- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- мислех 4е ми е приятелка
така от един клас сме станах ме поне аз така си мислех пр ,но явно е било лъжа разбрах се в скайпа си си пиши с нейния приятел как съм я била дразнела 4е съм била тъпа и о6те мн обидни не6та за мен и като и казах отре4е ,но аз видчх със собствените си о4и какво бе6е писала помагала съм и мн и са лъгала родителите си заради нея,а сега разбирам 4е заради едно голямо ни6ту та искам от вас съвет понеже в клас сме само аз и тч и вси4ко др са мом4ета как да го преодолея за6тото даскалото доиде и нз как да не и обръщам внимание като знам 4е до оня ден тя зна4еше мн за мен
Блажен е този, който не очаква нищо, защото никога няма да бъде разочарован.
mi 6tom tq si e vinovna se pravi na bezrazli4na neka tq ti se izvini ako i stiska!
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
mi ne se pravi,4e ne q poznava6.prosto se druj bezrazli4no i kogato poiska da izlezete budi vse zaeta.ako pita6 men i da se izvini ne bih prosduljila da sum fr sus neq..se pak glei kvo e napravila.pa kvo kato si4ki sa mom4eta..super,mn po-dobre ot momi4e.spoko 6te si nameri6 druga priqtelka-istinska.
One day I'll hear
The laugh of children
In a world where war has been banned.
One day I'll see
Men of all colours
Sharing words of love and devotion.
Stand up and feel
The Holy Spirit
Find the power of your faith.
stani priqtelka s mom4etata,a s taq ne se zanimavai,tq dori ne zaslujava da q gleda6![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
macka,spoder mene napravo e ignorirai.ne se zanimavai s "momi4enca",koito ti se pravqt na priqtelki.spriqteli se s mom4etata.ei ne zabravqi 4e i te sa pi4ove!![]()
![]()
![]()