.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 94

Hybrid View

Повече от фен
    Град
    София

Да направя ли тази грешка или ... ?

Ето и мойта история : Преди 1 месец започнах да излизам с 1 позната , и се опознахме и точно след 5 дена , тя ми призна че когато сам я докосвал и е харесвало , и на другия ден аз и казах че я харесвам и че бих се радвал много да пробваме , тя каза че ще си помисли , но докато станем , и тя ме хвана за ръка и ми каза " Така се държат гаджетата ..." всичко вървеше добре този ден , докато не видяхме баща и пред блока и неможахме да се целунем , на другия ден неможахме да се видим , защото бях зает и се видяхме в неделята , когато тя ме видя ми се нахвърли и ми каза че съм и липсвал , точно тогава се появи нейната приятелка и всичко се провали пак ... Вечерта си поговорихме и ми каза че малко я страх да ме целуне ... защото съм и бил първия ( както и тя за мен впрочем ) и да не бързаме.. Понеделник валеше и се видяхме само за 2-3 часа , във Вторник ми съобщава че ме чувствала като приятел повече от колкото като нещо повече... ( аз си замълчах и и казах че може би и аз съм сгрешил , но я попитах още 1 път дали ме харесва и дали след време може да стане нещо , отговора и беше "Незнам , трябва да си помисля" ) В Сряда и позвънях и и казах да излезнем като приятели и тн .. от тогава всеки ден ми звъни и излизаме ... , преди 1 седмица аз трябваше да замина за 1 седмица и и казах , а тя попита "Кога ще си дойдеш и ми звънни когато се прибереш" , през тази седмица си писахме само по скайп и тя 1 вечер ме попита дали ми има доверие , а аз казах , че може да ми има ... тя започна да ми разправя кого си харесвала и как знаела, че няма нищо да стане ... и вече не ги харесвала.. на следващия ден и съобщих кога ще се прибера и тя ме покани у тях " да гледаме Американски пай 2 ( който 100 пъти съм го гледал ) , но каза че щяла да бъде сама и аз се съгласих ... Дойдох си в четвъртък , но трябваше да замина за събота и неделя и така не се получи ... Днес когато се прибирам , гледам писала ми по скайп , че си прекарала страхотно събота вечер и аз я попитах защо , а тя ми обясни че се запознала с 1 момче което е брад на гаджето на нейната най-добра приятелка и си изкарали страхотно , но той си имал гадже ... Аз я попитах нещо от сорта защо скъсахме преди време , а тя ми каза може би не си пасваме ... а аз и казах та нали харесваш всичко в мен , как да не си пасваме , а тя ами да , но не сме се целували ... ( А преди 2 седмици някъде 1 идеот и предложил и тя му отказала моментално и дойде и ми се похвали .. ( по точно аз я накарах да си признае де ама... ) ) аз и казах тогава " Не се притеснявай ще му мине " , а тя попита " Както на тебе ? " , а аз и отварнах "кой ти каза че ми е минало ... " , днес и казах същото че не ми е минало и тн , а тя взе да се вайка от сорта да не бъда тъжен заради нея и че щял да съм си намерил по-добро момиче от нея и тн , а аз и казах че не е тя проблема ( да я успокоя ...) . Иначе накратко в този 1 месец аз от 1 харесвам , сега мога да кажа че съм влюбен в нея... но се чудя дали да и кажа , дали да и призная , моля да ме посъветвате , какво да направя ;(

Град
    Far Away .. :>
    Ами пич , явно момичето не е на ясно с чувставата си към теб .. Хем те зима за приятел , хем за нещо повече .. Седни и си поговори сериозно с нея би ли могло да стане нещо м/у вас .. ако стане - стане .. ако не .. Но мисля че най-разумно е да поговорш с нея :> Желая ти успех

Любовта няма граници .. :>

Повече от фен
    Град
    София
    Незнам как да я попита... незнам за какво да си говорим ... ако и задам пряг въпрос тя ми казва " Незнам" , дори сега когато и е станало скучно е седнала на компа и ми пише...

