дУбре... проблема е следния:
спорихме с гаджето ми. причината беше че има 1 момче валери което се събира с нашата компания и с гаджето ми мн се уважават и са приятели от мн отдавна, а гаджето ми като поздрав му казва ей gey (щото с мн хора тва им е "поздрава") ии изобщо не се държи добре с него въпреки че са приятели се ядосват един на друг и гаджето ми го псува пред цялата компания.. та викам му аз да не праи така че по тоя начин го обижда и го унижава пред другите а той моля ви са ми протестира.. и аз му викам ти няяш право да го обиждаш без той нишо да ти е казвал а гаджето ми вика имам право. знаиш ли колко пъти съм го черпил в дискотеките и колко пъти съм купувал бири и сме пили заедно. и мн др пъти съм го черпил.
само на мен ли ми звучи ненормално тъпо да каже че щом го черпи е поече от него или наистина е нормално.. а гаджету ми е "типично надуто фешънче" и не му пука че обижда онова момче. господи тия негови думи прозвучаха толкова.. и аз немога да кажа как... дори нямам конкретно зададен въпрос просто исках да знам нечие мнение...