- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво ще направите, ако...
ще Си тръгна моментално![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
аз ако успея да го набия леле ще трябва да ми се присъди титлаПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Еми най-вероятно бих стояла вцепенена. И като се освестя ще се обърна и ще си тръгна. Не мисля, че от скандали има полза. Само после ще те боли гърлото.
Мислих, че така ще постъпя и ако ми каже, а не ако ги видя. А аз все още нз какво да направя. Хах. За това, не казвам, че съм на 100% сигурна дали това ще направя. Вече не знам хахах![]()
Хе-хе,хубава тема.И друг път съм си задавала въпроса - какво ли ще направя,ако заваря моя мъжо с друга?И понеже си се знам,че бързо паля,все се представях как ги хващам тези двамцата за ушите и ги изхвърлям от апартамента,както са си голи.Естествено,като не им дам дрехите имно най-вероятно ще се почувствам ужасно наранена и нямя да имам сили дори да им кажа нещо,тъй че просто ще се обърна и ще си тръгна разплакана...завинаги!
Ами на мен ми се случи подобна ситуация...Заварих най-добрата си приятелка да спи в леглото на приятеля ми,а него го нямаше,той беше отишъл на работа вече.Това беше няколко часа след като се бяхме скарали с него (причината да се скараме,беше съмненията ми относно него и най-добрата ми приятелка,а той отричаше и си тръгна с думите -"...казах ти...ако още веднъж проревнуваш от нея всичко между нас свършва...").Какво направих ли...Излязох си от стаята и от апартамента му...На нея и пратих смс - с въпроса това ли заслужих...,а пък на него му се обадих казах му..."не беше нужно да ме лъжеш...можеше просто да ми кажеш истината...",съответно той се изнерви и взе да крещи...аз просто му казах..."това в което се съмнявах дълго време се оказа истина...не мисля,че има какво повече да си кажем..."и затворих телефона!
С нея се видях малко по-късно,естествено нейната версия беше коренно различна...и ред сълзи и обяснения...и общо взето така...
Когато останах самичка се скъсах да плача и да се чудя защо се е получило така-къде сгреших...
И макар и трудно затворих една страница от живота си с едно дългогодишно приятелство и една красива любов (но явно само аз съм си мислила така ).
Скандалите последваха след време...,но главно с нея...,но това е една друга тема...
A qui
бой бой! трябва възмездие на принципа око за две зъб за чене
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
Ами вероятно ще съм твърде разстроена, за да направя каквото и да било...може би просто ще си тръгна, а после вече нз...ще се оправя някак си![]()
Първо ги бухам и двамата. След това се обяснявам.
Ще си тръгна и никога повече няма да се върна..
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
ем аз съм с по-буен характер, така че едва ли ще им се размина и на двамата само като им обърна гръб...не е достатъчно!!!![]()
![]()
Чесно казнао незнам.Напоследък се очудвам от реакциите и деиствията си .Но най-вероятно ще вдигна скандал..това ще е първоначалнатами реакция може би..Не съм сигурна,а може и само да си замълча и да си отида,в което доста се съмнявам.Незнам.Надявам се да не ми се налага да изпадам в такава ситуация..![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!