- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да го накарам да ме оцени ? ;(
Приятелят ми ме обича , но не ме оценява.... мислех да се отдръпна от него или и аз не знам .... много ми е зле ... много плача ;( а не искам повече .... искам да ме цени .... не знам какво да правя ... не съм щастлива ...
Ми щом не те оценява значи не те обича. Тфа че ти е казал 2-те заветни за всяка жена думи не значи,че го мисли.
Боже колко сте наивни...
В какъв смисъл не те цени?Обясни по-точно,за да се опитаме да ти помогнем.Нали те обича?Как така не те цени?Обясни!
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
щом те кара да плачеш отдалечисе докато можеш той едвали ще се промени
Ами , винаги аз трябва да правя всичко първа , аз ходя в тях ,за да го видя, той не идва вече в къщи ... правя му изненади ,но нищо не казва ... на следващият ден все едно,че нищо не е станало ... каквото и да направя,той не го забелязва, освен ако не направя грешка .... ;(
Ба*ти темерута .. зарежи го не те заслужава ...![]()
So free
Щом не си щастлива защо изобщо питаш? Все пак ти си решаваш как се чувстваш и какво трябва да промениш в живота си. Очевидно трябва да се разделите и да продължиш напред... И а дано си намериш някой да те оцени...
ами ,защото все се надявам,че ще ме забележи ,а и ще ми е много трудно ,защото сме заедно от много време
Щом се държи по този темерутски начин,кара те да плачеш и чувстваш неговото безразличие,не се измъчвай.Зарежи го!Намери си някой,който оценява какво правиш за него и ти отвръща с любов!Зарежи го!Успех!
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
![]()
![]()
много ще ми е трудно
![]()
ами не се съвмества тва да не те оценява с обичта...едното не е вярно-кое е -ти знаеш!
всяка вечер той ме чака зная
все по-рядко ме дочаква знам
всеобятна обич до безкрая
трябва себе си да му отдам
Първоначално написано от Анонимко
Трудно, лесно.. оправия няма.. Той няма да предприеме нищо, така че го зарежи, както те съветваме... или ако искаш да му дадеш шанс все пак поговорете и му кажи за какво става въпрос...
Обичта изисква двама души...
Няма смисъл да се мъчиш, намери си някой, който ще те оцени. Явно това не е човекът за теб.
Moje bi prosto te ima za dadenost i trqbva da mu pokajesh kakvo e da te zagubi.
Ayudame olvidarte si te vas!
В какво се изразява това да те оцени?Той те обича, а предполагам е щастлив.Говори за това с него, ако е проблем.
какво има6 в предвит с това 4е не те оценява?ако те оби4а6е 6те6е да го прави
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
За една връзка са нужни двама души. Неможе ти да даваш всичко от себе си, а той да не прави нищо. Щом те обича защо няма да те оценява и т.н. според мен не те обича.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Aми поговори с него. Обясни му как се чувстваш и че ти е неприятно като се държи така.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
+1Първоначално написано от Aleandra
A защо и ти не почнеш да се държиш студено с него, за да разбере какво ти причинява? Би трябвало да забележи промяната в отношението ти и да установи, че се държи по същия начин. Освен ако не е безчувствена черупка.
You are broken, I can fix you...
Може наистина да те смята за даденост.. Или не те обича.. или ако връзката ви е от много време да мисли, че каквото и да прави, ти си оставаш негова...
Какво може фд анаправиш освен да поговориш с него..
Успех !
Това любов ли е?!?
мили4ка, мене ако пита6 е*и му майката и го зарежи> и за малко може,ама го остави мъни4ко сами4ък
abe mnogo ste zle kak moje da i govorite 4e ne q obi4a estestveno 4e q obi4a nikoi ne moje da e s nqkoi samo za6toto go priema za dadenost.
estestveno 4e te obi4a no majete imat dr mislene nad ocenqvane i tn.
za tova edin savet ne priemai savet ot jena 6tot sqka 6e ti kaje zareji go bez da osuznava kolko ti e trudno vsu6tnos no az te razbiram i ti kazvam
ne iskai savet ot jena a ot mom4e toi 6e ti kaji dali ot tvoq pr ili ot dr tvoi fr