- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- незнам какво да правя
Zna4i zapoznah se s edno mom4e predi 1 godina. Toi e 0t sasedniq grad na 30 min pat ot men. Az imam tam rodnini. I taka.. Problema e tam 4e sam mnogo obarkana. neznam kakvi sa ni 0tnosheniqta i kakvo ispitva kam men? no nem0ga ei taka da go pitam. 'kvo ispitvash kam men? shtoto si imam nqkakvi principi i iskam mom4eto da mi izqsni vsi4ko 0shte otnachalo bez da se nalaga az da pitam i taka natatak. Predi godini bqh mnogo vlubena v edno mom4e hodihme 2 godini no toi mi razbi sarceto i mnogo trudno prejivqh vsi4ko. I Ot togava sam se promenila. Stanah nqkak po tvarda po seriozna. Togava se Zakleh 4e poveche nikoga nqma da se interesuvam seriozno ot nqKOe mom4e za da ne me narani nqkoi otnovo. 4e shte gi naranqvam i Ispolzvam i takaa se darjah studeno s vsi4ki mom4eta. Naranqvah gi. samo i samo da 0tmastq na onova mom4e koeto mi razbi sarceto i koeto sasipa predstavata mi za lubov. Samo 4e s tova mom4e koeto se zapoznah nqkak si neznam. vsi4ko e razlichno. ne ispitvam nujda da go naranqvam kakto drygite. i mislq 4e ispitvam nqkakvi 4uvstva kam nego. Problema e tam 4e nz toi kakvo ispitva kam men. darji se milo s men pregrashta me. govori mi hubavi neshta no nqkak si se 4yvstvam nesigyrno. Kogato bqhme izlezli navan 0nq den vidqh na telefona mu drygo momi4e i mi stana gadno. zashtoto taka 0shte poveche mi se zasili obarkanosta 4e nz dali ispitva neshto kam men. 0nq den mu se razsardih i se darjah malko stydeno shtoto se drazneh 4e neznam kakvi sme? ii kato me isprati do nas az mu kazah 4ao i se pribrah. i si misleh 4e toi shte me nastigne no toi se kachi na kolata i sashto si tragna i ot togava minaha nqkolko dni i toi ne mi se e 0bajdal i sega sam 0shte poveche obyrkana kakvo vsashnost ispitva kam men?? off misleh si 4e poveche nikoga nqma da pozvolq na nqkoe mom4e da me pleni no segaa neznammm kvo stava.. no ne spiram da mislq za nego? dali ne trqbvashe da se darja po dryg nachin ? i zashto ne mi se obajda? dali iska da mi 0tmasti za moito darjane? ili si misli 4e prosto si igraq s nego? molq za saveti...4e sam mnogo obarkanaa
виж миличка ти не можеш да кажеш на сърцето си да спе да изпитва чувстваеи така просто поговори с него излезте и виж как ще се държи ако те е срам да го питаш какво изпитва накраи някоя твоя приятелка или приятел и така ще се пооспокоиш
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
e da de tova e lesno no nemoga az da mu se 0badq parva , a i ne sam sigurna zashto toi ne mi se obajda zatva 4akam toi da se obadi i da se razberem no zashto toi ne go pravi? mnogo sam obarkanaa
Еми не знам от къде да започна...виж,щом смяташ,че това момче е спениално за теб направи първата крачка ти.Явно го харесваш дори нещо повече...може и той да чака това от теб..или де да знам.Но щом той не поема нещата в спои ръце направи го ти!Потърси го разберете да се видите и говорете очи в очи.Най добре ще е така!А относно момичето на телефона...емииии ако ходите ти ще си там....зарежи тфа...разбери първо чувствата си км него...аи успех от мен!
![]()
...Смъртта е бягство от проблемите... а не тяхното решение...
Първоначално написано от F@t@lNy_Sl@dK@
подкрепям
Чесно казано,и аз съм напълно на това мнениеПървоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜
еми аз те саветвам да забравиш за малко принципите си и да му се обадишколкото до момичетата в телефона му.. еми мисля, че е напълно нормално да има и това не трябва да те притеснява
![]()
Ako naistina tolkova darjish na nego saberi smelost i mu spodeli kakvo izpitvash kum nego i vij kakva shte mu e reakciqta. Ne e zadaljitelno naptavo da mu iztursish
Ayudame olvidarte si te vas!
Kaзваш че последния път си се държала по студено...може да си е помислил..че не искаш да има нищо между вас и просто да се отдръпва..Ако имаш желание го потърси![]()
Lubovta e kato vqtyra - ne mojesh da q vidish, no q useshtash.