- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Излизате ли по разголени на терасата лятно време?
И при менПървоначално написано от KaTinCeTy
![]()
Излизам, разбира се, случва се. Ние сме няколко блока много близо един до друг и всичко се вижда, ама не ми пука особено...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Лятото си вися по боксерки на терасата![]()
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah
Не, на първия етаж сме и терасата е почти на улицата![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
даа, много често, когато съм тръгнала да се преобличам и се сещам, че дрехите са ми на терасата на сушката си излизам ама претичвам бързо, щото сме в къща, а с/у нея блокове, пък и съм на центара...![]()
Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]
Ми случвало се е, особено лятото щото тръгвам да се обличам и все нещо е на простора и съм излизала по бельо, по по - дълга тениска... Случвало се е да излизам по хавлия, а лятото и с една по - голяма (плажна) кърпа... Излизала съм и по сутиен и боксерки... Надявам се да не ме е видял някой от съседните блокове, пък и да ме е видял не ми пука... наложило ми се е![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
3-4 пъти само по-халат![]()
Mи излизала съм да си взема сутиена по цици,но тогава никои не видя,а и зимата съм го правила тоя номер![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Няколко пъти съм излизала почти гола, а 1-2 съвсем, но беше за 4 сек вечер и почти зима.
Don't worry, be happy!
хъхъ е та да![]()
Суетата.Моят любим грях.
Случвало ми се е но не чисто гол.![]()
Да... и не ми пука особенно.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Един ден ми се случи следното нещо.Таман излезнах от банията и некои доиде да тарси баща ми..аз бех по халат и излезнах почтти на патя... да вида какво иска...![]()
Да случвало ми се е, но не чисто гола. Всъщност аз лятото си вися рудовно там само по тениска-топло е а на мен не ми пука![]()
лятото..като изляза от банята и по хавлия съм излизала доста пъти..или само по тениска , ако е по дълга
![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Мда... гол до кръста![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Лятото редовно си простирам прането чисто гола или по прашка (боксерки).Даже миналото лято от отсрещния блок ме научиха,че в ранния следобед простирам и се накичваха по терасите да чакат да простирамИначе не ми дреме!И по бельо излизам на терасата.Случвало ми се е даже да се връщаме от плаж и да влезем с моята приятелка в магазина по бански (без хавлия)!Тогава обрахме овациите!Бяхме голяма атракция
![]()
Да,по белъо
сестра ми излиза през лятото да се пече често гола,ама аз не смея
ЪъЪъ .. да![]()
Make-up is essential .. Fashion is my life .. Music is my therapy .. Friends are precious .. Time is uncontrolable .. Bitches and Hoes aren't worth my time .. Individuality is everything!!! ;]]
mmm, излизам си голи4ка даже ко ми пука хората и те имат туй дето и аз го имампо центара на града съм си вървяла по бански и не ми пречи и така трябва да е се пак хората нямат нищо по-различно от мене
![]()
![]()
попринцип когат оизлизам на терасата си излизам с къси панталонки и потниче които са ми за вкъщи само ми се е случвало 1път да излезна по сутиен и дънки за да си взема една блузка![]()
Ооо гола си се разхождам вкъщи и на терасата излизам без значение кой сезон е.![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....