- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Права коса как?
Nqkoi zneli kak moga da si izpravq kosata?
ами с преса ?![]()
s presa, s so6uar i 4etka ili nai lo6iq variant s utiq na slabi gradusi i karpi4ka na kosata ( slaga6 karpi4kata na kosata i minava6 varhu neq s utiqta i pritiska6 i posle cqla sedmica 6te ti stoi prava
S presa, ili kato se izkapesh vzemi 4etka ot tiq pod formata na cilindar i zapo4ni oformqneto taka se postiga efekt s izviti krai6ta. Sega az kato se izkapq ponqkoga sresvam s greben izduhvam s se6uar i posle mokrq 4etka sresvam pak i pak se6uar taka izpravq
e za nai-savremenniq metod davai s presata![]()
JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!
Аз моята с преса я изправям и става супер.В последните няколко дни я изправям с фиби, ама не мога да ти обясня как точно го правя...
С фиби?Първоначално написано от sladku_bebzi
Как така бе..
![]()
А по темата.. ами с преса..![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
Първоначално написано от Анонимко
Как с ютия бе?Пълни глупости!
С преса става!![]()
Ami presa,se6oar...Samo 4e sam 4uvala 4e ako presata ne e s kerami4no pokritie kosata zapo4va da gori po-barzo..
С преса ама имам една приятелка ,която си изправя косата за месеци ама за целта трябва да отидеш на фризьор там като питаш би трябвало да ти обеснят :P
АйДе Де..ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо..КвО? МаЙ Не мОжЕш? оПиТвАш се с ВсИчКи СиЛи. АмА Не УсПяВаШ..ЗаЩо Ли? НеДеЙ Не сЕ чУдИ..ПрОсТО ПрЕд ТеБ СтОи ЕдНО сИлНО МоМиЧе а Не ОнАзИ ВлЮбеНа ХлАпАчКа [!][!][!]
a kakva presa e nai podxodq6to da si vzema kerami4na profesionalna ili jelqzna.koq e po dobre ili nqkoq marka koqto da e dobra![]()
![]()
s presa nai-dobre stava....
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams ...
Kak da e luda be, predi da si kupa prof presa za izpravqne bacah s iutiqta, mojeh i sama i stava6e mnogo byrzoi naistina e traino, samo vnimavai da ne si parne6 glaveto ili u6eto
![]()
Освен пресата имаше едно изправяне за около 6 месеца при фризьор![]()
az moqta q izpravqm sa6to s presa no mn cafti i izgarq vapreki 4e presata e s kerami4ni pristafki. Nqkoi da znae kakvo moga da napravq za da ne gori tolkova mnogo ?![]()
mi kupi si nqkakva maska za izto6teni krai6ta,opredeleno imat efektПървоначално написано от LoveStoned
![]()
Love me or hate me, its still an obsession.
Love me or hate me, that is the question.
If you love me then Thank you!
If you hate me then F*** you!
http://karrryy.aha.bg/
ми с преса (по-хубави са керамичните)
от скоро ходя на фризьор щото е голяма играчка да си изправяш сама косата и без това ми се счупи пресата (от мн стискане горката издъхна)
ima nqkoi momi4eta tuka deto sa mn zle ( s izvinenie no e taka
) ama kakto i da e te si pitat... i az est 6te im kaja :P s presa e mn tupo da si izpravq6 kosata za6toto kato stane6 na 40 nqma da ima6 kosa (kato imam predvit 4e pove4eto momi4eta tuk sa na 15-16 ) e i az si izpravqm kosata s presa no ne e pravilno
s iutiqta pak da ne govorim.... nai polezno za kosata e da se izpravq s krugla 4etka i se6oar
![]()
A edno momi4e pita6e kak da si predpazi kosata ot goreneto s presata.... ami kristali be 4ovekpredii da si q izpravq6 slaga6 1-2 kapki kristali i hem predpazva ot goreneto hem i kosata stava po-gladka i prava
![]()
mislq 4e svar6ih
![]()
![]()
![]()
еми с кво, с преса...керамична ест...даже по-добре да има и тефлон - от тея професионалните, аз съм с такава..обаче не е мн хубаво да се изправяш често, както сега се прави...аз по принцип или само краищата или някои кичури от гориния пласт изправям+бретона![]()
пФФф на мене пък със се6оар не ми става за тфа спресата или с ютията ама ве4е и с ютия не мога много 6тото горните пластове са ми мн къси и не може да се изправи за тфа наи-добре с преса!
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
С преса. може и със сешуар
az se izpravqm sas iutiq po4ti seki den ina4e kosata mi e leko 4upliva ama se draznq kato vr1x4etata ne sa mi pravia ina4e moje6 da se izpravq6 s iutiq ama trqbva da e hubava za6toto moje da ti izgori ili zalepi kosata probvai kato razdelq6 kosata na 4asti ama trqbva dr da te izpravq za6toto sam e mn trudno
![]()
с менгеме...![]()
It`s NoT the End OF me..My hearT is stiLL open..I`m bruised,but Not broken!