Цитирай Първоначално написано от monityY
за6тото е така,евтините дрехи са мн по ка4ествени и мн пове4е си струва да си земе6 от тях ама пове4е,и напротив не хората с евтини дрехи прили4ат на цигани,а другите с гъзарските (поне за мен)за6тото дрехите са ти скъпи и си земе6 2-3 дре6ки и ходи6 с едни и съ6ти,като някъф бедняк,и хората даже незнаят 4е са ти маркови дрехите,за6тото има съ6тите за по 10-20 лв,и изглежда6 по то4но този на4ин,докъто като си купи6 7-8 ре6ки от евтините и си ги сменя6,разнообразява6,изгле жда6 мн по богат и като мн по голямо гъзар4е,аз съм твърдо против скъпите дрехи,не само 4е и нямам възможност да си зимам такива,а и да имах пак няма6е да си зема и 1 блузка от 50-60 лв
li4no az ne sam saglsna s tvoeto mnenie.......ne e vajno kolko drehiima6 v garderoba si i kolko struvat,vajnoto e kak gi sa4etava6(spored cvetovete,materiite i t.n.) -edno momi4e ot moq klas naprimer nqma vazmojnostta da si pozvoli skapi drehi,no znae kak da gi sa4etae nezavisimo,4e ima malko drehi,vinagi e stilna......Az ne sam protiv markovite drehi,za6toto i az imam takiva(imam vazmojnostta i si vzemam,ako mi haresvat),no tova da te opredelqt dali si beden ili bogat prosto za6toto nosi6 ednakvi drehi sqka sedmica-palni gluposti
golqma rabota s kvi drehi e,nali posle kato go opoznaqt i e mom4eto ili momi4eto na mama i na tati i e bahti liglata nqma da stane6 frend stane6 frend s nego/neq