- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Излизате ли по разголени на терасата лятно време?
Аз редовно излизам да подиам въздух на терасата по боксерки.Случвало се е на връщане от плаж да вляза да се къпя,но да си забравя халата на терасата ии....
ощастливявам бабите по пейките
.
Ами...не само лятотоВеднъж само се случи като бях чисто гола... иначе по гащи- най-редовно
![]()
ами случвало ми се е 2 пъти в нас,но не чисто гола,а по бански-голяма атракция за момчетата от интернетаа по морето на терасата и по бельо си ходя ...
Ами не виждам от какво да се срамувам , ако изляза по сутиен и гащи или по хавлия на терасатаВсепак съм си в нас
![]()
Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....
аз редовно си се пека на терасата.... искаммм тен преди да отида на мореПървоначално написано от monkata95s
![]()
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
Естественоооо![]()
![]()
.. ми как иначе нема заради една джунджорийка дето требва да зема да се преобличам в тая жега!
![]()
![]()
![]()
www.album.bg/bonbon4eto_vr
Обичам р0зи, караМфиЛи
0бичам всИчките цвеТя
н0 най 0бичаМ мИли
в г0рата с теб да ги беРа. ;ддДдДд
... Inna - AmaziNg (music)(dance)
Ами излизам си нормално... с късите гащи и потник/тениска.
Аз лично само веднъж ... Обаче веднъж се прибирах от Враца с автобуса и над автогарата има блокове и смао поглеждам нагоре и гледам един сиг бееше 50/60 годишен илезна на терсата си чисто гол.. и да ви кажа честно сичко се видя
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'd come for youu .. <3
оо еми аз най - редко си хода по боксеркии на тирасатааа :Д
И лятно,и зимно време,ако взимам или слагам нещо нещо от/на простора,особено след като изляза от банята,винаги съм по хавлия или блузка и гащи. ;d
не излизам на терасата гол, най-много по боксерки![]()
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
и да излизам, никой няма да ме види, защото сме много на високо и терасата не е прозрачна![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
и да излизам, никой няма да ме види, защото сме много на високо и терасата не е прозрачна![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Постоянно си излизам по прашки и по някъв потник ..![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Първоначално написано от kamucheto0
![]()
![]()
![]()
Недиии Недиии ;д
www.album.bg/bonbon4eto_vr
Обичам р0зи, караМфиЛи
0бичам всИчките цвеТя
н0 най 0бичаМ мИли
в г0рата с теб да ги беРа. ;ддДдДд
... Inna - AmaziNg (music)(dance)
Охоо винаги след баня излизам да си простра хавлията по прашки или боксерки само![]()
Случвало ми се е лятно време и да се пека на терасата
Редовното е по хавлия, сутиен и прашки/боксерки/бикини, понякога сутиена го няма..На кого му пука, гледам бързо да си взема, каквото ми е нужно от терасата и да се прибирам.
Супер е неудобно даже да си изпия колата на терасата, понеже 1, че съм на главната, второ, че имам супер съмнителни съседи.
![]()
ke![]()
![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
ми няма да се обличам...аз съм си у нас и не ми пука изобщо
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever
само когато ме мързи да отида до тоалетната(балкона е по-близо)