.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    kato se zamislq i az neznam za6to o6te sum s neq...prosto sviknah s neq i mi e zabavno no Me e strah da q ostava 6ot tova momi4e nqma kontrol... no kato sum s neq malko ili mnogo q paza ..ne sum dlujna no go prava...tq ima samo maika ..i gorkata jena sa 6e i pravat operaciq ima rak..i men mi e gadno ot tfa...ama a si iam problemi puk s roditelite... zaradi tova momi4e..6ot kato sme zaedno ponqkoga pravim mn mn mn gluposti alkohol..mom4eta..amf... za tfa po dobre da ne sme zaedno no nemoga e taka...
    Neka ne popravqme gre6kite ot minaloto,a da poemem otgovornost za bude6teto!!

Град
    blagoevgrad
    aha ami mislq si 4e v tva otno6enie si prava po dobre da i do neq ama za6to ne i obqsni6 pak moje i da te razbera)))))00000
    sha lq lq lq lq lql lq lq lq

http://www.impulse.bg/user/elli4ka

a be da se opravq sa po4vam daskalo i ... si4ko 6e e mn mn po razli4no 6e po4vam i rabota i vuob6te nqma da iam vreme da se zanimavam s neq i bez tfa maika mi se pribraha v4era i mi se kara 4e sme prili nekfi gluposti tam...
    Neka ne popravqme gre6kite ot minaloto,a da poemem otgovornost za bude6teto!!

Re: Какво да правя??

Цитирай Първоначално написано от inSane_baby
    Цитирай Първоначално написано от Актрис х.Х
    Цитирай Първоначално написано от MeGiTyY
    Значи една приятелка ходеше с едно момче те са 3-ма приятели и кво стана нещо скъсаха защото тя е влюбена във неговия приятел и са нещо се забиват и днес излязохме тя това момче дето е влюбена в него и още едно момче 3-тия и ще пием там на едно място дето си ходим ние само..и беше яко те двамата нещо се гушкаха а ние с другото момче само си говорехме тои говореше там некфи неща ми обясняваше не ми беше мн интересно и те му викаха да млъкне ам аз му викам говори аз те слушам и аз се напих де .. и почнах там да се смея да пея и тои седи и се смее обаче моита приятелка маи и него си го е харесала вика ми тои е мн хубав и кво ли не и аз викам незнам може ам си е с другия нещо се забиват и сме седнали там и си говорим и тя почна да обяснява за бившия ми ... аз се опитвам нещо с това момче а тя обяснява че още го обичам и некфи такифа и кога ни е бил първия път по точно къде а то беше там дето са ние бехме преди 1-2 години и тфа момче нещо ме погледна така..странно и тя кво ли още не говореше кво съм правила и кво ли не още... и момчето после не сядаше до мен не ме гушкаше щот нали е студено да се топлим и т.н почна се държи по странно!!
    Незнам какво да правя тои е мн сладък ама .. вече ме мисли за ебати курвата... и незнам има ли смисъл да се опитвам!
    Поредният дълъг и скучен пост, разкриващ още по-скучния проблем на някой идиот....
    Вече стана банално.
    оф гледай ко актрис нз си кво... За ко си в тоя форум кат те мързи да четеш?????

сори за офтопика

по темата: приятелката ти е гаднярка опитай да говориш с момчето
    Ти Да Мълчиш Ма Пачъ Грозна, Смотанъ !

по темата: какво ме интересува ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си