.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Супер фен
    Град
    Своге

Обемна и бухнала коса - ужасен проблем

ei pi4ove i pi4ki,zdraveite!taka imam sledniq problem,mnogo momi4eta i jeni iskat kosa s mnogo obem.i problema e 4e moita kosa e mnogo obemna i nqkva takava buhnala i naprao po4ti mi zakriva liceto i iskam nqksi da nee e tolko buhnala.Probvala sum s izkusqvane,ama to sled 1 sedmica pak su6toto,ta iskam da vi pitam kak da q napravq i s kakvo za da ne e tolko obemna i puhkava i buhnala.presa si nqmam!!! molq vi pomognete osobeno 1-viq i vtoriq den sled izmivaneto na kosata e da ne kazvam po-gore napisah.aide daite suvet4eta molq!

Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Голям фен Аватара на TheSadGirl
    Град
    Варна :)))
    offff kasmetlijka si ti.imam adski dalga,prava kosa.vsi4ki mn q haresvat .ama obem da be da.za tova q nosq vse varzana.4estno kazano nz kakvo da napravi6,6toto moq problem e to4no obratniq.sorry 4e ne pomognah

Ами не съм кой знае колко компетентна, ама ако отидеш на фризиор не ти ли я филират? Мисля, че това ще помогне донякъде!
    Бъди отракан, за да не бъдеш очукан!

Супер фен
    Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от the sad girl
    offff kasmetlijka si ti.imam adski dalga,prava kosa.vsi4ki mn q haresvat .ama obem da be da.za tova q nosq vse varzana.4estno kazano nz kakvo da napravi6,6toto moq problem e to4no obratniq.sorry 4e ne pomognah
    xaxaxa spox nali znae6 izraza "koi kvo si nema,tva si tursi"ne6to takoa be6e

Супер фен
    Град
    sofiq
    ne e kusmetliika,6toto znam kakvo to4no ima predvid avtorkata,imame si takava v klas(ne se obijdai no e kato buhal)mi prosto q izsu6avai s 4etka i q maji s londa preparat za izpravqne ,hem 6te zapzi ov\bema no 6te e mn podredena i hubava i vzemi si kupi edna presa(vsi4ko v imeto na krasotata )

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Повече от фен
    Филиране..това и трябва на твойта коса.
    Мойта също е много обемна,не чак толкова колкото казваш,че е твойта,
    но с филиране
    ми става много хубава.
    Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...

Голям фен
    Град
    Констанц
    ми и аз имам подобен проблем,но преди известно време ходих да ме пострижат и се оплаках че не искам такъв обем и ми направиха косата на супер много етажчета и горе долу се оправи положението ,но щом при теб не помага като начало не ползвай продукти за обем и мисля че и сешоара допринася за бухването на косата поне при мен ,а иначе аз ползвам сега от скоро и един продукт който поправя косата и не позволява да се електризира, не съм сигурна кво се води на български но е на Schwarzkopf и се впръсква в косата след като е измита помага и за по лесно сресване
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Супер фен
    Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от Blestq6ta
    Ами не съм кой знае колко компетентна, ама ако отидеш на фризиор не ти ли я филират? Мисля, че това ще помогне донякъде!
    kvo ozna4ava tva

Град
    zabraih.....;[
    o00o0o axaxaxa znam 4e problema ti e mn gaden 6toot ot biv6iq mi klas ima6e edna s kosa kat gnezdo i se i se podigravahme gnezdoto i be6e mn golqmo
    FUCK YOU MADA FAKA IN THA HRASTALAKA

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Цитирай Първоначално написано от iliana_svoge
    kvo ozna4ava tva
    Означава, че ще я изстанят и щя е направят по-тънка..Аз редовно си филирам косата и съм благодарна на този, който е измислил това нещо [-o<

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Супер фен
    Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie
    kvo ozna4ava tva
    Означава, че ще я изстанят и щя е направят по-тънка..Аз редовно си филирам косата и съм благодарна на този, който е измислил това нещо [-o<
    aha mersi za obqsnenieto mi 6te probvam taq sedmica a moje li d ami kjae6 akolko struva taka grubo kazano znam 4e pri vsi4ki e razli4no ama...a i da pitam tva nali ne ozna4ava prava kosa

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=135032
    Виж моя последен пост (доколкото си спомням). Там съм описала как аз махнах моя проклет обем.

