорично няма да се промени![]()
I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.
Според мен не,може само да не я показва видимо и пак да те ревнува.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
moje i da se promeni,no v pove4eto slu4ai ne stava taka![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Камилия се обади![]()
РУТИ ДОВАРО!
верно верноПървоначално написано от devil_feel_f
![]()
Така е.Първоначално написано от MiMcHeToOo
Пък и аз нямам толкова против ревността - приемам го като ласкателство![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Да, правилно го каза, naMy4Ho_KoTeПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
Само че ревността трябва да е в някакви граници все пак, човекът до теб не е твоя лична собственост. Някои обаче трудно осъзнават това и често ревността съсипва връзката.
![]()
Можеби просто ще спре да показва, но пак ще ревнува няма начин да спре...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Границата е тънка. Например - лошо е когато забраняваш на партньора си да се вижда с приятели/приятелки. Или още по-лошо - да го ревнуваш от родителите му!Първоначално написано от mid_get
Но когато представяш ревността си с леко хумористична и ласкателна нотка, винаги може да развесели човек до теб и да го накара да се чувства обичан![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Aми то по принцип хората които обичат ревнуват винаги, малко или много, работата е в това до колко ще го показват. Този въпросния ревнивец може просто да спре да го показва, което също е промяна![]()
Ayudame olvidarte si te vas!
Всъщност е ревнивка, с което въпросът е по-сложен :P
Мхм..и аз така мисляПървоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
podkrepqmПървоначално написано от devil_feel_f
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Значи аз съм адски ревнива.Знам,че не е правилно да се дразня от най-малките неща,но просто от вътр нещо ме разяжда..то е по - силно от самата мен.И по този въпрос ако съдя по себе си,толкова ревнив човек не може да се промени.Може да подтиска чувството в себе си месец,два,но ще е още по лошо и в един момент ше се натрупа и всичко ще рухне.Незнам..според мен за ревноста няма лек,тя си е даденост.Или ревнуваш или не..Незнам..Това е моето мнение по въпроса![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!