- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- какво мислите за името...
zdraveite :P Kazvam se Elica, yjasno mn mrazq imeto si!kazvala sum go na maika mi tq mi otg "ti si luda " ! Kato se zapoznavam s nqkoi me e sram da go kaja i se predstavqm kato ELI !priqtelite mi kavat Eli,Elsi,eli4ka,elinka,elence,elince
taka mi xaresva mnogo
Mrazq nqkoi da mi VIka ELICOO ili ELICEEEE napravoo se poburkavam
![]()
xaresvam 4e zapova s "E" mn me kefqt imena kato elina,elena,eliza,elia :P Iskam da vi popitam kakvo mislite za tova ime, xaresva li vi ? nz dali e 4esto sre6tano ? ako ima xora vuv foruma koito se kazvat taka neka da pi6at ako iskat
Blagodarq predvaritelno na vsi4ki koito 6te mi otg
![]()
![]()
[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
7 точка от правилника!
Мнoго си ти е хубаво името даже! Като пораснеш, ще започнеш да си го харесваш![]()
Ами името ми ли...мииии да речем че не е от най-хубавите,но не бих си го сменила,за нищо на света.![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Ем и аз не си харесвам името. Тя и майка ми не го харесва много, обаче дядо искал внуче на неговото име и тъй...![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Страшно именце имаш, много е красиво
Имам 3 познати, които се казват така
Jebem te u usta, jebem te u oko
Името ти в хубаво. Не разбирам какво толкова не му харесваш и защо когато се запознаваш с някой те е срам да си кажеш името? Името ти нито е смешно, нито пък е някакво грозно, така, че се гордей с него.![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
abe kuci e nai dobroto ime
ne e li taka
Хунаво ти е името.Много даже.Не се притеснявай,какво лошо му има?Поне имаш много галени.Не е много често срещано,но е хубаво.Моето е странно,но го мразех преди.Сега ми харесва,и то много! :P
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Името ти е страшно готино...ти поне си кръстена на някойАз съм кръстена на песен.Не си харесвам толкова името..."Анжела" звучи някакси странно,поне за мен,но ми харесва като ми викат на галено "Анджи"
така че да не ти пука.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може дас не дойде!!!
mi da ti vikat Elicoo naistina nqma da e priqtno,no tova nezna4i 4e ti e lo6o imeto-naprotiv![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Абе каква е разликата между Елиза и Елица?Супер си ти е името,аз мойто хич не го харесвам ,щото се ме сравнят с известна певица (няма да кажа коя)
Привет адашке! И аз се казвам Елица, и аз не си харесвам името, ама изобщо. Много познати са ми казвали, че е хубаво, но аз не мисля така.Май е съдба всички, които се казват така да мразят името си!
И аз се казвам Елица.И аз преди не го харесвах мн ама се свиква. Поне можем да се радваме, че не е толкова срещано и е наистина БЪЛГАРСКО име.
PS - Ох и аз не издържам като ми викат Елицо ама кво да прая, не мога се прекръся![]()
По-добре ли щеше да е да се казвахте Мария и да ви викат МАРОО?
както и да се казваш името ти все ще има галено име, което ще завършва на О![]()
Уууу,то много адашки в тоя форум,бе.![]()
И аз съм Елица.
Ама аз пък не се дразня ако ми викат Елицо.
Само не и Елинци,Елчи и някви лигави както майка ми вика Елчи пфффф..![]()
Пак като фр не ми викат Елка като баща ми.![]()
![]()
Don’t you wish you were unborn again
Just for a minute
Just for a minute more
Първоначално написано от find_m3
Е... Аз съм Мария и никога не са ми викали "Мара"...
Едва ли някой ще се гаври така с хубавото име.
А иначе по темата... Елица е супер име!!!![]()
![]()
На мен лично много ми харесва!
![]()
То май...всички го харесват това име, без нас, дето се казваме така!![]()
Елица е красиво име...Доказва някаква твърдост на характера...На мен ми допада от първо звучене...Поне при вас галените имена са свързани с името....
...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...
Ти си нек'ва ебати вманиачената![]()
Името си ти е най-нормално ии..обикновено...колко по-тъпи имена има...например тия турските..тогава вече ще те е срам да си го кажешсега...ъм от кво толко се притесняваш[/b]
супер си е иметоаз пък мразя мойто...въхх валя
![]()
![]()
и като ми изръсят валичкееее ...........
![]()
![]()
![]()
.!.
А бе много си ви е готино името....
Само моето е гадно... Кой нормален човек ще си кръсти сина Антони ....
![]()
Имаш страхотно име. Аз за моето нз какво да кажа Славяна се казвамСтранно ми е името ама ко да прайми... И мн ми харесва името ти
![]()
Първоначално написано от KiFy
![]()
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!