.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Hybrid View

Guest

Кога тръгнахте на кандидат-студентска подготовка?

zdr na vsik4i taka poneje taia god 6a sam 12 ti klas ta se 4udex ako ima i drugi koito 6a sa ili skoro sa bili da spodeliat koga sa trugnali na teia kandidat -studetski uroci podgotovki . plssss kajete 4e az o6te ne sam

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    1 и 7 точка от правилника!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    То много зависи и от това какво ще кандидатстваш.

Примерно, ако е медицина, стоматология, фармация т.е. химия и биология, даже си закъснял, ако е математика и си решаваш задачки в у-ще, може и към Коледа да почнеш.

П.п. Не забравяй, че ще имаме и матура по БЕЛ, така че сега е времето да си оправиш правописа /същото важи и за мен/ =).

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    И аз се чудя дали да започвам моите сега или след Нова година (по география)
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Град
    L.A. \ Moscow
    аз ще съм 10 клас! и се радвам
    Raise your fist!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    ммммм, аз съм 12-ти клас тая година...курсове съм почнала от средата на миналата година - по рисуване и математика...каквото и да си няма да е лошо да почнеш курсове поне от началото на учебната година
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от alice sw
    ммммм, аз съм 12-ти клас тая година...курсове съм почнала от средата на миналата година - по рисуване и математика...каквото и да си няма да е лошо да почнеш курсове поне от началото на учебната година
    по рисуване и математика ?
    брех.. много странна комбинация

Град
    a place called home
    УАСГ - архитектура

Мега фен
    Град
    Utopia..
    уф.. как не се сетих
    браво

Град
    София
    Никога не е рано да започнеш. Аз съм започнал моите курсове по Рисуване в 10ти клас, а другите сигурно тази година (11ти клас).
    Не си мисли, че имаш много време, защото точно в такива моменти то лети без да го усетиш.
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Град
    a place called home
    мда, или пък Художествена Академия и Висша математика едновременно двете..

Мега фен Аватара на Blab
    УАСГ - архитектура
    Точно там)
    От октомври започва курса ми по рисуване, нямам нужда от други уроци, в училище ни подготвят достатъчно добре!

Супер фен Аватара на FelisDirus
    и аз почнах от миналата година - литература иии скоро почвам история
    Собственост на Canis_Dirus

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Ми гледай сега трябва много хубаво да решиш какво искаш да следваш,а не като мене дето ходех 2 години на рисуване,защото щях архитектура да следвам и сега когато съм 12 клас реших,че не искам архитектура вече,ами журналистика. И кво се оказва,две години пари и усилия на вятъра За това си помисли хубаво и няма да е лошо да почнеш от средата на септември

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от sinful`girl
    Ми гледай сега трябва много хубаво да решиш какво искаш да следваш,а не като мене дето ходех 2 години на рисуване,защото щях архитектура да следвам и сега когато съм 12 клас реших,че не искам архитектура вече,ами журналистика. И кво се оказва,две години пари и усилия на вятъра За това си помисли хубаво и няма да е лошо да почнеш от средата на септември
    винаги можеш да учиш журналистиката задочно

аз ще си играя на училище и с двете специалности)...

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    И аз се чудя дали да започвам моите сега или след Нова година (по география)

оооооооо мацко няма да успееш ......казват ти го от опит, аз почнах септември да се готвя и не успях....имам на изпита 4-ка.Абсурд е да можеш ( не че нещо те обиждам) това са към 25-30 теми, данните се променят страшно много и бързо,а и ако не си ходила на уроци във ВУЗ-а където искаш едва ли ще успееш.Тази година заварших...колко ли теми и данни съм прочела, ма да ходя на курсове в Свищов няма да стане.Аз моге да ти дам теми и данни, но е много трудо.Мен ме приеха в Свищов, но отказах.....и реших до година с математика.
    Географията ще ти е много трудна, а и зависи на какво ще се явяваш....Темата от една страна е ледна, защото имаш 5 часа....а при теста също е лесно макар че там са три предмета и можеш да ползваш четиризначните таблици....Но щом си решила с география почвай от сега - давам ти съвет ( половината от класа кандидатствахме с география, хора които ходиха на уроци към УНСС само си дадоха парите и нещо не направиха.По-добре е ти сама да си вземеш темите или тестовете и сама да се готвиш) почвай да се готвиш от сега.Ако искаш драсни едно ЛС и ще ти помогна.Успех на всички с подготовката

