.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 67
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Цитирай Първоначално написано от SweeT_EscapE
    Аз имам един въпрос към хората,които смятат,че марковите дрехи не са по-качествени от евтините:
    - Как според вас марки като Версаче,Долче и Габана,Том Тейлър и т.н. са се утвърдили като като качествени и по-добри от другите?Та нали всяка фирма като се пусне на пазара първоначално никой не я знае,нали има някакъв начин да добие популярност.Или може би производителите са имали достатъчно пари да почнат големи компанииза реклама.Малко ме съмнява.
    Интересно ми как ще отговорите на въпроса.
    Това е разисквано и е ясно, че щом питаш това, за теб е важна марката и няма да признаеш за нищо на света, че евтина дреха е качествена. Има много качествени български марки впрочем...а не са известни, защото нямат пари за реклама. Да казвам ли пак за моята шивачка, която взема адски малко пари и прави много по-качествени неща от известни дизайнерки и често се налага момичета, които са си поръчали бални рокли в луксозни модни салони и при най-известните дизайнерки, да идват при нея, за да ги оправя, защото не са скроени като хората? Или защото просто са некачествени? Тя също така беше правила костюмите за един концерт на Слави Трифонов. А не е известна. Това как ще го коментираш? Да, различно е, но ти го давам за пример, че невинаги качественото е скъпо и хората го знаят.
    Не,тука си ме разбрала погрешно за някой работи.Не твърдя,че всички евтини дрехи са боклуци.Аз също имам и евтини работи и маркои работи.Естествено майка ми и баща ми не са милионери,че да си купувам само дрехи от 100 лв нагоре.И точно понеже имам и евтини и скъпи дрехи мога да твърдя,че определено скъпото си е друга работа,съвсем друго качество.Но въпреки това има и български дрехи,които не са за изхвърляне и също са мн добри.Просто тези бг фирми,които правят нещо по - качествено и евтино са 98 % от всички производители на дрехи у нас.

Не е зле човек да има няколко скъпи и качествени неща...но е лиготия да се дават пари само за маркови дрехи...аз роптая срещу това...и да се твърди, че само скъпите неща са качествени. Радвам се, че ти не си на това мнение.

Аз лично бих дала много пари само за яке и обувки обаче...не че ги имам...
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Интересни приоритети имат младите хора в днешно време...вместо да помогнат на родителите си с парите...или да ги спестят...си дават цялата заплата за дрехи...
    пфф..истина си е...

Цитирай Първоначално написано от monityY
    Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    emi az si imam cql garderob,4e i pove4e.Ne si4ko mi e markovo,oba4e 6tom nqma6 nito edna markova dreha ne govori taka,6oto vaob6te ne znae6 kade e razlikata.......kefi si se na tvoite,a nie na na6te.Az nqmam nomerenie da nosq edni danki 3 godini,ne sam tolkova izpadnala kato tvoita frendka.....
    haha tuka burka6,ne mi e frendka,nikoga ne bih bila frendka s pikla kato neq
    изпаднала?
    4е ако дънките още и стават и им няма абсолютно нищо що да ги изхвърля бе??
    кво стигаме до извода "ами тия ве4е са минали месец омръзнаха ми изхвърлям ги"-много умеем да ценим пари няма що
    според мен няма логока в тва вместо да имаш 84ивта дънки да имаш 7! да купи си нещо ново хубаво но ако и на старото му няма нищо,и ти става защо да го изхвърляш?
    стигам да извода и какви приятелки сте!

Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    emi az si imam cql garderob,4e i pove4e.Ne si4ko mi e markovo,oba4e 6tom nqma6 nito edna markova dreha ne govori taka,6oto vaob6te ne znae6 kade e razlikata.......kefi si se na tvoite,a nie na na6te.Az nqmam nomerenie da nosq edni danki 3 godini,ne sam tolkova izpadnala kato tvoita frendka.....
    Много са ми смешни хора като теб.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

[quote="SweeT_EscapE
    Не,тука си ме разбрала погрешно за някой работи.Не твърдя,че всички евтини дрехи са боклуци.Аз също имам и евтини работи и маркои работи.Естествено майка ми и баща ми не са милионери,че да си купувам само дрехи от 100 лв нагоре.И точно понеже имам и евтини и скъпи дрехи мога да твърдя,че определено скъпото си е друга работа,съвсем друго качество.Но въпреки това има и български дрехи,които не са за изхвърляне и също са мн добри.Просто тези бг фирми,които правят нещо по - качествено и евтино са 98 % от всички производители на дрехи у нас. [/quote]
    az sam na tvoeto mnenie i tai kato se pak si mi nai dobrata frendka znae6,4e moeto mnenie napalno se pripokriva s tvoeto
    Just haters make me famous! εĭз

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    bla bla bla ligavshtini
    No matter where you go, there they are...

Град
    Dreamland Varna
    Абе като имаш пари купувай си маркови дрехи. Какво те интересува, че някой ти бил казал, че си гъзар.
    Всеки с възможностите си!
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Марковите дрешки определено са си друга работа! И не е задължително да са чак толкова скъпи.Пробвайте с онлайн покупки.Дрехите са супер,качествени са и не са скъпи.

Re: Скъпи дрехи = Гъзар...?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ...и че ако някое момиче се облича хубаво(по-американски стил) а не да носи евтини потничета като циганите те са к**ви.

Ти нормален ли си?Всеки се облича както си иска.Какво те интересува гъзар ли си,не си ли?Ти нали си харесваш дрехите..
    Леле..
    + Това дрехите не правят човека!
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Мега фен
    Град
    София
    От къде я изровихте тая тема?

Супер фен Аватара на cookie_master
    Не слушай какво ти говорят другите.За какво да си купуваш парцали които след първото пране се късат .Носи си хубавите дрешки и да не ти пука :P

Въобще да не ти пука.Няма нищо по-хубаво от това да си купиш по-скъпа дрешка,отколкото някакъв евтин парцал....Пък да не говорим колко много си личи разликата.

Мега фен
    Град
    Earth...
    вие не можахте ли да искарате още по стара тема?

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от Mimka_sweet
    Скъпи дрехи=гъзар

евтини дрехи=клошар

да ти кажа много си зле !
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Мега фен Аватара на SunSmile
    Кво се впрягаш в това какво казват?! Да не ти пука!!!
    Да си мислят квото искат, явно имат изкривени разбирания за много неща! Нека си "мислят" и говорят квото искат, нали ТИ знаеш какъв си?! Хич да не ти пукаааа!!! Не живееш за мнението на комплексари, нали?!
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Абе важното е да ти харесват дрехите без значение колко струват,а другите да си говорят каквото искат.
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Мега фен Аватара на ameli
    Случайно да ти пише на челото колко струва дрехата - 2лв или 2000 лв.

Дори да ти прозвучи грубовато, купувай си дрехите, като можеш да си ги позволиш и си трай

Град
    varna
    аве баси проблема сериозно само не си купувай капа
    ,,Take iit slow..make it happen baby..''

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от _crazy_baby_
    Цитирай Първоначално написано от monityY
    за6тото е така,евтините дрехи са мн по ка4ествени и мн пове4е си струва да си земе6 от тях ама пове4е,и напротив не хората с евтини дрехи прили4ат на цигани,а другите с гъзарските (поне за мен)за6тото дрехите са ти скъпи и си земе6 2-3 дре6ки и ходи6 с едни и съ6ти,като някъф бедняк,и хората даже незнаят 4е са ти маркови дрехите,за6тото има съ6тите за по 10-20 лв,и изглежда6 по то4но този на4ин,докъто като си купи6 7-8 ре6ки от евтините и си ги сменя6,разнообразява6,изгле жда6 мн по богат и като мн по голямо гъзар4е,аз съм твърдо против скъпите дрехи,не само 4е и нямам възможност да си зимам такива,а и да имах пак няма6е да си зема и 1 блузка от 50-60 лв
    podkrepqm tvoeto mnenie
    +1

Мега фен Аватара на Rofl4e
    почти всички дрехи са ми маркови.. да не кажа всички.. никой никога не ме е смятал за гъзарка.. никой никога не ми е казвал.. ей уоу дънки от един колко си тенсика от еди колко си ти си еди ква си.. тъпо е капиш!?

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Po tap spor ot tozi v taq tema,ne bqh 4ela! Vie ne ste dobre.
    Vseki da si hodi kakto si iska.Kvo ste sednali da se obqsnqvate koi kvo i za po kolko pari nosi.Gazari,tapanari,kloshari hora vsqkakvi.Ako se vliqete ot mnenieto na nqkakvi zaribeni hlapeta ili bezdelnici koito po cql den visqt iz neta,znachi ste po-zle i ot tqh.
    Chovek e takav,kakavto se chustva.A ne takav kakavto go "chustvat"
    drugite.

Pyk i zamislete se kakvo po dqvolite znachi dumata "gazar" za da ima nqkakvo znachenie?!Ne sym q sreshtala v balgarskiqt rechnik do sega.

p.s.Sajalqvam za latinicata,no komputara nqma kirilizator.

пфф тва че една дреха е по ефтина не означава че е некачествена аз имам едни дънки който ги взех за 30 лева вече една година ги нося но не са се истъркали ..

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от LuniChkaa
    пфф тва че една дреха е по ефтина не означава че е некачествена аз имам едни дънки който ги взех за 30 лева вече една година ги нося но не са се истъркали ..
    виж от кога е темата, мое ли да си толко тъпа...
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Цитирай Първоначално написано от LuniChkaa
    виж от кога е темата, мое ли да си толко тъпа...
    ем явно може

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си