.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    най-добре си хапвай в къщи,преди да идеш на у4илище храната която ядете в стола на даскалото или пък в тия магазин4ета около даскалото са много нездравословни и се напалнява от тях

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Нося си плодове обикновено,нарязани в една кутийка Грозде,ябълки..абе каквото се намери в къщи. Или ако нямам си купувам солети,или много рядко Бейк Ролс или нещо такова.Храната в даскало не ми харесва,преди имаше хубави пици,там си ги приготвяха,ама няма вече.Само гадни сандвичи,дето мухи ги кацат и кой знае кой ги е пипал И плодове няма откъде да си купиш,има един супермаркет до у-щето,ама там не са хубави или изобщо ги няма....Пък и голямото там се изсипва половината даскало,та не ми се реди.
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Ям солети или вафли.Понякога си купувам някоя закуска.
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

Kato si na daskalo v golqmoto moje6 da izqde6 edna qbalka ili drug plod spored sezona, az vinagi si nosq biskviti nestle jiten dar s fibri. Probvai
    Tova e jiwotat na 4oveka opisan 4rez muzikata www.vbox7.com/play:9ae0f117

Kato si na daskalo v golqmoto moje6 da izqde6 edna qbalka ili drug plod spored sezona, az vinagi si nosq biskviti nestle jiten dar s fibri.
    Tova e jiwotat na 4oveka opisan 4rez muzikata www.vbox7.com/play:9ae0f117

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Az li4no piq airqn v golqmoto mejdu4asie i ne sam gladna do kraq na u4ebniq den Vapreki 4e i pica iili mcdonalds da qm nema da mi se lepne

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си