На 17 съм, живея в чужбина, и се запознах с рускиня наскоро. Попринцип когато съм с момичета никога нямам силни чуства към тях. Но с това момиче е различно. Тя е много умна, разумна и... добра. Не е от никой тип, нито е лигла, нито е рапърка, нито е някакво засрамено здухано момиче или пънкарка. Тя е просто едно момиче което гледа на живота по същият начин като мен. Когато доидох тук забравих кой съм и какво съм, сякаш само да съм в забавна група, но с нея осъзнах кой съм всъшност.

Че не съм някое лошо момче което трябва да се бие а просто един Българин които трябва да избере други начини за да се оправи с своите проблеми. Припомни ми че съм умен, разумен, и че трябва да се фокусирам на това да бъда себе си, и да започна да живея така както исках, не партита, забивки, пияни побоища и т.н., ами разходки, кафенце, филми, и да съм романтичен. Последното забравих най-много, защото в този град няма грам романтика, и това много променя човек. Променя те от едно чуствително момче в един мъж който няма никакви чуства а когато има те или са от омраза или от гняв.

Явно тя е по-специална защото за нея е по-важно да намери умни хора които не са зубари а просто обичат да говорят за света, за музика и т.н., а не да се натискат нон стоп.

Накара ме да се замисля над собствения си живот и мисълта че се чувствам добре, без никакво притеснение, че мога да бъда честен и откровен към нея и че няма да ме е страх че тя ще се забие с някой пиклъо.

А сега мога да правя това което правя най-добре, да се радвам, да съм романтичен, да обичам и да живея като българин.

Между другото тя има много красиви кафяви очи и макар че попринцип си падам по сини очи те са най-невероятните които съм виждал, и когато я погледна вярвам че мога да съм завинаги с нея, и макар че не можех да си представя това с други момичета с нея изглежда като най-логичното нещо.

Между другото аз говоря руски а тя много обича това затова е още по-забавно когато си говорим.

Предполагам че написах това само за да си излея душата, защото не съм се чуствал така от... никога Извинявам се за правописни грешки и изречения от които само се разбира че съм писал без да мисля