- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Скъпи дрехи = Гъзар...?
Не,тука си ме разбрала погрешно за някой работи.Не твърдя,че всички евтини дрехи са боклуци.Аз също имам и евтини работи и маркои работи.Естествено майка ми и баща ми не са милионери,че да си купувам само дрехи от 100 лв нагоре.И точно понеже имам и евтини и скъпи дрехи мога да твърдя,че определено скъпото си е друга работа,съвсем друго качество.Но въпреки това има и български дрехи,които не са за изхвърляне и също са мн добри.Просто тези бг фирми,които правят нещо по - качествено и евтино са 98 % от всички производители на дрехи у нас.Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Не е зле човек да има няколко скъпи и качествени неща...но е лиготия да се дават пари само за маркови дрехи...аз роптая срещу това...и да се твърди, че само скъпите неща са качествени. Радвам се, че ти не си на това мнение.
Аз лично бих дала много пари само за яке и обувки обаче...не че ги имам...![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
пфф..истина си е...Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
изпаднала?Първоначално написано от monityY
![]()
4е ако дънките още и стават и им няма абсолютно нищо що да ги изхвърля бе??![]()
кво стигаме до извода "ами тия ве4е са минали месец омръзнаха ми изхвърлям ги"-много умеем да ценим пари няма що![]()
според мен няма логока в тва вместо да имаш 84ивта дънки да имаш 7! да купи си нещо ново хубаво но ако и на старото му няма нищо,и ти става защо да го изхвърляш?![]()
стигам да извода и какви приятелки сте!![]()
![]()
![]()
Много са ми смешни хора като теб.Първоначално написано от CuRly Doll
Възможно ли е да бъде по-красиво?
[quote="SweeT_EscapE
Не,тука си ме разбрала погрешно за някой работи.Не твърдя,че всички евтини дрехи са боклуци.Аз също имам и евтини работи и маркои работи.Естествено майка ми и баща ми не са милионери,че да си купувам само дрехи от 100 лв нагоре.И точно понеже имам и евтини и скъпи дрехи мога да твърдя,че определено скъпото си е друга работа,съвсем друго качество.Но въпреки това има и български дрехи,които не са за изхвърляне и също са мн добри.Просто тези бг фирми,които правят нещо по - качествено и евтино са 98 % от всички производители на дрехи у нас.[/quote]
az sam na tvoeto mnenie i tai kato se pak si mi nai dobrata frendka znae6,4e moeto mnenie napalno se pripokriva s tvoeto![]()
Just haters make me famous! εĭз
bla bla bla ligavshtini![]()
No matter where you go, there they are...
Абе като имаш пари купувай си маркови дрехи. Какво те интересува, че някой ти бил казал, че си гъзар.![]()
Всеки с възможностите си!
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Марковите дрешки определено са си друга работа! И не е задължително да са чак толкова скъпи.Пробвайте с онлайн покупки.Дрехите са супер,качествени са и не са скъпи.![]()
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти нормален ли си?Всеки се облича както си иска.Какво те интересува гъзар ли си,не си ли?Ти нали си харесваш дрехите..
Леле..![]()
![]()
![]()
+ Това дрехите не правят човека!
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
От къде я изровихте тая тема?
Не слушай какво ти говорят другите.За какво да си купуваш парцали които след първото пране се късат.Носи си хубавите дрешки и да не ти пука :P
вие не можахте ли да искарате още по стара тема?
да ти кажа много си зле !Първоначално написано от Mimka_sweet
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Кво се впрягаш в това какво казват?! Да не ти пука!!!
Да си мислят квото искат, явно имат изкривени разбирания за много неща! Нека си "мислят" и говорят квото искат, нали ТИ знаеш какъв си?! Хич да не ти пукаааа!!! Не живееш за мнението на комплексари, нали?!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Абе важното е да ти харесват дрехите без значение колко струват,а другите да си говорят каквото искат.
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
Случайно да ти пише на челото колко струва дрехата - 2лв или 2000 лв.
Дори да ти прозвучи грубовато, купувай си дрехите, като можеш да си ги позволиш и си трай![]()
аве баси проблема сериозносамо не си купувай капа
![]()
,,Take iit slow..make it happen baby..''
+1Първоначално написано от _crazy_baby_
почти всички дрехи са ми маркови.. да не кажа всички.. никой никога не ме е смятал за гъзарка.. никой никога не ми е казвал.. ей уоу дънки от един колко си тенсика от еди колко си ти си еди ква си..тъпо е капиш!?
Po tap spor ot tozi v taq tema,ne bqh 4ela!Vie ne ste dobre.
![]()
Vseki da si hodi kakto si iska.Kvo ste sednali da se obqsnqvate koi kvo i za po kolko pari nosi.Gazari,tapanari,kloshari hora vsqkakvi.Ako se vliqete ot mnenieto na nqkakvi zaribeni hlapeta ili bezdelnici koito po cql den visqt iz neta,znachi ste po-zle i ot tqh.
Chovek e takav,kakavto se chustva.A ne takav kakavto go "chustvat"
drugite.
Pyk i zamislete se kakvo po dqvolite znachi dumata "gazar" za da ima nqkakvo znachenie?!Ne sym q sreshtala v balgarskiqt rechnik do sega.
p.s.Sajalqvam za latinicata,no komputara nqma kirilizator.
пфф тва че една дреха е по ефтина не означава че е некачествена аз имам едни дънки който ги взех за 30 лева вече една година ги нося но не са се истъркали ..![]()
![]()
![]()
виж от кога е темата, мое ли да си толко тъпа...Първоначално написано от LuniChkaa
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.