- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- военна болница
Ауу може ли да ми кажете да стигна до военна болницаговореха ми за някъф тролей 9 ? Спешно ми трябва ,моля виии сетете се
![]()
![]()
![]()
Ъ да д забрайх от ЛюлинПред болницата има спирки на тролейбуси № 2, 8, 9 и на автобуси № 72, 604. По ул. "Св. Георги Софийски" се движат маршрутни таксита № 14, 17, 22, 24 и 26
ето намерих малко инфо ,ама на мене 14 ми е най - удобна , ама ....... тя май не минаваше точно покрай болницата или нещо се лъжа
Олелее ама аз ще се изгуба бретцтц тая болница ще ми излезне нанагорно , мерси все пак
))
аааа абе до НДК или до Попа(граф игнатиев) можеш ли да стигнеш?Не може да не можеш...пф и аз кво казахПървоначално написано от miminia
![]()
Абе ,ако става на въпрос аз мога да хвана автобуса до лъвовмост и от там 2.. и нещо си до орлов и от там 72 , а мога и маршрутка 1 до орлов и пак някъф автобус ,ама нещо мн заплетено ми стаа![]()
![]()
Погледни тук къде точно се намира и пробвай да отидеш пеша![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Васе , пеша няма да го бъдеПървоначално написано от ^Sam90^
абе ще се оправя
мерси за отг
)
Пеша от Люлин? ООоккПървоначално написано от ^Sam90^
![]()
Мацка, хващаш си 310 или 7, 6 тролей и слизаш на женския пазар /лъвов мост/. От там хващаш някой трамвай, който отива до 5-тте кьошета /спира точно преди да влезе в подлеза на НДК/ и от там тролейче за 2-3 спирки до ВМА-то, което ти трябва![]()
Мисълта ми беше с какъвто иска транспорт да стигне до центъра и от там пеша... не е сложноПървоначално написано от machoka
А и от Люлин също не е толкова сложно, стига да имаш желание за движение, въпреки, че малко хора имат де... явно :Р
And now I make a spell,
Don't ask, I won't tell,
въхх мерси , тва беше на- просто обяснениа за идиотче като мене
Данке
![]()
Въй смятайПървоначално написано от machoka
Трябва да сменя 3 пъти автобуси за да стигне от..ъъ..някъде до някъде. В Русе е лесно
![]()
ПП. Сори за флууда, ама просто ми стана много интересно колко е трудно в София![]()
В Пловдив можеш да стигнеш до военна болница в който и краен квартал да си..то всъщност в Пловдив няма крайни квартали..но,където и да си с един автобус и си тамПървоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
п.с. да пила съм :P
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Не е толкова трудно :Р Свиква се...
Ама тея болници, дето са 15000, наистина могат да ти вземат здравето! Преди време мой близък беше приет в Александровска и аз веднага тръгнах, ама и аз не знам къде отивам и бях завил в грешната посока на 5тте кюшета и се озовах в Борисовата ииииииии ... мани2 часа съм обикалял и накрая гледам некво голямо и викам "Я! Болница!"
![]()
And now I make a spell,
Don't ask, I won't tell,
Не можеш да сравниш пловдив със София. Пловдив е много по-простичък, от която и улица да излезеш стига да държиш посока и то само една а не да криволичиш-излизаш на някой булевард а от там е лесно-спирка на 2 крачки а и на всеки рейс си има назначения. Няма начин да се изгубиш но в София е друго...
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Е все пак ,ако бях взела метрото щеше да ми е най- удобно,но вече е минало!
ама бая време се дондурках
![]()
![]()
Даммголям смях беше
на всичкото и отгоре ме хванаха и контроли и накрая пред НДК-ато некфи репортери на БТВ ме питаха разни въпроси
![]()
хах кога да те гледаме по новинитеПървоначално написано от miminia
а въпорсите на ква тема бяха
![]()
Ми не знам ,ама бях голяма излгация, въпросите бяха свързани за учителите колко заплата да взимат,имат ли право да стачкуват и имаше един мн заплетен въпрос ,който така и не можах да им отговорядр не си спомням
шоу голямо
![]()
Първоначално написано от miminia
Мани ужас, големи премеждия голямо нещо
абе миндил що ми изтри мнението
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели