.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    проблем
    Guest

Предложение ? и после ?

здравейте на всички доста теми изчетох но не открих отговор на проблема си ... Та в най-скоро време мисля да предложа на 1 момиче което мн харесвам и тя ме харесва ... Проблема е там че незнам как да го направя , също така и ако се съгласи какво да направя ? и не само в конкретната ситуация до сега несъм имал приятелка (сериозна) такава на която да предложа . И не искам нещо просто от рода на " та искаш ли да има нещо повече между нас ... " и т.н

Re: Предложение ? и после ?

Цитирай Първоначално написано от проблем
    И не искам нещо просто от рода на " та искаш ли да има нещо повече между нас ... "
    Винаги може да добавиш и обръщение към по-горното изречение...
    Нях нях нях нях нях!

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук

Re: Предложение ? и после ?

Цитирай Първоначално написано от проблем
    здравейте на всички доста теми изчетох но не открих отговор на проблема си ... Та в най-скоро време мисля да предложа на 1 момиче което мн харесвам и тя ме харесва ... Проблема е там че незнам как да го направя , също така и ако се съгласи какво да направя ? и не само в конкретната ситуация до сега несъм имал приятелка (сериозна) такава на която да предложа . И не искам нещо просто от рода на " та искаш ли да има нещо повече между нас ... " и т.н
    Да ти имам кахърите.

Прочети някоя романтична драма, препиши най-лигавото любовно обяснение, замести с подходящото име където трябва и го научи наизуст. Остава само да й го изрецитираш като сричащ първокласник.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    може би вече има нещо повече между вас и е много по важно да и покажеш че я обичаш от колкото да и го кажеш с едното изр искаш ли да станем гаджета(което звучи супер банално) и все пак ако толкова държиш просто и го кажи и ако каже да я целуни

проблем
    Guest
    леле още немога да заспя само тва ми е в главата ... А след целуфката, какво ? Смисал няма да е "айде лека отивам си"

Фен
    Град
    Sofia =)
    Абе брат просто и кажи нещо примерно много си готина днеска и я целуни бе няма да й предлагаш мляскайте се 15 минути и после и кажи нещо мило

Guest
    това с предложенията никога не съм го разбирала.... в смисъл, изллизайте, кани я навън, целуни я ( ), въобще дръж се като "нейното момче". действията са по-силни от думите

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Абе, хора, такова нещо като предлагане още ли съществува?
    Няма смисъл да умуваш какво да и кажеш ..
    Просто излезте(на разходка, на кино, на кафенце), дръж се мило с нея, ако сте на кино я гушни по време на филма, както ти казаха по-горе и кажи, че днеска е много хубава(сладка и т.н)и я целуни Ако ти отвърне си знаеш работата по-натам
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Падаш на колене вадиш 1 пръстен и казваш "Искам ти да си гаджето на живота ми"

Сега сериозно...мисля че трябва да действаш наистина дръж се все едно си й гадже целуни я вкарай малко романтика тя да не е тъпа,че да не се сети..."Любовта не се казва,тя се доказва"

Мега фен Аватара на sasha_90
    Съгласна съм с miloto_girl-4e.Послушай я!Няма да сбъркаш.

ако си сигурен, че тя те харесва, тогава се дръж мъжки, за да не намалиш интереса й... не познавам момиче, което иска лигав дечко, така че работата с "предлагането" самоще ти навреди.
    не говори много-много, а действай. колкото по-мъжки, толкова по-добре. можеш да вкараш и някой комплимент, но само когато тя не го очаква.
    I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.

аз си мислех, че се чудиш как да й предложиш брак

к'ви са тия предлаганки... заклещи я до някоя стена...целуни я... и ако ти отвърне, значи 'е Твоя'

...ако пък ти удари шамар.... то никога няма да бъде...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на koalka
    Целуни я, това е.Не е голяма философия.

последния път ми предложиха така:абе ко да обяснявам направо ми предложи брак идиота ами и ти можеш да напраиш така ама на шега нали така дори да ти откаже няма да се спичаш много ох зех да говоря глупости извинете
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Guest
    скии ся водиш я на някво кафе ама да не е някво пълно и там ще видиш по действията и дали те харесва и дали може да се получи нещо след тва се разхождате някъде сядате на някоя пейка ама да няа мн хора покрай вас целувате се там 10-15 мин и после се ше измислиш нещо според ситуацията... само гледай да не изръсиш нещо тъпо :>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си