.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 121

РЕЛИГИЯТА?!

Религията проблем ли е за вас?! Бихте ли обичали човек от друга религия?! Случвало ли ви се е да имате връзка с човек от другата религия! Знам че темата е малко проста ама ви питам понеже в моя квартал са против тва да си с човек от друга религия и тнт.

Ъх... в твоя квартал знаят ли, че вече живеем в 21-ви век?!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    ..
    Не става.
    Просто връзка от хора с различни религии трудно се поддържа.
    Единия празнува едни празници, другия - други. А ако единия празнува празниците на другия - това е нарушаване на собствените принципи и собствената религия.

За седмица, две, три, месец - да. НО НЕ и повече!

Голяма работа...празници. Ще празнуват заедно и на едния празниците и на другия... По-важна е любовта! А за нея религията не е пречка! Познавам хора от различни религии, които живеят заедно и са се оженили и всичко им е наред.

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    категорично не не мога да си се представя под ръка с турчин по-скоро бих се хвърлила отнякъде само като си помисля за историята и онова пет вековно робство и лошо ми става. пък и тия мюсюлмани ли кви са не ги знам, са ужасни фанатици по отношение на религията представи си да си женена за такова чудо... е с каква религия ще възпитате детето си религията в голяма степен определя начина на мислене
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Bourgas_bilder
    Guest
    А ве хора как може така да говорите>Явно все още някой не е разбрал че сме 21 век.АКо съдя по вас и историята>дай сега да убием всички турци.Какво са виновни сега хората за дедите си.Аз лично нямам такива предрасъдъци>мразя РАСИЗМА>Но ясно все още го има.Една приятелка хареса 1-н приятел и там нещата станаха сериозни,и тя отиде у тях да гледат филм.И да чуе разбира че на приятеля баща му е турчин.Само че приятеля е с бг име.И тая го заеба>щото баща му бил ТУРЧИН.На такива хора само да им се смееш>от тогава на тая не съм и проговорил.Аз лично съм харесвал и ходил с търкиня>мога да ви кажа само за инфо>че са супер разбрани хора>Ама карай>мразете турците,еврейте и всички други които в миналото са пречили на бг.Само че,ще ви кажа едно>да се живее в миналото е леко смешно.Като гледате миналото>слагайте носийте и отивайте да копане на нивата>така са правели дедите ни.Аре със здраве и малко,мислете преди да пишете такива глупости.Познавам лично аз 2-ма турци които са ми много добри приятели и не ги заменям за 3-ма бг.Така че помислете малко преди да пишете расиски компромати

Ако се обичат истински - от ниаквко значение няма да има каква им е религията.Ще има единствено значение..ако се намесват такива хора които са против тези неща и тогава връзката ще бъде затруднена...но ако държат наистина един на друг ще преодолеят това.

КолКотО ПовЕче ТоЛкоВа ПовЕчЕ

ммм ся е и мой ред да пиша
    аз ходя с турчин от 9 месеца и мн си се обичаме той не е много религиозен даже е заебавал празници за да е с мен и незнам има една приказка когато е до мен се чуствам цяла когато е далеч от мен празна сичко е хубу ама бащата ако ме разбере няма да ме пусне от всъщи на вънка ама ако остана с него още много време и доиде времето да му кажа дано да ме разбере и да не живее като другите в миналото щото сега повечето хора не ебават религиите изобщо и тези които живеят в миналото сами си се закопават

Град
    В шоколадовите долини :)
    Така Мила...Дерзай....Какви а тия коментари.... от рода на 5 века сме били...дъра дъра..били сме да....Ама тея Турци от 21 век..те ли са ни държали в орбдтво НЕ НАЛИ.... Деразайте Обичайте се...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!
    Неподходящо съдържание на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на rakiQ
    не!
    сестра ми се ожени за помак но за нея това не е проблем
    аз не бих

Супер фен
    Само най-тъпите и прости момичета могат да се влюбят в човек от дръга религия!Ние сме българи!Трябва да почитаме това и да си знаем мястото,а не да се унижаваме с резаци!АТАКА!!!!!!!!!!!!!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Град
    В шоколадовите долини :)
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Само най-тъпите и прости момичета могат да се влюбят в човек от дръга религия!Ние сме българи!Трябва да почитаме това и да си знаем мястото,а не да се унижаваме с резаци!АТАКА!!!!!!!!!!!!!
    И защо???Каква е връзката....ДА наречеш момичетата тъпи и прости е пошло
    Неподходящ размер на снимка в подпис!
    Неподходящо съдържание на снимка в подпис!

