- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- какво мислите за името...
Стигаа имаш хубаво име.. Аз пък съм Христина и аз не си го харесвам кой знае какво ,но какво да се прави![]()
Eлица е много хубаво име,няма от какво да се притесняваш.
<3 ^^
Ми името ти е хубаво...и ако се казваш така-елина мислиш ли,че няма да ти викат ЕЛИНООО или ЕЛЕНООО,ЕЛИЗООО,ЕЛИООО....вс яко име си има такава страна,и на мен ми харесва да ми викат даниелче,ама ми казват и даниелооо,затова че не се отчайвай,имаш хубаво имеmn me kefqt imena kato elina,elena,eliza,elia![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Споко и аз не си харесвам името...Ама Елица не е лошо,ти знаеш ли колко по-ужасни има???![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
имам една пънкарка в класа ..тя се казва така
мн яко име..
елии еленце
аре ся стига лиги
идеята ми е че могат да ти викат по страшно много начини а мен лично това ме кефи..
![]()
i az ne se haresvam imeti kazvam se Milena i kogato nqkoi mi kaje Milenooo i naprao neznam kak izdarjam mn se draznq ama na po4ti vsqko ime moje da mu se kazva taka da re4em Marioooo ili Silviooo ili Ivelino abe izob6to pri vsi4ki e taka taka 4e spoko da ne ti puka![]()
lelle ne sum o4akvala 4e toklkova xora 6te mi otgoo da ima mn po lo6i imena...
eiii naistina mn adashkii tyka vuv forumaa \
/ \
/ \
/ da imeto e bulgarsko :P v romana Vreme razdelno su6toimashe Elica :P pravi ste 6te go xaresam s vremeto(dano de)
PoZdRaVIiII nA VsI4kI adashki
i na vsi4ki koito otgovorixa {}{}{}
P.S lLady_MooN_RaiN mai naistina e taka 4e vsi4ki go xaresvat :P
еми мерси многооо :P :P :P
Никак не ти е лошо името.Харесвай си го,хубаво е.И аз си харесвам моето,само дето не се казвам Елица,ами Вероника.![]()
Много ти е готино името. Няма от кво да се притесняваш. Елица...баси якото![]()
Относното моето име - в началото и аз не си го харесвах, кви ли не галени имена не са ми измисляли и с тях ми е по-добре ест (на кой не е ) По принцип много хора ми харесват името, но на мен ми звучи някак си странно когато аз го казвам (например като се представям, като се запознавам с някого) Но вече свикнах и съм с по-добра нагласа към името си... и ти ще свикнеш, спокич![]()
Май всеки мрази името сиКазвам се Йоана и изоооообщо не си харесвам името. Всички ми казват, че съм луда и, че имам хубаво име, но все пак аз съм си на същото мнение. По едно време бях започнала да се представям като Ана, обаче осъзнах, че каквото и да ми е името трябва да си го казвам колкото и да е зле. Освен това има поверие, че името определя съдбата на човека. Не че много вярвам в това де, ама все пак...Пък и се сетих, че после ако някой ме нарече Йоана пред този, който ме знае като Aна може да се получи недоразумение и т.н.
Елица е много хубаво име.
На мен тва име не ми харесва особено, sorry.Ама то повечето български имена с буквата Е не ми харесват.
Хубаво е,трябва да си го харесваш!
Ами ако се казваше Сафридка,Паунка,Гардеробка ,Гугутка или Марулка...
Представи си само -Приятно ми е, Гугутка!![]()
Е вече не си ли харесваш името?
daaa portokalka opred e prava![]()
Lubovta e nai-tragi4noto ne6to,koeto sa6testvuva na tozi svqt i v jivota.Lubovta e rojba na izmamata,rajda razo4arovanieto.Lubovta e uteha v bezute6nostta,edinstveniq lek sre6tu smarta,za6toto tq e neina sestra!!!
НЕ Е ТОЛКОВА ЗЛЕ
муцка ти е името мацка! много нежно и красиво зву4и!
освен това е име на българска ли4ност!!трябва да се гордее66 с него!!!
и аз съм съгласна със портокалка! ами я си представи имената :
Пенка,Перка,Марушка,Драган а,Петка?
да не ти харесват пове4е!???
kompleksi li izbivash v momenta .. neshto ne moga da zacepq![]()
kakvo mu ima na imeto !?
kakto kazaxa v predishniq post ima mn drugi imena koito sa mn po-zle.. Dvete mi nai dobri fr se kazvat Nezabravka i Bahar
eee... spok sq
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Не ми стана ясно защо не харесваш тва хубаво име което имаш! На мен Мн ми харесва. След време и ти ще си го заобичашИма мн имена които наистина не звучат готино, но твоето е яко
![]()
...Ch0k0LaDa
...
...I CaN KiSs AwAy ThE PaIn...!
bqsna_teenagerkaмерси многооооо
![]()
sladku_bebzi няма проблемЖсеки има пражо на мнение а мен твоето не ме обижда спокс :P
ТhAnKsSs и на останалите {}
Здравей.На мен лично името Елица ми харесва,тъй като е благозвучно.Наистина има много абсурдни имена с които хората кръщават децата си,но повярвай ми твоето не спада към тях.Все по-рядко се срещат хора,които да харесват името си.Аз също не харесвам особено своето-Цвтелина,защото ми е прекалено дълго и някакси натруфено.Но с времето започна да не ми прави толкова силно впечатление.Харесва ми,когато някой се объща към мен с-Цветенце,много е нежно.Ти самата трябва да намериш очарование в твоето име и да престанеш да се тревожиш.
Още нещо,никота не се срамувай когато трябва да се запознаваш с някой,бъди уверена в себе си и се радвай на живота.Успех.
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone