Цитирай Първоначално написано от SweeT_EscapE
Аз имам един въпрос към хората,които смятат,че марковите дрехи не са по-качествени от евтините:
- Как според вас марки като Версаче,Долче и Габана,Том Тейлър и т.н. са се утвърдили като като качествени и по-добри от другите?Та нали всяка фирма като се пусне на пазара първоначално никой не я знае,нали има някакъв начин да добие популярност.Или може би производителите са имали достатъчно пари да почнат големи компанииза реклама.Малко ме съмнява.
Интересно ми как ще отговорите на въпроса.
Това е разисквано и е ясно, че щом питаш това, за теб е важна марката и няма да признаеш за нищо на света, че евтина дреха е качествена. Има много качествени български марки впрочем...а не са известни, защото нямат пари за реклама. Да казвам ли пак за моята шивачка, която взема адски малко пари и прави много по-качествени неща от известни дизайнерки и често се налага момичета, които са си поръчали бални рокли в луксозни модни салони и при най-известните дизайнерки, да идват при нея, за да ги оправя, защото не са скроени като хората? Или защото просто са некачествени? Тя също така беше правила костюмите за един концерт на Слави Трифонов. А не е известна. Това как ще го коментираш? Да, различно е, но ти го давам за пример, че невинаги качественото е скъпо и хората го знаят.