Супер фен
    Ми добре извинявай много,но тия резаци са ни държали 5 века под робство!Сега нормално ли е да се водим с тях а?Мисля,че не!Отворете си очите!!!Долу всички мангали!Да живее БЪЛГАРИЯ ! ! ! =D> =D> =D>
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    сладурано, не че нещо, ама 5 века сме БИЛИ под робство. Сега не сме.
    Сега сме свободни. Свободни да мислим, да чувстваме, да обичаме.
    А и турците, които сега живеят, нямат вина, че преди няколко века прадедите им са ни мъчили. Да, има гадни турци, както има и гадни българи, ама не трябва да сме предубедени спрямо тях. Любовта е най - важна.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Аз предпочитам да бъда с хора от моята религия.Била с човек от друга религия за извесно време, но беше ужасно нищо не се получи и се разелихме.Оттогава всякаш само при мисълта за подобна връзка и се отвръщавам.Неодобрявам подобни връзки, а пък да не говоря за нещо по сериозно като брак Все пак тук е България!

Не съм религиозна и не бих могла да бъда с религиозен човек.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Християни с християни, еврей с еврей , мюсюлмани със същите и тва е! Кфи са тия смески ... опадъчни същества и т.н. Пък ако ви е кеф ходете си бе, неа лошо, ма аз съм против!

Re: РЕЛИГИЯТА?!

Цитирай Първоначално написано от misSsX
    Религията проблем ли е за вас?! Бихте ли обичали човек от друга религия?! Случвало ли ви се е да имате връзка с човек от другата религия! Знам че темата е малко проста ама ви питам понеже в моя квартал са против тва да си с човек от друга религия и тнт.
    Ами може да се каже, че съм що годе религиозна, но не съм фанатичка!
    Кръстена съм християнка, но не изповядвам тази религия!Приятелят ми не е нито християнин, нито от религията, която изповядвам,а съвсем друга!Разбираме се перфектно!
    Много хора, казват, че "Две вери под един покрив не живеят", но не е така.Никога не сме имали противоречия по повод религия.МОже би защото и двамата, не сме кой знае, колко ли религиозни,знам ли...Все пак не бих се карала с него, за нещо засягащо религията избрана от мен!
    А в твоя квартал, явно е пълно с "простички селянчета"...

Мега фен Аватара на koalka
    Не бих имала връзка с човек от друга религия, честно си го казвам.
    Рано или късно нито вашите, нито техните няма да одобрят връзката.Да, а наистина представяте ли си с турчин, както каза _[LiFe-StiLe]_F ? Определено ще е голяма пречка.А и до колкото знам повечето турци искат жените им да приемат тяхната вяра.

Фен Аватара на Poulet
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от _[LiFe-StiLe
    _F]категорично не не мога да си се представя под ръка с турчин по-скоро бих се хвърлила отнякъде само като си помисля за историята и онова пет вековно робство и лошо ми става. пък и тия мюсюлмани ли кви са не ги знам, са ужасни фанатици по отношение на религията представи си да си женена за такова чудо... е с каква религия ще възпитате детето си религията в голяма степен определя начина на мислене
    И аз съм на тва мнение.
    Две хубави очи,
    Душата на дете.
    В две хубави очи
    Музика лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Никога не съм имала такава връзка, не мисля че ще имам.
    Въпреки това никога не бих съдилка един човек само заради религията му.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Не бих имала връзка с човек от друга религия, честно си го казвам.
    Рано или късно нито вашите, нито техните няма да одобрят връзката.Да, а наистина представяте ли си с турчин, както каза _[LiFe-StiLe]_F ? Определено ще е голяма пречка.А и до колкото знам повечето турци искат жените им да приемат тяхната вяра.
    Да!
    Това ме навя на мисълта дали повечето тук са запознати какво правят съпрузите-турци с жените им когато не направят нещо така както те го желаят.

Който знае за какво става въпрос, ме е разбрал.

С човек от друга религия .. за нищо на света! И какво общо има 21 век ? За месец два за развлечение може , но са сериозна връзка във никакъв случай. А за тези които нямат нищо против искам да гледат един филм американка се ожени за арабин. Той беше уж идеалния накарая да отидат да живеят в неговата държава , тя му роди дете той и взе детето и всеки ден я пребиваше. Дерзайте за такова "ангелче".

Всъщност тук за религия ли става дума или за расова принадлежност?
    Не съм сигурна дали го знаете, но ако не се лъжа в българия има над 215 законно регистрирани религиозни движения...От тук следва, че има доста българи с различни религии...подчертавам българи, защото явно става въпрос не за религия, а за национална принадлежност...

Guest
    "друга религия" зна4и ти самото си религиозно, така ли да го разбирам?
    Оле горки4кото.. дано си простиш един ден,
    Не, не съм религиозен, Вярващ съм, Вярвам в Любовта. Бог Е Любов, религията е само срдство за управление на хората, на които не им достига вяра в Любовта и търсят упование в ИНСТИТУЦИИТЕ, пък било о и религиозни..

друга религия, друга държава, друга раса.. изобщо не ме възпират такива неща.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си