.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Guest

Притеснена съм

С идването на училище се задават 3 проблема!Дано да ги прочетете!
    1-Трябваше да се записвам за СИП!Записах се за Български език с още една съученичка!А останалия клас на математика.Класната ни е точно по матиматика и искам да се запиша и на СИП при нея но много се притеснявам как да и го кажа!Моля помогнете!
    2.Докого да седна?Принципа 2 са малко 3 ма са много.Класът ни е разделе.Аз и още и 2 момичета сме от едната страна а всички останали от другата.Не че не сме приятелки и се маразим но главната действаща от другата страна ги настройва и манипулира против нас.Двете ми френд ще се седнат една до друга а аз?Ако няма някоя свястна новичка ще умра!Каже те ми некво решение!

Guest
    а кой е третият проблем?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    а кой е третият проблем?
    тва беше от мен
    Когато нещата не вървят и тъгата е изпълнила сърцето ти, когато сълзите напират в очите ти само ми кажи и ще дойда при теб. Аз проодавам салфетки!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Ами просто отиди при класната и кажи "може ли да се запиша за сипа?" Мисля,че можеш да ходиш и на 2вата сипа ама все пак питай А тва другото...ми седни до някой който ти е горе-долу приятен питай дали можеш да седнеш,съмнявам се да каже НЕ
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Guest
    АМИ НА МЕН ВСИЧКИ СА МИ ПРИЯТНИ НО ГЛАНАТА ИМ ГИ КОМАНДВА И ТЕ СЕ ОСТАВЯТ!А ПЪК ТЯ НЕ МЕ ХАРЕСВА ЩОТ НЕ МИНАХ КЪМ НЕЯ!

Мега фен
    Град
    София
    Жалко,прекалено си комплексирана
    [size=7][b][u]fosse cos

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си