.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Много съм объркана и отчаяна, и искам помощ!

Imam problem i sym malko obyrkana, priemam pomosht i syvet ot vseki koito misli che moje da me nasochi kakvo da pravq. Problema e che sym s edno momche ot izvestno vreme [okolo dve sedmici] toi mnogo me obicha, no az... ne izpitva syshtoto. Kogato go celuvam nqma trypka, pravq vsichko po zadyljenie, tova ne e liubov i se chudq kakvo pravq s nego izobshto. Toi e super mil s men i mnogo dyrja na nego, priqtno mi e da sme zaedno no veche vsichko stava tolkova ednoobrazno i skuchno Ne e normalno tolkova byrzo da mi omryzvat momchetata [i predi mi se e sluchvalo] No problema idva i ot tova che toi iska prekaleno mnogo neshta ot men i stabilna vryzka, a az ne moga da mu dam tova, zashtoto ne go obicham [xaresvam go mnogo, no ne go obicham]. Znam, che ako go ostavq toi shte e sysipan, a i az edva li shte sym mnogo shtastliva kato sym sama... Oxx ne znam kakvo da pravq veche

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

ми направете нещо диво за да разнообразите нещата
    To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
    скайп: flight_of_the_phoenix

Мега фен
    Град
    София
    По-добре говори с него и му кажи истината.Може би найстина ще му е доста неприятно ,и все пак това е по-добрият вариант.така или иначе ти не иэпитваш тръпка,когато сте эаедно..рано или късно всичко ще свърши.Давай докато и време,че после да не се раэделяте със скандали.А и каэваш,че може би ще ти е кофти сама.По-добре да си сам,отколкото с човек ,с когото си по эадължение.
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Каквото и да правиш, знаеш, че насила хубост не става
    Няма смисъл да си с него и само да го лъжеш
    Така или иначе като чета какво си писала според мен връзката ви няма грам бъдеще и рано или късно ще се стигне до раздяла, такаче по-добре сега да се разделите, отколкото след време, когато той се е привързал още повече към теб
    Чувствата, поне според мен де, ако ги няма в началото е почти невъзможно да се породят след време...
    А и какво ти пука, че известно време ще си самичка .. ти кво тръгваш с някого, за да ти запълва свободното време ли?
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    on the dark side of the moon
    Здравей , миличка. Била съм в войта ситуация и е доста неприятно.....За жалост ми се е случвало няколко пъти. Проблемът идва оттам че в стремежа си да не сме сами, даваме безпочвени надежди на обожатели или просто момчето е било адско скучно. Единият, който ми беше от класа скъсах по скайп. Знам че е тъпо, но така прецених, понеже той беше адски ревнив и вече ми беше писнало. СЕга си говорим малко, а на мен ми е гадно, защото е много свестен Другият скъсах като го гледах в очите.....И с него вече не си говоря.....Но знай че не е чак толкова страшнп. да скъсаш с някого.Но моят съвет е да го направиш въжможно най- мило. На мен ми с е случвало да съм в позицията на твойто момче и беше ужасно ( но аз съм момиче все пак). Помисли първо как може да разнообразите нещата, а ако не- скъсайте. А това да те е страх да си сама не емн хубаво

Strashno mnogo vi blagodarq za syvetite, sama se ubejdava che e po-dobre da govorq s nego i v kraina smetka DA STAVA KAKVOTO SHTE

виж какво...животът е твой и ти си задължена да го изживееш по най-добрия начин
    така че зарежи това момче и търси собственото си щастие някъде другаде.
    I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.

Цитирай Първоначално написано от Phoenixheart
    ми направете нещо диво за да разнообразите нещата
    otka4eno koeto ne pravite vsekiden

Мега фен Аватара на koalka
    Омръзват ти бързо, защото не си била влюбена, за това.Иначе, ако си - да ти омръзне за две седмици е абсурд.Иначе за това момче- просто му кажи истината, ти се измъчваш, а него лъжеш.

ем.. ако нямаш чувства към него просто му кажи че не искаш да си с него ще го заболи да вярно е но... по добре да зн истината отколкото да си мисли че изпитваш нещо
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

просто явно не си намерила този,които да те привлича истински,в който да се влюбиш и да не ти омръзва.Аз мисля ,че трябва да му кажеш истината ,за да не се лъжете,обаче имам един въпрос.Ако искаш ми отговори ,но ако не искаш недей.Когато започнахте връзката си ти беше ли истиснки влюбена в него или чуствата ти бяха пак такива-нямаше страст? Ако да ,защо започна тази връзка?
    I am the dream
    You are the dreamer !!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от lady_forever
    просто явно не си намерила този,които да те привлича истински,в който да се влюбиш и да не ти омръзва.Аз мисля ,че трябва да му кажеш истината ,за да не се лъжете,обаче имам един въпрос.Ако искаш ми отговори ,но ако не искаш недей.Когато започнахте връзката си ти беше ли истиснки влюбена в него или чуствата ти бяха пак такива-нямаше страст? Ако да ,защо започна тази връзка?
    перфектен въпрос на който се съмнявам, че ще получиш отговор..

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    a?
    No matter where you go, there they are...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си