.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Guest

МоЖе Ли Съветче?

Моля,някой да ми даде съвет.
    Много харесвам едно момче.. с 5 години по голямо.
    Само ми ходи след мен. Притеснва се а като го питам дали има чуства към мен той ми казва че ме обича като прителка.
    2 пъти спа в къщи.Беше невероятно.
    Само ме обърква.. защото ме целува пръв и така нататък.Искам да знам дали има чуства към мен, но немога да го питам в очите защото като го видя и немога да кажа нищо освен ако той не ме заговори. Мога по действията му да разбера.. но съм толкова заслепена от него че нищо не разбирам. Моля ви помогнете ми!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    кат не можеш в очите му напиши писмо пак и щом те целува....никви чувства няма да знаеш
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен
    Спал е във вас ... било е невероятно (или там както го каза) .... целува те .. заговаря те.Хмм не изобщо няма чувства ...
    Обичам те <3 !!!

ami shtom nemojesh da go popitash v ochite si navedi glavata za da ne go gledash ... pak i ima mn nachini veche izpolzvai irc,skype i vaobshte kompiutyr mojesh i po telefona ... ima mn mn nachini .. pak i ne badi tolkova sramejliva nishty ne gybish
    Любовта е като песен да пееш , но няма песен без край...

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    даже може и да те мрази
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Guest
    ТТт... На боки фр.. тт.. как не те е срам да ме базикаш а?

Mi celuvai go i ti. Deistvai za kakvo ti e da go obsujdate. Prosto se druj s nego vse edno hodite
    Ayudame olvidarte si te vas!

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Е,мацко,ние от къде да знаем?Случва се нещо между вас,но дали той има чувства....не съм врачка,не знам.Питай го.Събери смелост и го питай.Никой не може да му влезе в главата и да види какво чувства.Само той си знае.Питай го.Късмет!
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Ходи след те....целува те...спи във вас...абе ко да си говорим никви чувства няма...

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    даже може и да те мрази

haha ti spish li u jenite koito mrazish
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Хъхъ това е тема N1 просто...ми мога ли да попитам той кфо е правел у вас или по точно кфо е "опрявял" у вас ? Или може пък да е бездомен та си го приютила ?! Явно го познаваш доста добре че да го пуснеш да спи у вас ДВА ПЪТИ...а у нас не е спал тъй че кфо да ти ажем освен че като е спал у вас се е надявал на...ЕДНО ЯКО ДИВАШКО ЧУКАНЕ.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    ако не го пита6,няма как да разбереш
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Guest
    питаи го бе

Guest
    iska sex

Град
    Dreamland Varna
    Всички тея намеци, които ти прави не ти ли стигат да разбереш???
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

ако не можеш да събереш смелост ти га до питаш накараи някоя твоя приятелка или приятел да разпита
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Иска да те ебе !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си