.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Тема: Momche bez kosmi

Град
    Перник

Momche bez kosmi

Q mi kajete ima li neshto losho che si pochistvam krakata Shoto tuka maika mi i nqkoi priqteli koito ne si mahat kosmite po krakata i izobshto po tqloto vikat che tova e geysko, a az neobicham da imam kosti nqkak si se chustvam dosta nekonfortno
    Силно обичам! Трудно прощавам! Жестоко отмъщавам! Никога не съжалявам!

Голям фен
    Град
    Nowhere :P
    Mi spored men nqma losho, shtom ti pre4at poznavam i drugi mom4eta det si gi mahat... ma to mai v dneshno vreme mom4etata imat po malko okosmqvane ot kolkoto momi4eta

Братле изобщо не е гейско???
    Не че нещо ама....не е хубаво да си косматко

Re: Momche bez kosmi

Цитирай Първоначално написано от MadNesScHo
    Q mi kajete ima li neshto losho che si pochistvam krakata Shoto tuka maika mi i nqkoi priqteli koito ne si mahat kosmite po krakata i izobshto po tqloto vikat che tova e geysko, a az neobicham da imam kosti nqkak si se chustvam dosta nekonfortno
    amm 6tom ti pre4at,mahai gi.tva si e tvoi izbor.6tom taka ti e po-dobre,ne obra6tai vnimanie kakvo ti govorqt

P.S.a i osven tva ne se pi6e "nekoNfortno" ami "nekoMfortno"
    Celuvai ustnite mi,kojata mi,vsi4ko...Celuvai tam,kadeto znae6,4e obi4am...Celuvai,kolkoto i kakto pojelae6...Umiram s TEB da bada,drugoto go znae6!

Повече от фен
    Еми и аз си махам космите на краката ! Няма нищо лошо. На някои момичета даже повече им харесва
    Този който ти каже, че това е гейско можеш спокойно да му теглиш една майна и точка
    Търгувайте или си останете бедни. Ако не търгувате рентабилно, няма да търгувате дълго, а ако изобщо не търгувате, подписвате съдбата си точно толкова сигурно, колкото и ако тръгнете да скачате от самолет без парашут.

Град
    Перник
    E stiga mi opravqli pravopisnite greshki ne sym zavyrshil pyrvi klas:P

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    lele,to nqma ni6to geisko v tova !
    naprotiv daje e mnogo qko
    evalata,4e se podurja6
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

a az neobicham da imam kosti nqkak si se chustvam dosta nekonfortno
    Здрасти. Аз не съм културист. Кат не обичаш да имаш кости вземи се обезкости и стани лигав плужек. Може да почнеш с ребрата. Тъкмо ще можеш сам да си правиш свирки. Напускам.
    Извинявайте, че се намесвам, но мисля, че правите грешка, странниче.
    Съдържателю, бързо! Сметката!
    Искам сметката!
    Преди да слезе долу ми дайте сметката.

Град
    Пловдив
    Пич, пише се НЕКОМФОРТНО....вземи се образовай малко, вместо да си бръснеш краката. И аз го намирам за педерестко.
    Respect my Shits!

Град
    Перник
    Елеее стига е една грешка аз ви питам нещо вие за друго се хващате..., а това за ребрата сигурно си го пробва кажи дали е хубаво пък ще си помисля дали да го направя

Цитирай Първоначално написано от Buono_Il_Brutto_IlCattivo
    a az neobicham da imam kosti nqkak si se chustvam dosta nekonfortno
    Здрасти. Аз не съм културист. Кат не обичаш да имаш кости вземи се обезкости и стани лигав плужек. Може да почнеш с ребрата. Тъкмо ще можеш сам да си правиш свирки. Напускам.
    xaxax awe sme6nik ti 4uva6 li se???ako na tew nqma koi ti pravi svirki ,na nego opredeleno ne mu se nalaga a otnosno kosum4etata mnogo po qko e da gi nqma 6tot vse pak ako iksa6 ne6to kosmato ti trqbva 6e si vzeme6 ku4e)))

Haresvam muje, koito se grijat sa van6niq si vid, po-dobre otkolkoto nqkakav smradlivec Tova govori 4e ti puka za oblekloto ti, za vida ti, za uhanieto ti, tova e pohvalno, a koito zavijda da si tvurdi 4e e geisko, ne e
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Голям фен
    Град
    София, Матрицата-4 :)

Re: Momche bez kosmi

Цитирай Първоначално написано от manq4kata{P}
    P.S.a i osven tva ne se pi6e "nekoNfortno" ami "nekoMfortno"[/b][/i][/color]
    хах, то и друго е написал грешно. вместо косМи е написал косТи.
    ако не те кефят костите иди в някоя месарница да те транжират.

