- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Излизате ли по разголени на терасата лятно време?
Интересна тема. Разкажете! На мен ми се е случвало и някои моменти са доста интересни.
Тъпак кво те интересува искаш да гледаш под терасата ли ейй много си нахален!!!!![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Излизам ако ми се наложи да взема нещо или да оставя, или нещо от тоя сорт. През лятото не обичам да излизам по терасите вкъщи освен вечер на голямата тераса за да се разхождам и да гледам звездите, или малко да потичам, защото е много топло и си седя вкъщи на хладно. А дрехите, с които съм облечена са тези, с които съм си и вкъщи, а лятото най-често това са потниче с къси панталонки или къса рокличка.
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
случвало ми се е да изляза по долни гащи а отгоре с некфа кърпа вързана ... беше веднъж ии хавлията ми беше навънка а вече бях в банята когато се усетихиначе не си позволявам ..
в повечето случаи излизам както си ходя у нас
с къси панталонки и някоя тениска или потник...
![]()
Там където аз живея и да искаш да се поразходиш не става, защото сме два блока много близко разположени един спрямо друг.Пък и комшиите отсреща са постоянно по прозорците и ако си позволиш подобно нещо ставаш атракция.То не, че на мен не ми се е случвало, но все пак ...
[b][i]Je t'aime au-del
Случвало ми се да изляза по хавлия/или халат/ на терасата, за да си взема някоя дреха или простра дреха.
понякога ми се е случвало да изляза примерно по бельо, но хич не ми пука...
"очите са направени да гледат.
не мръдвам за угодата
на който и да е"
![]()
Да,определено ми се е случвало!Но не ми пука,живея на главна улица и около нас има много блокове и всичко се вижда,но не ми пука.Излизала съм чисто гола и то не един-два пъти.Все пак не мога да покажа нищо,което някой не е жиддал
![]()
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може дас не дойде!!!
Преди да,ама сега вече не![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Не.Само един път излязох по халат.
<3 ^^
По сутиен и прашки съм излизала до простора...по хавлия...по бански..на кой му пука?Се едно за тия 10 сек навън някой ше види...
Случва ми се ама не е голяма работа-нашия блок е изолиран се едно сме луди или болни.
Дам излизала съм по сутиен и прашки няколко пъти.По бански по често не ми пука около блоко миш няма хора няма кой да ме види на терасата ми е супер яко имам си басейн(1.20м.)хамак и лятото си сто там и се печа и къпа .И тонколонки имам и та и музика слушам.
Ами през лятото излизам по бански да се пека![]()
Постоянно го правя дори и зимата си излизам
we give it all.
Ем случва се![]()
Лятото,когато си прибирам някоя дреха от простира за бързо
и ми се е случвало да излизам по сутиен и къси гащи или нещо там и веднъж някъв почна да ми свири...голям праз,ко ма пука![]()
Walk go home boy...
да редовно![]()
Мдаа и аз така хихихиПървоначално написано от Madness
Божествена лудост ли ме обхвана?
хахаха и аз съм такаПървоначално написано от SkendY
особено като забравя, че хавлията ми е на простора и си излизам от банята мокра и гола на терасата да си зема хавлията
иначе по терасата ходя както и в нас както съм си и в нас (зимно време по блуза и дунки, а лятно по но6ничка или само по прашки или по прашки и сутиен![]()
еми излизам ако ми трябва нещо от терасата спешноИ излизам по хавлия или по бельо ама мноооого бързо и се връщам
не обичам да ме гледат а пък в съседният блок има мноооого бабички клюкарки
![]()
излизала съм по сутиен и прашки и по къси панталонки и сутиен пи се случва да излизам,ма напоследък мноуу сторежи и едниия е точно срещу мене и аз не помна кво беше ма ух на мнооу бързо излезнах по сутиен и къси панталонки и тея гнусни мангали,почнаха да свиркат ,да махат..ма глупава история..и по нощтничка съм излизала![]()
Ми аз живея в къща и около нас има доста любопитни съседи,но мн ми дреме!Та разхождам се по прашки нагоре нищо![]()
.И един път бях излязла от банята и отивам на простора и гредам комшията,много як пич
:P
седи и пуши и ма гледа и аз са загледах в него и изведнэж ми пада хавлията!!!
![]()
И оня моля ти се продължава да ма гледа хахахаа
Ние пък нямаме тераса..![]()
![]()