.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    teodora1111
    Guest

Обичам бившия, но съм с друг.

zdr,,iskam da spodelq neshto s vas i ako nqkoi me razbira i moje da mi pomogne sus savet-neka go napravi.
    S priqtelq mi hodehme 1 mesec,no qvno az ne bqh dostatu4no vliubena v nego i go ostavih,zaradi drugo mom4e.Sega ve4e 1 mesec sum s "drugoto" mom4e,no osuznah,4e obi4am bivshiq si priqtel,a i razbrah 4e toi sushto me obi4a.Kakvo bihte napravili na moe mqsto,ako izpadnete v sushtata situaciq.Imaite v predvid,4e segashnoto mom4e(tozi,zaradi koito skusah s bivshoto)mnogo me obi4a i durgi na men..........KAKVO DA NAPRAVQ???????

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

Повече от фен
    седни си на трите букви и хубавичко си помисли какво изобщо означава да обичаш някого.
    я си представи, че се върнеш при стария, щото и той още те обича и след седмица осъзнаеш, че вече не си "достатъчно влюбена" в него... тогава нова тема ли ще пуснеш в някой тийн форум да питаш непознати хора как да оправяш кашите си?

Мдам, напълно съм съгласна с mila_pila... не обичаш нито един от двамата, просто си объркана и незнаеш кво искаш, или как да кажа, кой ти е по интересен... що не ги зацепеш и двамата и не си намериш някво хоби например?
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Град
    Бургас
    оле ти и ти май незнаш кфо искаш зарязвай го тос и си стой сама при тфа положение така ше е докат се научиш да знаеш кфо искаш
    OnLy God CaN Judge Me !

Супер фен Аватара на kindergarden
    еми да така е сега си с тоя и ти е безразличен както когато си била с другия-той ти е бил и сега изведнъж го обичаш По-добре ги зарежи и двамата остани за известно време сама реши какво искаш от едно момче и чак тогава решавай с кой да си но не си играй с момчетата

Мега фен
    Град
    София
    Върни се при чившия си!Щом и той има чувства и ти.къв е проблема?Мани го тоя..
    [size=7][b][u]fosse cos

Първо реши какво искаш, но този път със сигурност. След това, ако решиш, че искаш да си с бившия, отиваш и казваш на приятеля си. Обясняваш му как стоят нещата. След това отиваш при бившия, обясняваш и на него и се събирате, ако и той го иска.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    Бих била с този,към който имам чувства!!!
    Обичам те <3 !!!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    ne badi s nqkoi bez da go obi4a6-taka naranqva6 4oveka do sebesi...6to se otnasq do biv6iq-ne se vra6tai,kolkoto i da te obi4a-nqma da e sa6toto
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    (: Русе :)
    Да не съм груба ма ти си б*си пиклата ... ей такива като тебе заслужават да им са падне един дет да ги шамари на лягане и на ставане, обаче толкова да го обичат че да не искат да се разделят с него .... Оправяй се сама, тук се помага на хора, които имат нужда от помощ, а не на такива които си създават проблеми, за да им ги решава някой друг
    So free

Фен Аватара на StayClose
    Град
    София
    Май искаш и двамата,но няма как решението си е твое.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    xodi s 2mata... posledno v koi si vlubena?xodi pri nego
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Аз пък обичам сегашната и съм с нея...
    Call it dumb call it luck call it love or whatever you call it but
    Everywhere I go I keep her picture in my GSM like here

Голям фен Аватара на Maimunche_f
    Град
    Дълбоката провинция....
    Хех че влюбчиво девойче...Ей такива като тебе не мога да ги разбера...днеска обичаш един, утре обичаш друг....днеска ходиш с един, утре с друг....и накрая ще кажеш колко много приятели си имала...
    Е мисли преди да тръгнеш с някой, за какво я имаш тая главичка на раменете си, май не са само за красота!?

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от mila_pila
    седни си на трите букви и хубавичко си помисли какво изобщо означава да обичаш някого.
    я си представи, че се върнеш при стария, щото и той още те обича и след седмица осъзнаеш, че вече не си "достатъчно влюбена" в него... тогава нова тема ли ще пуснеш в някой тийн форум да питаш непознати хора как да оправяш кашите си?
    +1.Успех!
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

vyobshte znaesh li kakbo e da obichash
    Любовта е като песен да пееш , но няма песен без край...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не можеш да бъдеш с човек,който не обичаш.Защото няма да си щастлива.

Spored men zamini nqkade za nqkolko dena da ne vijda6 nikoi ot dvamata i nikoi ot tvoite priqteli koito po edin ili drug na4in ti vliqt na mnenieto!!! Nqma za6to da iska6 mnenieto ili saveti ot drugite trqbva da osatne6 sami4ka i sama da si re6i6 s koi naistina iska6 da bade6!Nali znae6 ot dva stola kolko barzo se pada

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Върни се при чившия си!Щом и той има чувства и ти.къв е проблема?Мани го тоя..
    =D> \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си