Click!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    Haresvam muje, koito se grijat sa van6niq si vid, po-dobre otkolkoto nqkakav smradlivec Tova govori 4e ti puka za oblekloto ti, za vida ti, za uhanieto ti, tova e pohvalno, a koito zavijda da si tvurdi 4e e geisko, ne e
    Mnogo pravilno go kaja Renito :P

mozhe bi i ne e geisko,li4en izbor na vseki.oba4e haresvam kosmati maje.(tova ne ozna4ava 4e haresvam mrasni i vone6ti)
    стига приказки!

Голям фен
    Xa mi mnou qsnu 4e 6e si maxa6 kosmite. I tfa vuob6te ne e geysko, daje govori mnogo dobre za teb. Produljavai v su6tiq dux. Daje ako ima6 i po gurdite ili gurba i tqx gi maxai. Preporu4itelno e da stava s kola maska.
    Ai i ne im se vruzvai na tiq deto ti se smeqt, 6e vidi6 4e mnogo skoro i te 6e po4nat da si gi maxat.
    Любовта е дума, измислена от комунистите за да ебат без пари! {Nekasa4a}

Град
    Перник
    По гърба все още нямам и да се надявам е няма да имам Иначе по зрънзата се опитват да ми растът, ама хвана пинсетата и ги скубя :P

ama mn qsnu che she si gi mahash ne ti si typ che gi mahash a dr.sa typi che si hodqt s tqh kat nqkfi gorili!Evala na pichove kat tebe

Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!

Град
    Пловдив
    Това, че един въж не се обезкосмява, не значи, че не се грижи за външния си вид. Смръдливостта не иде от космите, а от некъпане. Виж сега ти ако си забелязала смръдливостта от личен опит е друго нещо. Освен това краката няма как да сти смърдят (говоря за бедра, прасци). Т'ва са тъпи изгъзици. Ти да не си избираш мъжете според това дали се обезкосмяват?!...
    Respect my Shits!

Повече от фен
    Abe q ne gi slu6ai drugite, pravi kakvoto nameri6 za dobre.mene li4no mi haresva mom4e s po malko kosmi

Град
    mIDdLe o` nOwHERe...
    xm.. est che shte pravish kvoto sam izberesh, no shtom pitash - mdaa opredeleno smqtam che e pedalsko momche da si maxa kosmite, no pyk super mi e gadno da vidq nqkoi s estestven pulover.. bLLqk.. e.. jenite trqbva da sa sys sateneno gladka koja, pyk myjete vse pak trqbva da se razlichavat ot tqx =Pp i tova che edno momche ne se obezkosmqva izobshto ne znachi che e myrlio..
    Идиотите са мъдро творение на природата,
    което дава право на глупаците да се мислят за хитри.

Град
    Перник
    A be ne ti pomnq nick-o tam za kosmite che nesmyrdqt po krakata kak da nesmyrdqt e man ti ne se griji za tqh i shte usetish trypkata za otpushvane na nosleto Pyk i kato otidesh na basein ne ti li stava malko gadno kato izleznesh ot ovdata...

Голям фен
    nqma ni6to sme6no i geisko v tova da si brasne6 krakata! na mne mi e vs eedno dali gadjeto mi 6te e s obrasnati kraka! pove4eto mi priateli si brasnat krakata
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Guest
    еми не е гейско да си ги махаш аз имам доста приятели дет го правят , но и имам и доста дет не го правят. Различни хора различни вкусове некои моми4ете щете харесват с косми а други без както ти е по добре на тебе така За*би кво ти викат другите) Аз ли4но ся съм пред дилема дали да ги махам и половината ми казват махай другите не така че си4ко пак упира до мене. Обмисли го добре ии са мятай кво решиш

Град
    In YoUr DrEaMs
    Според мен не е гейско. Много е приятно ди видиш момче, без косми по краката. С приятелките ми даже като видим някое момче с косми по кратака и се бъзикаме, че ще си изплетем пуловери
    ШшШшт тОвА нЕ е За фСеКи...ГлЕдА нИ лУнАтА и МиГа уНеМяЛа..ТаКиВа ЦеЛуВкИ тЯ дО дНеС нЕ е ВиДяЛа..тОвА сЕ кАзВа сТрАсТ..Не ПоМнЯ кОя сЪм аЗ,Но зНаМ чЕ нЕщО сУпЕр Се СлУчВа МеЖдУ нАс...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си