.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Guest

Как да го накарам да ме оцени ? ;(

Приятелят ми ме обича , но не ме оценява.... мислех да се отдръпна от него или и аз не знам .... много ми е зле ... много плача ;( а не искам повече .... искам да ме цени .... не знам какво да правя ... не съм щастлива ...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Ми щом не те оценява значи не те обича. Тфа че ти е казал 2-те заветни за всяка жена думи не значи,че го мисли.

Боже колко сте наивни...
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    В какъв смисъл не те цени?Обясни по-точно,за да се опитаме да ти помогнем.Нали те обича?Как така не те цени?Обясни!
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Guest
    щом те кара да плачеш отдалечисе докато можеш той едвали ще се промени

Guest
    Ами , винаги аз трябва да правя всичко първа , аз ходя в тях ,за да го видя, той не идва вече в къщи ... правя му изненади ,но нищо не казва ... на следващият ден все едно,че нищо не е станало ... каквото и да направя,той не го забелязва, освен ако не направя грешка .... ;(

Град
    (: Русе :)
    Ба*ти темерута .. зарежи го не те заслужава ...
    So free

Щом не си щастлива защо изобщо питаш? Все пак ти си решаваш как се чувстваш и какво трябва да промениш в живота си. Очевидно трябва да се разделите и да продължиш напред... И а дано си намериш някой да те оцени...

Guest
    ами ,защото все се надявам,че ще ме забележи ,а и ще ми е много трудно ,защото сме заедно от много време

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Щом се държи по този темерутски начин,кара те да плачеш и чувстваш неговото безразличие,не се измъчвай.Зарежи го!Намери си някой,който оценява какво правиш за него и ти отвръща с любов!Зарежи го!Успех!
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Guest
    много ще ми е трудно

ами не се съвмества тва да не те оценява с обичта...едното не е вярно-кое е -ти знаеш!
    всяка вечер той ме чака зная
    все по-рядко ме дочаква знам
    всеобятна обич до безкрая
    трябва себе си да му отдам

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    много ще ми е трудно

Трудно, лесно.. оправия няма.. Той няма да предприеме нищо, така че го зарежи, както те съветваме... или ако искаш да му дадеш шанс все пак поговорете и му кажи за какво става въпрос...

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Обичта изисква двама души...
    Няма смисъл да се мъчиш, намери си някой, който ще те оцени. Явно това не е човекът за теб.

Moje bi prosto te ima za dadenost i trqbva da mu pokajesh kakvo e da te zagubi.
    Ayudame olvidarte si te vas!

Мега фен Аватара на koalka
    В какво се изразява това да те оцени?Той те обича, а предполагам е щастлив.Говори за това с него, ако е проблем.

Цитирай Първоначално написано от CBupen`3aeK
    Ба*ти темерута .. зарежи го не те заслужава ...

Нете обича щото нете цени ! Махни го ! :P

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    какво има6 в предвит с това 4е не те оценява? ако те оби4а6е 6те6е да го прави
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Град
    Там, където е сърцето...
    За една връзка са нужни двама души. Неможе ти да даваш всичко от себе си, а той да не прави нищо. Щом те обича защо няма да те оценява и т.н. според мен не те обича.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Aми поговори с него. Обясни му как се чувстваш и че ти е неприятно като се държи така.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Aми поговори с него. Обясни му как се чувстваш и че ти е неприятно като се държи така.
    +1

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    A защо и ти не почнеш да се държиш студено с него, за да разбере какво ти причинява? Би трябвало да забележи промяната в отношението ти и да установи, че се държи по същия начин. Освен ако не е безчувствена черупка.
    You are broken, I can fix you...

Град
    КъДетО пОжЕлАя !
    Може наистина да те смята за даденост.. Или не те обича.. или ако връзката ви е от много време да мисли, че каквото и да прави, ти си оставаш негова...
    Какво може фд анаправиш освен да поговориш с него..
    Успех !
    Това любов ли е?!?

Град
    София,мамка й фрашкана!
    мили4ка, мене ако пита6 е*и му майката и го зарежи> и за малко може,ама го остави мъни4ко сами4ък

Guest
    abe mnogo ste zle kak moje da i govorite 4e ne q obi4a estestveno 4e q obi4a nikoi ne moje da e s nqkoi samo za6toto go priema za dadenost.
    estestveno 4e te obi4a no majete imat dr mislene nad ocenqvane i tn.
    za tova edin savet ne priemai savet ot jena 6tot sqka 6e ti kaje zareji go bez da osuznava kolko ti e trudno vsu6tnos no az te razbiram i ti kazvam
    ne iskai savet ot jena a ot mom4e toi 6e ti kaji dali ot tvoq pr ili ot dr tvoi fr

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си