.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    А СПОРЕД МЕН ГАДЖЕТО ТИ Е КРЕТЕН И ТИ СКОРО ЩЕ ГО РАЗБЕРЕШ КАКТО И ПРИЯТЕЛЯ МУ (ТОЙ ВЕЧЕ СИГУРНО ГО Е РАЗБРАЛ)

Re: няква супер глупост

Цитирай Първоначално написано от inSane_baby
    дУбре... проблема е следния:

спорихме с гаджето ми. причината беше че има 1 момче валери което се събира с нашата компания и с гаджето ми мн се уважават и са приятели от мн отдавна, а гаджето ми като поздрав му казва ей gey (щото с мн хора тва им е "поздрава") ии изобщо не се държи добре с него въпреки че са приятели се ядосват един на друг и гаджето ми го псува пред цялата компания.. та викам му аз да не праи така че по тоя начин го обижда и го унижава пред другите а той моля ви са ми протестира.. и аз му викам ти няяш право да го обиждаш без той нишо да ти е казвал а гаджето ми вика имам право. знаиш ли колко пъти съм го черпил в дискотеките и колко пъти съм купувал бири и сме пили заедно. и мн др пъти съм го черпил.

само на мен ли ми звучи ненормално тъпо да каже че щом го черпи е поече от него или наистина е нормално.. а гаджету ми е "типично надуто фешънче" и не му пука че обижда онова момче. господи тия негови думи прозвучаха толкова.. и аз немога да кажа как... дори нямам конкретно зададен въпрос просто исках да знам нечие мнение...
    Какво ме интересува ? само с това мога да ти помогна !

Не знам защо zmey
    e много тъп gey !?

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Не знам защо zmey
    e много тъп gey !?
    Ти си тъп гей ве хаус боклук ! Доктор смотаняк изкретенясъл педофил.
    Опитваш се да плашиш гаргите, ама си прекалено женствен, прекалено тъп, и прекелно заухав, за да успееш дори сам да си избършеш гъза, да не говорим за нещо повече.

Ох само не се пени такъф...Борисе...

Re: няква супер глупост

Цитирай Първоначално написано от inSane_baby
    няква супер глупост
    Баси кефа! Най-сетне тема, чието заглавие й съответства толкова точно. \/
    Нях нях нях нях нях!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sladursko_tigar4e
    идеот

Колкото по-бързо схванете, че НЕ СЕ ПИШЕ ИДЕОТ, толкова по-бързо ще звучите малко по-убедително когато ви казвам, че сте идиоти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си