- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Излизате ли по разголени на терасата лятно време?
ми аз лятото навсякъде ходя по - разголен
Да, движа си по боксерки, ако няма никой вкъщи може и по без боксерки.
Ами случвало ми се е да изляза само по хавлия,ама хавлията ми е много късичка,а аз съм на втория етаж и терасата ми е точно от страната на улицата,ама се радвам,че нямаше хора тогава,че да съм лъснала по подробности![]()
![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
преди докато живеехме в блок избягвах
сега живеем в къща и не излизам на терасата, защото просто е далече от банята, а и простираме на двора, а там ако изляза разголена няма как да не ме видят![]()
Да, излизам си по сутиен и прашки и изобщо не ми пука![]()
>>> House Music <<<
Да,излизам.А и доста трудно биха могли да ме видят през нашата тераса за щастие.![]()
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Много пътиИмало е случаи, когато тъкмо излизам след баня по хавлия за да си взема дрехи от простора и като се протегна, хавлията да падне
![]()
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Ходя си по боксекри и потник постоянно. Аз и иначе така ходя из нас, независимо от сезона или по сатенка, защото е топличко. Случвало се е и да изляза по бельо, но е за нещо бързо.![]()
неаме тераса![]()
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
az i zimata si izlizam i ne mi puka![]()
Боже, попаднах на тема.![]()
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
И аз зимата го правя, но ако се заключи вратата става ЛОШО.Първоначално написано от niki7y
![]()
Лятото много често.Ама при нас няма как да се види нищо от никъде
.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Случва ми се да притичам по бельо или по бански на терасата по различни причини, ама пука ли ми - при положение, че бабите в съседния блок на Нова година мятат пиратки...![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
ми често по къси панталонки и потник![]()
ако трябва да взема нещо..веднъж се наложи чисто гола да изляза![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
еми гледам не да излизам така мн мн,даже като се преобличам съм далече от прозореца да не би случайно някой да гледа,макар че е мн малко възможноНе знам защо,но напоследък тва да не се показвам мн разголена по терасана/прозореца ми е болна тема и винаги гледам да не се показвам така
![]()
![]()
![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
да, излизам по боксерки и сутиен![]()
Не вярвайте в чудеса-разчитайте на тях.