.

Виж резултатите на анкетата: Заварваш приятеля/ката с друг/а и...:

Гласували
48. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • 1.вдигаш скандал;

13 27,08%
  • 2.тръгваш без да направиш нищо.

35 72,92%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    ще Си тръгна моментално
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Абе, деца...каква е "онази", че с нея да се разправяте? Бийте мъжа, той ви е някакъв. Тя може въобще да не знае, че той си има приятелка.
    аз ако успея да го набия леле ще трябва да ми се присъди титла
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Еми най-вероятно бих стояла вцепенена. И като се освестя ще се обърна и ще си тръгна. Не мисля, че от скандали има полза. Само после ще те боли гърлото.

Мислих, че така ще постъпя и ако ми каже, а не ако ги видя. А аз все още нз какво да направя. Хах. За това, не казвам, че съм на 100% сигурна дали това ще направя. Вече не знам хахах

Хе-хе,хубава тема.И друг път съм си задавала въпроса - какво ли ще направя,ако заваря моя мъжо с друга?И понеже си се знам,че бързо паля,все се представях как ги хващам тези двамцата за ушите и ги изхвърлям от апартамента,както са си голи.Естествено,като не им дам дрехите им но най-вероятно ще се почувствам ужасно наранена и нямя да имам сили дори да им кажа нещо,тъй че просто ще се обърна и ще си тръгна разплакана...завинаги!

Ами на мен ми се случи подобна ситуация...Заварих най-добрата си приятелка да спи в леглото на приятеля ми,а него го нямаше,той беше отишъл на работа вече.Това беше няколко часа след като се бяхме скарали с него (причината да се скараме,беше съмненията ми относно него и най-добрата ми приятелка,а той отричаше и си тръгна с думите -"...казах ти...ако още веднъж проревнуваш от нея всичко между нас свършва...").Какво направих ли...Излязох си от стаята и от апартамента му...На нея и пратих смс - с въпроса това ли заслужих...,а пък на него му се обадих казах му..."не беше нужно да ме лъжеш...можеше просто да ми кажеш истината...",съответно той се изнерви и взе да крещи...аз просто му казах..."това в което се съмнявах дълго време се оказа истина...не мисля,че има какво повече да си кажем..."и затворих телефона!
    С нея се видях малко по-късно,естествено нейната версия беше коренно различна...и ред сълзи и обяснения...и общо взето така...
    Когато останах самичка се скъсах да плача и да се чудя защо се е получило така-къде сгреших...
    И макар и трудно затворих една страница от живота си с едно дългогодишно приятелство и една красива любов (но явно само аз съм си мислила така ).
    Скандалите последваха след време...,но главно с нея...,но това е една друга тема...
    A qui

бой бой! трябва възмездие на принципа око за две зъб за чене
    To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
    скайп: flight_of_the_phoenix

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами вероятно ще съм твърде разстроена, за да направя каквото и да било...може би просто ще си тръгна, а после вече нз...ще се оправя някак си

Супер фен
    Няма смисъл да му вдигам скандал.Нека бъде с нея .... ще разбере каква грешка е направил.Но такова нещо едва ли бих простила ...
    Обичам те <3 !!!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Първо ги бухам и двамата. След това се обяснявам.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на bEbsI
    Ще си тръгна и никога повече няма да се върна..
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

ем аз съм с по-буен характер, така че едва ли ще им се размина и на двамата само като им обърна гръб...не е достатъчно!!!

Чесно казнао незнам.Напоследък се очудвам от реакциите и деиствията си .Но най-вероятно ще вдигна скандал..това ще е първоначалнатами реакция може би..Не съм сигурна,а може и само да си замълча и да си отида,в което доста се съмнявам.Незнам.Надявам се да не ми се налага да изпадам в такава ситуация..
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

grandiozen skandal posledvan ot mnogo udari v glavata na onq ne6tasnik i posle mnogo 6utove v bubrecite

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си