Имам един въпрос. Значи косата ми е мн черна и искам да се боядисам кестеняво. Дали трябва да я обезцветя и как. И задължитено ли трябва да хода на фризюр и ако не какво да си купя, за да се боядисам унас.
Благодаря предварително. Smile
И дали въобще ще се получи защото ми е много черна. Confused
Най-добре на фризьор,че иначе може да се
направиш на изрод самичък в къщи!
ПП.За какво ти е това гадно кестеняво,черната коса е много по-хубава!![]()
![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
аве да е горе-долу като на Раян от o.c.
Ем,както си решиш.По принцип първо трябва да
се изсветли малко косата.Например с кислородна вода(но трябва да си
упорит),имаше и още някакво подобно с по-голям ефект,но не си
спомням как се казваше,има го в повечето дрогерии ,просто питай.
Но най-добре посети най-близкият фризьорски салон,там ще ти кажат.
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Abe za po-sigurno idi pri nqkoi frizior...za da ne stane nqkoi gaf i posle da sajelqvash
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
емм сега рекламират няква нова боя за коса Palette Radiance дето изсветлявала и боядисвала едновременно и била подходяща за тъмни коси, но не съм пробвала и не мога да кажа до колко ще действа
нещо такова искам да постигна![]()
И аз така мисля, но се пише "съжАлявам", винаги, когато го преча така написано, се буди в мен асоциацията с желето тип "Том и Джери"Първоначално написано от Nicole_Richie
Това не е забележка "аз пиша правилно", защото определено не е така, просто отбелязвам, защото тази грешка наистина звучи глупаво и абсурдно![]()
И след като си чернокос, 100% имаш черни вежди като гайтани...имаш ли представа колко ще е смешно?
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Да ти кажа и наще викат така. Даже направихме голям скандал относно косата си. Майка ми вика: "Няма да стане ти си с много черна коса. Няма да се получи цвета, който желаеш не си разваляй косата."Първоначално написано от `Death`Whore``
А за Тате да не говорим. Мама го каза по-добре![]()
Ма незнам много ме мъчи това и искам да се направа така,но в същия момент ме е страх.
Абеее...аз съм длъжна да опитам да те разубедя:момче с боядисана кестеняво коса ще ме плши повече и от изрусен.А чернокосо момче ееее![]()
![]()
с походящите черти.Аз бих убила за чернокосо гадже.не си съсипвай косицата
![]()
Що първо не пробваш с нещо за леко изсветляване..къна или шампоан оцветител...
Напълно те подкрепям, умирам си за чернокоси момчетаПървоначално написано от Jamalska
![]()
![]()
![]()
И да...наистина пробвай първо с къна.
Да,отиди на фризьор и не се колебай,щом искаш да промениш нещо..и на нас момичетата не ни е лесно с косите,ама........Пък какво им пречи на ваще???А.и готин си си и сега
доколкото мога да вида от снимката
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Момичета благодаря ако искаате може да ви дам и още снимки пишете на лична .![]()
Искам да се боядисам, защото смятам, че момичетата не ме забелязват достатъчно в смисъл като минавам по-улиците няма да кажат е виж какъв пич на тоя с черната коса а на тоя примерно казвам примерно дето е сламено рус.
Не казвам, че не ме забелязват ма мисла,а че това ги кефи повече.![]()
![]()
Ами различните момичета харесват различни неща.На едни им харесва черна (тъмна) коса, на други руса и такам, не мисля, че си прав в това, че ще кажат на русия, че е пич щот' е рус, а на този с черната коса не.Първоначално написано от Cherkeza
Ама както и да е, ако наистина си това от снимката си си мнооооого симпатичен и така
, нооо щом ти харесва русо...
Аве сигурни ли сте, че с къса черна коса ще ми е по-добре (права се на бодлички), отколкото със сламено руса като на раян от о.к. и средно дълга. Кое от двете![]()
Ето още мои снимки за да прецените. http://www.opti-sprint.mucunki.com/?page=user&uid=9838
И аз мисля, че не трябва да си съсипваш косата. Черното е страхотен цвят, пък и доколкото виждам от снимката и така ти отива много
Черна, къса коса на бодличкиПървоначално написано от Cherkeza
![]()
![]()
И другото е яко, но не се знае дали ще ти отива, а и защо да си съсипваш косата да правиш нещо яко, като си имаш друго, което е също тoлкова яко. Дано ме разбра
![]()
не съмПървоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
![]()
Раян верно е тъмно рус...сам едва ли ще постигнеш нещо....една аверка беше с тъмна коса и реши да стане руса и к'во стана оранжеваПървоначално написано от Cherkeza
....тей че внимавай. По-хубу на фризъор, пък и черния цвят за коса никак не е лош....според мен ти отива с черна коса
![]()
Яко е както къса, черна коса, така и по-дълга и руса. Ти си имаш 1вия вид и си знаеш(или поне се надявам), че така ти отива. Глупаво е да си правиш косата като 2рия вид, защото първо не е сигурно как ще изглеждаш и второ само си унищожаваш косата, за да я правиш от едно хубаво състояние в друго. Смисъл и двете са точно еднакво яки..поне според мен..по-просто не мога май да го обясня. Дано вече си разбралПървоначално написано от Cherkeza
И наистина недей си съсипва косата
Мдаааам....съгласна съмПървоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
И аааз да си кажа пак, че по-ме кефи черна коса (а ако е и на бодлички)
![]()