Цитирай Първоначално написано от class
    Незнам как да я попита... незнам за какво да си говорим ... ако и задам пряг въпрос тя ми казва " Незнам" , дори сега когато и е станало скучно е седнала на компа и ми пише...
    Emi obqsni i che ti e pisnalo veche ot tova neznam i iskash da znaesh vse pak i ti si chovek i zaslujavash istinata. Trqbva da se razberete vednyj za vinagi i ne vqrvam da e koi znae kolko malka che da mislish nqkvi klopki che po nqkakav nachin da i izvadish dumite ot ustata s chengel.

Повече от фен
    Град
    София
    [4:37:07 PM] Момиче каза: mnogo dobre znaesh che mnenieto mi za teb e mnogo razlichno

Ето 1 малка част от това което е писала...

Град
    v kenefa pod vodata :D
    според мен трябва да и поставиш ултиматом или те иска за гадже или и обясняваш че не можеш да и бъдеш само приятел защото така се измъчваш, всичко трябва да стане само с приказка ако не искаш така да продължава трябва "Незнам" да се махне от речника и. Или да или нищо

Бате, излагаш се. Как очакваш да имаш връзка с една жена, като те е страх да я докоснеш. Липсва ти едно много важно качество, което пъха в задния си джоб и външния вид, и парите, и остроумието. Липсва ти увереност. Няма нищо по-сексабилно за една жена от уверен мъж с добро самочуствие. Повтаряш грешката, която аз правех на 16-18 години, а именно - оставяш момичето да определи рамката в отношенията ви и приемаш евентуалния успех едва ли не като награда, която ще получиш. Обаче цветята и славата обира най-добрия, останалите се хилят тъпо и завиждат. Затова промени някой детайли в отношенията си с нея и ще имаш успех(надявам се да си струва).

1. Повече действие, по-малко приказки. Няма да я чакаш да ти каже "целуни ме", директно я хващаш и й пускаш един език по врата, без да се оливаш и да правиш смучки. След това няколко бързи целувки по устните, пускаш й език и нататък работата потича...

2. Доминирай! Мъжете са създадени да доминират, жените - да бъдат доминирани. Ин и Янг. Не позволявай жената да определя хода на отношенията ви, нищо не отблъсква повече жените от женствен мъж(изключвам Денди модата, ама там ти трябват много кинти).

3. Контролирай рамката. Отношенията между хората протичат по определени правила, които в съвкупност образуват рамката на една връзка. Ако оставиш мацката да нагласи рамката не само няма да я наебеш, ами ще си нанесеш сериозен удар върху собственото самочуствие. Ти си готин, ти си умен, не забравяй това и за секунда.

С малко късмет и постоянство ще си уредиш гадже, регуларен секс, свирки, в най-лошия случай ще придобиеш ценен опит, който ще ти е от полза в бъдеще. Но запомни от мен - изгубиш ли инициативата, си чао. Умната и не позволявай някой случаен коч да наебе мацката, която е твоя по право!
    Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.

Повече от фен
    Град
    София
    Мерси за милите думи , но ето и малко критика от моя страна

1. Да прав си ... много говоря... трябваше да я целуна тогава... грешка , ще го направя на рд-то ми ...

2. Как да го направя , когато постоянно мисля за нея... самочувствието ми е есктра , но само когато съм с нея...

3. Рамката се прави и от 2мата ... контрола се определя от същността на връзката ...

И като заключение мога да ти кажа " не искам да си уреждам гадже , а искам това момиче... Въпроса не е че искам гадже ... искам да я разбера ... ако ми беше само до секса , свирката или т.н. досега щях да съм изчукал половината София... Скоро да си попадал на човек , който е отказвал секс от красиво момиче , само защото е пияно ? Ако не си виждал , ето стоя пред тебе , макар и визуално ... Имам различно ( изкривено ) виждане за това което става около мен и в мен ... ". А да и за сведение още не съм се целувал , което не ми е проблем , проблема е че се държи странно ... хем така хем така...

