- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- РЕЛИГИЯТА?!
Религията проблем ли е за вас?! Бихте ли обичали човек от друга религия?! Случвало ли ви се е да имате връзка с човек от другата религия! Знам че темата е малко проста ама ви питам понеже в моя квартал са против тва да си с човек от друга религия и тнт.
Ъх... в твоя квартал знаят ли, че вече живеем в 21-ви век?!
..
Не става.
Просто връзка от хора с различни религии трудно се поддържа.
Единия празнува едни празници, другия - други. А ако единия празнува празниците на другия - това е нарушаване на собствените принципи и собствената религия.
За седмица, две, три, месец - да. НО НЕ и повече!
Голяма работа...празници. Ще празнуват заедно и на едния празниците и на другия... По-важна е любовта! А за нея религията не е пречка! Познавам хора от различни религии, които живеят заедно и са се оженили и всичко им е наред.
категорично нене мога да си се представя под ръка с турчин
по-скоро бих се хвърлила отнякъде
само като си помисля за историята и онова пет вековно робство и лошо ми става. пък и тия мюсюлмани ли кви са не ги знам, са ужасни фанатици по отношение на религията
представи си да си женена за такова чудо... е с каква религия ще възпитате детето си
религията в голяма степен определя начина на мислене
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
А ве хора как може така да говорите>Явно все още някой не е разбрал че сме 21 век.АКо съдя по вас и историята>дай сега да убием всички турци.Какво са виновни сега хората за дедите си.Аз лично нямам такива предрасъдъци>мразя РАСИЗМА>Но ясно все още го има.Една приятелка хареса 1-н приятел и там нещата станаха сериозни,и тя отиде у тях да гледат филм.И да чуе разбира че на приятеля баща му е турчин.Само че приятеля е с бг име.И тая го заеба>щото баща му бил ТУРЧИН.На такива хора само да им се смееш>от тогава на тая не съм и проговорил.Аз лично съм харесвал и ходил с търкиня>мога да ви кажа само за инфо>че са супер разбрани хора>Ама карай>мразете турците,еврейте и всички други които в миналото са пречили на бг.Само че,ще ви кажа едно>да се живее в миналото е леко смешно.Като гледате миналото>слагайте носийте и отивайте да копане на нивата>така са правели дедите ни.Аре със здраве и малко,мислете преди да пишете такива глупости.Познавам лично аз 2-ма турци които са ми много добри приятели и не ги заменям за 3-ма бг.Така че помислете малко преди да пишете расиски компромати
Ако се обичат истински - от ниаквко значение няма да има каква им е религията.Ще има единствено значение..ако се намесват такива хора които са против тези неща и тогава връзката ще бъде затруднена...но ако държат наистина един на друг ще преодолеят това.
![]()
КолКотО ПовЕче ТоЛкоВа ПовЕчЕ
ммм ся е и мой ред да пиша![]()
аз ходя с турчин от 9 месеца и мн си се обичаме той не е много религиозен даже е заебавал празници за да е с мен и незнам има една приказка когато е до мен се чуствам цяла когато е далеч от мен празна сичко е хубу ама бащата ако ме разбере няма да ме пусне от всъщи на вънка ама ако остана с него още много време и доиде времето да му кажа дано да ме разбере и да не живее като другите в миналото щото сега повечето хора не ебават религиите изобщо и тези които живеят в миналото сами си се закопават
Така Мила...Дерзай....Какви а тия коментари.... от рода на 5 века сме били...дъра дъра..били сме да....Ама тея Турци от 21 век..те ли са ни държали в орбдтво НЕ НАЛИ.... Деразайте Обичайте се...![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Неподходящо съдържание на снимка в подпис!
не!
сестра ми се ожени за помак но за нея това не е проблем
аз не бих![]()
Само най-тъпите и прости момичета могат да се влюбят в човек от дръга религия!Ние сме българи!Трябва да почитаме това и да си знаем мястото,а не да се унижаваме с резаци!АТАКА!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
И защо???Каква е връзката....ДА наречеш момичетата тъпи и прости е пошлоПървоначално написано от malkoto_sladur4e
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Неподходящо съдържание на снимка в подпис!
