- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Излизате ли лятото по разголени на терасата?
И какъв е смисълът?![]()
Хехе аз преди видех една гола путка на балкона !![]()
![]()
![]()
Случвало ми се е![]()
![]()
Emi .........posledniq p1t kato izlazoh na terasata po bozerki i potnik .......pensionerkite do nas taka me gledaha 4e .........mali ..........posle kazaha p1k na maika mi i ..........nqma da komentiram ..ina4e obi4am da go pravq no ne mi e redovna praktika sled tozi incident![]()
![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Еми аз съм в къща и лятото имам камофлаш от дърветата, та си ми е добре. Но пак не се мяркам много разголена.
Some things are better left unsaid!
Em nai-razgolenoto e bilo kak mama me e rodilaepa ot banqta i na terasta da si vzema bokserki i taka belva dupeto no me boli ..
![]()
Да не съм била аз?Имам една съседка излиза по кърпа и кърпата пада,а терасата и прозира
Много весело стана,щото брат ми беше на терасата![]()
![]()
![]()
Редовно си излизам по прашки и сутиен (понякога и без сутиен) или само по кърпа
![]()
mislq che shte e zabavno nesam go probval no mislq da opitam![]()
![]()
![]()
™ҳ̸Ҳ̸ҳVeliz@rҳ̸Ҳ̸ҳ™
[quote="Овесения"]... вече знаят къде има свежо месце...Първоначално написано от ~egoistiC
![]()
Мда, редовно излизам гол на терасата, да си слагам потните тениски да съхнат. Комшийките падат от кеф. Почнали са да събират вноски в бурканче, само и само да ме видят по голо дупе.[/quotе]
хах абе чоек от де ти идва таз музаиначе ко то има само дърти отсреща тъй че нема смисал
![]()
И аз често излизам по прашки и сутиен на терасата или пък по някоя нощничка, или само с кърпа![]()
Still a baby ...
Мда, лятото доста често излизам по сутиен на терасата да прибирам пранетоВеднъж комшията/на 40-50г е/ от отсрещния блок чак се загледа и направо ми стана някво неудобно, ама съм си нагла и продължих да събирам прането
![]()
![]()
Не, обикновено излизам с чалма и целия забулен с роба...Първоначално написано от Tony19
vqrno e
xaxaxa 4akahte da padne purviq snqh i pusnahte temata... da bqhte pitail lqtoto be hora ! щяхме да знаем къде да се разхождаме![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Izlizala sam malko po razgolena ,no malko.NO moqta terasa e niska taka 4e.![]()
Полето е тясно,небето e ясно,не разбра ли копеле нещастно
че те обичам ужасно!
http://www.vbox7.com/play:e0153437
GYxgtatgxagtПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
mi slu4valo se e ,oba4e vinagi se prikrivam s ne6to ,za6oto nqma da mi e priqtno ,koito i da e da me gleda![]()
Дам, лятото като се прибера от плаж и по бански, а или преди плаж!Но мисля, че няма нищо срамно! :P
Еми излизам си често не се срамувам който има кво да показва няма какво да го е срам :Р
Пак момичетата са по самежливи за това не излизат често.
брат, стига с тоя негЪр !!! прекаляваш, задръж си расистките коментари за себе сиПървоначално написано от Венорьез
![]()
(не съм негЪр, така че не ме псувай ако обичаш
)
![]()
ЖивОтА е КучКа, НаУчИ сЕ дА и Го НаЧукВаШ !!!
мен ми се е слу4вало и само по пра6ки да излизам но е било за 2-3 мин и бързо се пребирам
На село ме беше харесал един съсед и една сутрин излизам гол на терасата да си взема боксерки от простора и той shock: стана яко червен
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
6to ne stava6 liне го практикувам...все пак има хора със слаби сърца