Ок, след като я искаш, я вземи. Това, че ти е казала "да останем само приятели" хич не е добре. Ако го приемеш, ще се сдухаш много за няколко месеца. Тогава ще разбереш точното значение на думата "унижение". Казвам ти го, защото съм го изпитвал. Имал съм много моменти в миналото си, с които не се гордея. Но най-много ме подтискат тези, в които съм се държал като путка. Извинявай за това, че се опитвам да те наставлявам и поучавам, но като се поувеличат годините започваш да правиш подобни простотии. Каквото и действие да предприемеш, то ще е правилно, защото ще си е твое.
    Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.

Повече от фен
    Град
    София
    няма проблем че се държиш и че се опитваш да ми вкараш малко акъл... но нали знаеш какви сме твърдоглави ...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt

Какво като не си се целувал?Пробваш и става ,вече си се целувал Самата целувка не е по образец ,а такава каквато ти я почувстваш За това не се притеснявай.
    А за друго - не бъди настоятелен ,остави я тя да те търси повече ,ние момичетата обичаме леко момчетата да ни бягат

Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}

Какво като не си се целувал?Пробваш и става ,вече си се целувал Самата целувка не е по образец ,а такава каквато ти я почувстваш За това не се притеснявай.
    А за друго - не бъди настоятелен ,остави я тя да те търси повече ,ние момичетата обичаме леко момчетата да ни бягат
    Да ама ако избягаш прекалено, другите младежи започват да изпъкват повече. затова мъжа трябва да е available(с известни граници, разбира се). Но заиграе ли веднъж по хорото на момата, няма да има спиране. Затова изтъквам толкова много значението на доминирането.

Повече от фен
    Град
    София
    Да ама колко далече да избягам... точно това е въпроса... ето в Събота си харесала някъв ... добрече имал гадже пича... нямам нищо против да се заглежда по други , но хем ме харесва , хем не .. Питам я , защо се получава така , когато всичко 1 в друг ни харесва , а тя мисли мисли и изплюва "може би не си пасваме..."

Guest
    я я хвани я целуни да видим тугава к'во ши каже .... т'ва е лапешка раота ..... толкова ли те е страх е чоеко ? ако е тей щи кажа че най-много можеш да си отнесеш шамар , а иначе ще я изкараш от тва чувство на съмнение .... бъди мъж , а не шматка \/

Повече от фен
    Град
    София
    НЕ ме е страх от целувката , а от начина по който ще реагира след това

Пич,тва момиче буквално си играе с тебе...зане че я харесваш,а те къса и ти обяснява колко харесва друго момче,кво за нешо е тва бати неориентираната,чесно...или земи поговори с нея да спре да си играе,или просто й кажи майната ти и спри да се занимаваш с нея..защото на нея не и дреме за тебе.
    нямам повод да сънувам....

Повече от фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от neverand
    Пич,тва момиче буквално си играе с тебе...зане че я харесваш,а те къса и ти обяснява колко харесва друго момче,кво за нешо е тва бати неориентираната,чесно...или земи поговори с нея да спре да си играе,или просто й кажи майната ти и спри да се занимаваш с нея..защото на нея не и дреме за тебе.

Може и да си прав... , но защо тогава всеки ден ме пита дали искам да излезнем заедно ? И когато неможем се притеснява , по точно и става неприятно

Guest
    защото си й душевното кошче затва,защото когато й е зле,тя винаги може да разчита на тебе,когато иска да сподели,пак може да разчита на етбе,и само до там...едва ли не те използва,не казвам,че не й дреме за тебе,но не й дреме за чуваствата ти защото едно момиче което знае какво чувстваш към нея няма да прави така че да те наранява и да ти обяснява в кого е влюбена,с кого си прекарала времето,колко хубаво било и албала...бих казал че те кара да ревнуваш,ако бяхме в нещо като свалка или ако ти я беше скъсал,но тука надали има вероятност но пак ще се повторя,поговорете

нямам повод да сънувам....

