- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тест - Sure Check
Sure Check moje li da se pravii ne na saashtiq den na poloviq akt , a na sleddvvashtiq ?????
moje i na sledva6tata godina da si go naprai6
Мозе и да не го правиш
след 14 дена се прави![]()
pls kajeteee ... zashto vinagi koogato pitam neshtto seriiozno se p0digravate . ?
За6тото сме ГАТ
Една седмица след половия акт се прави.Пуу...ще те сбърка ли нещо,ако почетеш внимателно листовката,а![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
сигурно ще я сбъркаПървоначално написано от bEbsI
Минимум 14 дена след полов акт или на първи ден от закъсненеито на цикъла! Как на следващия ден ще го правиш? Та ти даже още няма да си бременна!
ПравилноПървоначално написано от bEbsI
![]()
Чакаш да ти закъснее и тогава. Но ако имаш нередовен цикъл се прави след 14 ден и после още един след 48 часа.
Haй-добре две седмици след рисковия акт.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
не мога да ти кажа но като взимаш тест за бремоност задължително гледай да не е китайски защото не отчита правялно![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
а бе ходи на лекар![]()
"SURE CHECK" KAKTO I POVE4ETO TESTOVE ZA BREMENNOST DAVA NAI-SIGUREN REZULTAT 1 SEDMICA SLED POLOVIA AKT, POPRINCIP SE TVYRDI, 4E MOJE DA SE NAPRAVI I NA 3TIA DEN, NO REZULTATA NIAMA DA E 100%. NEZAVISIMO OT REZULTATA, A OSOBENO AKO VI ZAKYSNIAVA SLED 1VIA TEST IZ4AKAITE O6TE 1 SEDMICA I NAPRAVETE 2RI KONTROLEN ZA DA E SIGURNO, VSI4KO STAVA MOJE 1VIA DA NE E POKAZAL REALNIA REZULTAT! AIDE USPEH!
"SURE CHECK" KAKTO I POVE4ETO TESTOVE ZA BREMENNOST DAVA NAI-SIGUREN REZULTAT 1 SEDMICA SLED POLOVIA AKT, POPRINCIP SE TVYRDI, 4E MOJE DA SE NAPRAVI I NA 3TIA DEN, NO REZULTATA NIAMA DA E 100%. NEZAVISIMO OT REZULTATA, A OSOBENO AKO VI ZAKYSNIAVA SLED 1VIA TEST IZ4AKAITE O6TE 1 SEDMICA I NAPRAVETE 2RI KONTROLEN ZA DA E SIGURNO, VSI4KO STAVA MOJE 1VIA DA NE E POKAZAL REALNIA REZULTAT! AIDE USPEH!
Тази пък информазия откъде я изкопа?! Специално е упътването на Шуъе Чек си пише- най- рано 14 дена след рисковия полов акт при нередовен цикъл, а най- добре е най- рано на първи ден от закъснението! Що за тест ше е този, който отчита на 3-ти ден след акта! Има тестове, на които пише че се правят на около 7 дена след акта, но и на тях не може напълно да им се вярва! И контролен тест може да се пнаправи 2 дена след първия тест!
По тъмно ти се будиш
по тъмно ти се будиш
Нещо закъснява пак се притеснява
Тест тест тест шурчек
Имали една черта
чухте ли добре една
теста е валиден Жоро е невинен
Ако има две черти ще повторим две черти
бързо бързо му звънни бременнта си вече ти
рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..
Do kolkoto znam trqbva da izchakash pone 7 dni, a ako smqtash che ste sburkali s gadjeto vzemi postinor (do 48 chasa sled poloviq akt)![]()
Ayudame olvidarte si te vas!