Супер фен
    аз пък не съм ходила на уроци.. аз даже не знаех какво искам да правя с живота си.. реших 1 седмица преди срока за записване.. после 1-2 седмици "решавах" тестове по бг като преписвах отговорите и така ги попълвах, за да е споко майка ми, че уча и се подготвям хахха и после се напуших супер мн за изпита и ме приеха още от 1во класиране (искарах мн.добър) и всичко без почти никфи усилия.. даже аз бях мега шокирана, че ме взеха хахаха ама аз съм някакъв мнооо голям късмет, щото мои съученици учиха по 2 години по уроци и не ги приеха.. ама кфо да прайш - живот хахах аре успех и не се стресирай.. кфото тряа ще стане..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Еми сравнително рано..година и половина преди изпитите,но защото съм леко несериозна в ходенето по уроци-обичам да си уча у дома.
    Но явно е имало ефект,защото в три университета получих над 5 и 50 по география
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Guest
    УАСГ - архитектура

ee qko =D> iskam i az arhitektura!samo v sofiq li ima VUZ za arhitektura 6te moje li da mi dade6 info

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    УАСГ - архитектура

ee qko =D> iskam i az arhitektura!samo v sofiq li ima VUZ za arhitektura 6te moje li da mi dade6 info
    имаше тема специално за архитектурата, потърси.

Голям фен
    Град
    За архитектурата в София освен във ВИАС има и в Любен Каравелов(в Суходол),а също и във Варна в свободния университет Черноризец Храбър,само че каквото и да си говорим истината е във ВИАС. И в Любен Каравелов и в Черноризец Храбър архитектурата е някаква такава измислена....ако искаш да учиш архитектура или ВИАС или някъде в чужбина

Мега фен Аватара на Blab
    За архитектурата в София освен във ВИАС има и в Любен Каравелов(в Суходол),а също и във Варна в свободния университет Черноризец Храбър,само че каквото и да си говорим истината е във ВИАС. И в Любен Каравелов и в Черноризец Храбър архитектурата е някаква такава измислена....ако искаш да учиш архитектура или ВИАС или някъде в чужбина
    Да, ама не!В УАСГ всичко е с връзки!...за съжаление...

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от be_true

Мне точно....факт е че има няколко запазени места за връзкарчетата,но останалите места са за "простолюдието" ..... само че там трябва да си скъсаш задника от учене

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от be_true

Мне точно....факт е че има няколко запазени места за връзкарчетата,но останалите места са за "простолюдието" ..... само че там трябва да си скъсаш задника от учене
    за ученето ясно(то по-скоро чертане, де), но който и да питаш ще ти каже, че ако не познаш никой по-нагоре...шансът ти е минимален...

Голям фен
    Град
    Не е така,защото имам 7 приятели,които влезнаха там. Трима влезнаха миналата година и други 4 тази...Те не познаваха никой "по-горе". Да не говорим,че едно 50% от хората,с които ходих на курсове по рисуване са влезнали. Просто истината е,че ВИАС си е утвърден университет,докато в Любен Каравелов и Черноризец Храбър колко се учи архитектура и колко после ще ти признаят дипломата е много спорен въпрос

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Аз тая година ще съм 12кл и наще сега ме натискат да измисля кфи да са курсовете така,че скоро ги записвам ама нз кога почват:/...И тъпото е че за БЕЛ съм сигурна ама 2рия ми е тежък избор-биология за лесотехническия или история за Симеоново:/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си