Повече от фен
    Град
    София
    Ще ми обясните ли тогава това ?

[1:54:47 PM] Class каза: kakvo tolkova radostno ima v tova , 4e sam ti priznal ?
    [1:54:58 PM] Class каза: osven 4e si vidqla 4e nqkoi te haresva
    [1:54:57 PM] Тя каза: nqma da ti kaja
    [1:55:08 PM] Тя каза: neka se chudish
    Ставаше въпрос, че по-добре да съм си траел от колкото да си показвам чувствата...

Обясни й, че оценяваш желанието й да бъдете приятели, но грубите й опити да те манипулира са всичко друго но не приятелски. Кажи й, че "приятел" е клише, което не те задоволява, че искаш нещо повече от отношенията ви и че ако не се съобрази с чуствата й към тебе, значи не държи и никога не е държала на теб.

Всъщност кажи й това, което ти хрумне. Това биха били мойте думи към нея.

Повече от фен
    Град
    София
    Хаха, мойте думи ще звучат по същия начин , но не по толкова груб начин ... Но би ли обяснил държанието и от това което ми писала в скайпа?
    "Няма да ти кажа , нека се чудиш" , признак за какво е ? Вече толкова много се обърках , че незнам какво да си мисля..

Хаха, мойте думи ще звучат по същия начин , но не по толкова груб начин ... Но би ли обяснил държанието и от това което ми писала в скайпа?
    "Няма да ти кажа , нека се чудиш" , признак за какво е ? Вече толкова много се обърках , че незнам какво да си мисля..
    Човек се изразява така, когато не е сигурен в позициите си с някой, но иска да запази добрия тон в отношенията им. Тя не знае какво иска, но ти й харесваш като компания и човек, на който да излее душевните си терзания. Факт е, че я изслушваш, но го правиш, защото искаш нещо повече от нея. Принципно една жена би могла така да ти завърти главата, че да не знаеш кой си и за какво се бориш, но малката няма нужния опит.
    Думите, които давам за пример са прями, но не и груби. Да отстояваш позицията си е необходимост. Добре, не е ли грубо от нейна страна да се опитва да те манипулира по толкова ламерски начин? Нямало да ти каже? Ха! ТЯ НЕ ЗНАЕ КАКВО ДА ТИ КАЖЕ. Принципния закон в психиката на 14-20 годишните момичета - хем сърби, хем боли.

Повече от фен
    Град
    София
    Хаха какво си специализирал Жалкото е че немога аз да маниполирам , просто не съм такъв човек може би , знам ли ... Думите ми се струват груби ... мое мение , все пак не искам да разочаровам любимия човек ...

Хаха какво си специализирал Жалкото е че немога аз да маниполирам , просто не съм такъв човек може би , знам ли ... Думите ми се струват груби ... мое мение , все пак не искам да разочаровам любимия човек ...
    Пич, психологията ми е професия и знам за какво говоря. Тези думи са в състояние да изяснят тотално отношенията ти с тази жена. Но не ти препоръчвам варианта да бъдеш "най-добрата приятелка", много е унизително. Ще ти се наложи да я гледаш как се натиска с поредното гадже-олигофрен и да получаваш факс да хванеш твърд, тъп предмет и да направиш нещо лошо с лицето му. Изживявал съм го, много е гадно. Честно да ти кажа, по-добре да бъдеш наранен, отколкото да си причиниш месеци агония. Проблема е, че натрупаната агресия ще изливаш върху себе си, а тя ще те пита със звънливото си гласче "Какво не е наред с тебе?". Месеци агония, които ще направят от тебе мъж.

Имаш и план В - всеки мъж се нуждае от няколко супер секси красиви жени, с които да е само приятел и да ходи на кафе или клуб от време на време. Те могат да дадат ценни съвети относно начина на обличане, обноските, тактиките за успешна свалка и пр. и като цяло значително повишават шанса да забършеш нещо. Аз лично имам три такива приятелки и като отида някъде с тях, жените наоколо не свалят очи от мен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си