Ми добре извинявай много,но тия резаци са ни държали 5 века под робство!Сега нормално ли е да се водим с тях а?Мисля,че не!Отворете си очите!!!Долу всички мангали!Да живее БЪЛГАРИЯ ! ! ! =D> =D> =D>
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
сладурано, не че нещо, ама 5 века сме БИЛИ под робство. Сега не сме.
Сега сме свободни. Свободни да мислим, да чувстваме, да обичаме.
А и турците, които сега живеят, нямат вина, че преди няколко века прадедите им са ни мъчили. Да, има гадни турци, както има и гадни българи, ама не трябва да сме предубедени спрямо тях. Любовта е най - важна.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Аз предпочитам да бъда с хора от моята религия.Била с човек от друга религия за извесно време, но беше ужасно нищо не се получи и се разелихме.Оттогава всякаш само при мисълта за подобна връзка и се отвръщавам.Неодобрявам подобни връзки, а пък да не говоря за нещо по сериозно като бракВсе пак тук е България!
Не съм религиозна и не бих могла да бъда с религиозен човек.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Християни с християни, еврей с еврей , мюсюлмани със същите и тва е! Кфи са тия смески ... опадъчни същества и т.н. Пък ако ви е кеф ходете си бе, неа лошо, ма аз съм против!
Ами може да се каже, че съм що годе религиозна, но не съм фанатичка!Първоначално написано от misSsX
Кръстена съм християнка, но не изповядвам тази религия!Приятелят ми не е нито християнин, нито от религията, която изповядвам,а съвсем друга!Разбираме се перфектно!
Много хора, казват, че "Две вери под един покрив не живеят", но не е така.Никога не сме имали противоречия по повод религия.МОже би защото и двамата, не сме кой знае, колко ли религиозни,знам ли...Все пак не бих се карала с него, за нещо засягащо религията избрана от мен!
А в твоя квартал, явно е пълно с "простички селянчета"...
Не бих имала връзка с човек от друга религия, честно си го казвам.
Рано или късно нито вашите, нито техните няма да одобрят връзката.Да, а наистина представяте ли си с турчин, както каза _[LiFe-StiLe]_F ? Определено ще е голяма пречка.А и до колкото знам повечето турци искат жените им да приемат тяхната вяра.
И аз съм на тва мнение.Първоначално написано от _[LiFe-StiLe
Две хубави очи,
Душата на дете.
В две хубави очи
Музика лъчи.
Не искат и не обещават те...
Никога не съм имала такава връзка, не мисля че ще имам.
Въпреки това никога не бих съдилка един човек само заради религията му.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Да!Първоначално написано от koalka
Това ме навя на мисълта дали повечето тук са запознати какво правят съпрузите-турци с жените им когато не направят нещо така както те го желаят.
Който знае за какво става въпрос, ме е разбрал.
С човек от друга религия .. за нищо на света! И какво общо има 21 век ? За месец два за развлечение може , но са сериозна връзка във никакъв случай. А за тези които нямат нищо против искам да гледат един филм американка се ожени за арабин. Той беше уж идеалния накарая да отидат да живеят в неговата държава , тя му роди дете той и взе детето и всеки ден я пребиваше. Дерзайте за такова "ангелче".
Всъщност тук за религия ли става дума или за расова принадлежност?
Не съм сигурна дали го знаете, но ако не се лъжа в българия има над 215 законно регистрирани религиозни движения...От тук следва, че има доста българи с различни религии...подчертавам българи, защото явно става въпрос не за религия, а за национална принадлежност...
"друга религия" зна4и ти самото си религиозно, така ли да го разбирам?
Оле горки4кото.. дано си простиш един ден,
Не, не съм религиозен, Вярващ съм, Вярвам в Любовта. Бог Е Любов, религията е само срдство за управление на хората, на които не им достига вяра в Любовта и търсят упование в ИНСТИТУЦИИТЕ, пък било о и религиозни..
друга религия, друга държава, друга раса.. изобщо не ме възпират такива неща.