- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гола на терасата
Излизате ли разголени на терасата с повод и без повод? Има ли ли сте интересни ситуации?
Нали вече пусна същата тема в разел "У дома"Първоначално написано от Stenly21
![]()
Пък и какво толкова ти е интересно? Да не си фотограф-любител?
![]()
da redovno izlizam gola na terasata,nali dqdkovcite otsre6ta trea imat material![]()
bahti izvratenite ste![]()
ae sas zdrave![]()
Първоначално написано от Valar
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
неее някой може да ми види прелестите
ахахахаха
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Не,но веднъж ми падна хавлията на терасата.Тъкмо се бях окъпала и бях излязла иии![]()
![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
"иии..." Си взе хавлията ???Първоначално написано от DivoTo_KoTe
to4no takaПървоначално написано от sladursko_tigar4e
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Чак гола не...но ако искам да си взема нещо, мога да изляза по бельо. Принципно лятото в къщи ходя почти гола...брат ми дудне, но да си гледа работата.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Гола седя само в банята или в стаята ми когато се преобличам.
Ида само дай адрес на ЛС и идаПървоначално написано от ZaHaRcHe
![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
hahaha pa znai6 li go kyv eПървоначално написано от mid_get
![]()
You're a looser. But I'm not.
Хахах, мдам, излизал съм гол на терасата, но преградата на терасата скрива интересния материал.![]()
По бельо![]()
Da, samo po ga6ti... i ne mi puka posle kvo mi govorqt sasedite
Testis unus,testis nullus...
И аз по бельоПървоначално написано от Mimka_sweet
Е гола не излизам, ама по бельо се е случвало да изляза...като ме мързи да се облека![]()
lqtoto non stop bqh po belio iz ku6ti taka 4e si izlizahno nz mai nqma takiva situacii mn gadni osven 4e mladiq sused me vidq
i edni deto opravqha nqkuv pokriv su6ty
ama ko tolkoz na mene ne mi puka
po princip ne me e sram a se pokazvam po belio pred poznati mom4eta i t.n pak kamoli pred nqkvi nepoznati
:P
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
да, излезала съм по прашки да простра нещо или да се попека. ми видяха ме едни далечни съседи, не са ставали интересни случки.
Да.![]()
Лятото ходих на терасата да се пека по гащички.![]()
Имаше слънце и аз прощо фащах тен.![]()