Супер фен
    Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=135032
    Виж моя последен пост (доколкото си спомням). Там съм описала как аз махнах моя проклет обем.
    aha da ok,oba4e moita kosa e malko pod ramenete i za tva 6e si q napravq na po malki stupulca \/

Освен филирането и ако не ти се омазнява косата, вземи си кристали за коса или копринен серум. Тези продукти се предлагат от много фирми вече, така че марки бол - няма да изброявам - разпитай в някой магазин за козметика. Те придават блясък, защитават косата, спомагат за лесно разресване и тя става по-пригладена и подредена - не "хвърчи"

Цитирай Първоначално написано от Lil`
    Освен филирането и ако не ти се омазнява косата, вземи си кристали за коса или копринен серум. Тези продукти се предлагат от много фирми вече, така че марки бол - няма да изброявам - разпитай в някой магазин за козметика. Те придават блясък, защитават косата, спомагат за лесно разресване и тя става по-пригладена и подредена - не "хвърчи"
    Я кажи още нещо за този копринен серум, защото аз лично за първи път го чувам

Не се черви И аз за пръв път чух като си го купих преди 5-6 месеца. Преди това съм ползвала кристали на две фирми и сега това. Когато ми го предлагаха имаше и друга марка, но не я помня.

Това, което ползвам е на Senjal и го предпочетох пред другото, само защото пише на опаковката, че е произведено в Италия. Онова беше испанско. Повече доверие ми вдъхна някак
    Струва 30 лв. - 100 мл. и ме изкарва вече 5-6 месеца, както споменах, а имам все още 1/3 в шишенцето. Разнася се на влажна коса в минимални количества, както кристалите. Понеже моята се омазнява откъм корените, нанасям само на краищата. Освен това не ползвам балсам изобщо (даже и кристалите като ползвах), така че освен че ми спестява някой лев, спестява ми и време, защото в банята дългата си коса измивам просто веднъж със шампоан.

Та това е

Ами радвай се че имаш такава коса явно с теб сме късметлийки щом имаме такава коса без козметични продукти но явно ти си на друго мнение ами изправяй я с преса или сешоар при мен има ефект защото понякога ми омръзва да съм с къдрици.Такаче опитай.

И мойта коса е ужасно бухнала...чудя се кво да я правя.

Супер фен
    ooooooo йеееееееее и аз съм така
    Но другата седмица отивам при фризьора и просто знам какво ще му кажа "МАХНИИИИИИИИИИИИИИИ МИ ТОЗИИИИ ОТВРАТИТЕЛЕН ОБЕМ И МИ ИЗТЪНИ КОСАТА"
    Косата ми е къдрява и много бухва...така че ще кажа на фризьора да ми изтъни косата с БРЪСНИЧ - това маха обема. А това се прави през едно подстригване - по-миналия път като се подстригвах - ме изтаниха с бръснич, следващия път само ме подстригаха и етоооо сега пак искам с бръснич, защото много взе да бухва. Много яко става - ама отиди при добър фризьор. Моя като се обаждам да запиша час и часът ми е след 2седмици Наистина е добър и взема пари както другите фризьори. Не съм от София.
    Успех и ме послучай

Използвай балсам - те обикновено правят косата по-небухнала.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

една от моя клас има същата коса, направо е ужас (не се обиждай) чак не мога да повярвам че има такъв "обем" ( то нейното мяза на заплетена коса като гнездо) Защо не пробваш с филиране и след тва с някъв балсам за изправяне (заглаждане)...

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    При мен не деиства

Супер фен
    Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    При мен не деиства
    i pri men

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie
    kvo ozna4ava tva
    aha mersi za obqsnenieto mi 6te probvam taq sedmica a moje li d ami kjae6 akolko struva taka grubo kazano znam 4e pri vsi4ki e razli4no ama...a i da pitam tva nali ne ozna4ava prava kosa
    Нищо не струва бе Като отидеш на фризьор казваш, че искаш да ти изстанят косата и готово.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Супер фен Аватара на rakiQ

Re: Обемна и бухнала коса - ужасен проблем

ei pi4ove i pi4ki,zdraveite!taka imam sledniq problem,mnogo momi4eta i jeni iskat kosa s mnogo obem.i problema e 4e moita kosa e mnogo obemna i nqkva takava buhnala i naprao po4ti mi zakriva liceto i iskam nqksi da nee e tolko buhnala.Probvala sum s izkusqvane,ama to sled 1 sedmica pak su6toto,ta iskam da vi pitam kak da q napravq i s kakvo za da ne e tolko obemna i puhkava i buhnala.presa si nqmam!!! molq vi pomognete osobeno 1-viq i vtoriq den sled izmivaneto na kosata e da ne kazvam po-gore napisah.aide daite suvet4eta molq!

Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
    аз се моля за такава косааа!!!!!!!! искам такава за да я направя на раста!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си