.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: Коса

Фен
    Град
    На далече

Коса

Имам един въпрос. Значи косата ми е мн черна и искам да се боядисам кестеняво. Дали трябва да я обезцветя и как. И задължитено ли трябва да хода на фризюр и ако не какво да си купя, за да се боядисам унас.
    Благодаря предварително. Smile
    И дали въобще ще се получи защото ми е много черна. Confused

Супер фен Аватара на Exothermic
    Най-добре на фризьор,че иначе може да се
    направиш на изрод самичък в къщи!
    ПП.За какво ти е това гадно кестеняво,черната коса е много по-хубава!
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

Фен
    Град
    На далече
    аве да е горе-долу като на Раян от o.c.

Супер фен Аватара на Exothermic
    Ем,както си решиш. По принцип първо трябва да
    се изсветли малко косата.Например с кислородна вода(но трябва да си
    упорит),имаше и още някакво подобно с по-голям ефект,но не си
    спомням как се казваше,има го в повечето дрогерии ,просто питай.
    Но най-добре посети най-близкият фризьорски салон,там ще ти кажат.
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Abe za po-sigurno idi pri nqkoi frizior...za da ne stane nqkoi gaf i posle da sajelqvash

Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!

Guest
    емм сега рекламират няква нова боя за коса Palette Radiance дето изсветлявала и боядисвала едновременно и била подходяща за тъмни коси, но не съм пробвала и не мога да кажа до колко ще действа

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    Раян не е ли рус

Фен
    Град
    На далече
    нещо такова искам да постигна

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Nicole_Richie
    Abe za po-sigurno idi pri nqkoi frizior...za da ne stane nqkoi gaf i posle da sajelqvash
    И аз така мисля, но се пише "съжАлявам", винаги, когато го преча така написано, се буди в мен асоциацията с желето тип "Том и Джери"
    Това не е забележка "аз пиша правилно", защото определено не е така, просто отбелязвам, защото тази грешка наистина звучи глупаво и абсурдно

И след като си чернокос, 100% имаш черни вежди като гайтани...имаш ли представа колко ще е смешно?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Фен
    Град
    На далече
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    И след като си чернокос, 100% имаш черни вежди като гайтани...имаш ли представа колко ще е смешно?
    Да ти кажа и наще викат така. Даже направихме голям скандал относно косата си. Майка ми вика: "Няма да стане ти си с много черна коса. Няма да се получи цвета, който желаеш не си разваляй косата."
    А за Тате да не говорим. Мама го каза по-добре
    Ма незнам много ме мъчи това и искам да се направа така,но в същия момент ме е страх.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Абеее...аз съм длъжна да опитам да те разубедя:момче с боядисана кестеняво коса ще ме плши повече и от изрусен.А чернокосо момче ееее с походящите черти.Аз бих убила за чернокосо гадже.не си съсипвай косицата

Що първо не пробваш с нещо за леко изсветляване..къна или шампоан оцветител...

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Отиди на фризьор!

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Повече от фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Абеее...аз съм длъжна да опитам да те разубедя:момче с боядисана кестеняво коса ще ме плши повече и от изрусен.А чернокосо момче ееее с походящите черти.Аз бих убила за чернокосо гадже.не си съсипвай косицата
    Напълно те подкрепям, умирам си за чернокоси момчета

И да...наистина пробвай първо с къна.

Да,отиди на фризьор и не се колебай,щом искаш да промениш нещо..и на нас момичетата не ни е лесно с косите,ама........Пък какво им пречи на ваще ???А.и готин си си и сега доколкото мога да вида от снимката

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Фен
    Град
    На далече
    Момичета благодаря ако искаате може да ви дам и още снимки пишете на лична .
    Искам да се боядисам, защото смятам, че момичетата не ме забелязват достатъчно в смисъл като минавам по-улиците няма да кажат е виж какъв пич на тоя с черната коса а на тоя примерно казвам примерно дето е сламено рус.
    Не казвам, че не ме забелязват ма мисла,а че това ги кефи повече.

Повече от фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Cherkeza
    Момичета благодаря ако искаате може да ви дам и още снимки пишете на лична .
    Искам да се боядисам, защото смятам, че момичетата не ме забелязват достатъчно в смисъл като минавам по-улиците няма да кажат е виж какъв пич на тоя с черната коса а на тоя примерно казвам примерно дето е сламено рус.
    Не казвам, че не ме забелязват ма мисла,а че това ги кефи повече.
    Ами различните момичета харесват различни неща.На едни им харесва черна (тъмна) коса, на други руса и такам, не мисля, че си прав в това, че ще кажат на русия, че е пич щот' е рус, а на този с черната коса не.
    Ама както и да е
    , ако наистина си това от снимката си си мнооооого симпатичен и така , нооо щом ти харесва русо...

Фен
    Град
    На далече
    Аве сигурни ли сте, че с къса черна коса ще ми е по-добре (права се на бодлички), отколкото със сламено руса като на раян от о.к. и средно дълга. Кое от двете

Фен
    Град
    На далече
    Ето още мои снимки за да прецените. http://www.opti-sprint.mucunki.com/?page=user&uid=9838

Град
    У нас Си (=
    И аз мисля, че не трябва да си съсипваш косата. Черното е страхотен цвят, пък и доколкото виждам от снимката и така ти отива много

Град
    У нас Си (=
    Аве сигурни ли сте, че с къса черна коса ще ми е по-добре (права се на бодлички), отколкото със сламено руса като на раян от о.к. и средно дълга. Кое от двете
    Черна, къса коса на бодлички И другото е яко, но не се знае дали ще ти отива, а и защо да си съсипваш косата да правиш нещо яко, като си имаш друго, което е също тoлкова яко. Дано ме разбра

Фен
    Град
    На далече
    Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
    Черна, къса коса на бодлички И другото е яко, но не се знае дали ще ти отива, а и защо да си съсипваш косата да правиш нещо яко, като си имаш друго, което е също тoлкова яко. Дано ме разбра
    не съм

аве да е горе-долу като на Раян от o.c.
    Раян верно е тъмно рус...сам едва ли ще постигнеш нещо....една аверка беше с тъмна коса и реши да стане руса и к'во стана оранжева ....тей че внимавай. По-хубу на фризъор, пък и черния цвят за коса никак не е лош....според мен ти отива с черна коса

Град
    У нас Си (=
    не съм
    Яко е както къса, черна коса, така и по-дълга и руса. Ти си имаш 1вия вид и си знаеш(или поне се надявам), че така ти отива. Глупаво е да си правиш косата като 2рия вид, защото първо не е сигурно как ще изглеждаш и второ само си унищожаваш косата, за да я правиш от едно хубаво състояние в друго. Смисъл и двете са точно еднакво яки..поне според мен..по-просто не мога май да го обясня. Дано вече си разбрал И наистина недей си съсипва косата

Повече от фен
    Град
    София
    не съм
    Яко е както къса, черна коса, така и по-дълга и руса. Ти си имаш 1вия вид и си знаеш(или поне се надявам), че така ти отива. Глупаво е да си правиш косата като 2рия вид, защото първо не е сигурно как ще изглеждаш и второ само си унищожаваш косата, за да я правиш от едно хубаво състояние в друго. Смисъл и двете са точно еднакво яки..поне според мен..по-просто не мога май да го обясня. Дано вече си разбрал И наистина недей си съсипва косата
    Мдаааам....съгласна съм

И аааз да си кажа пак, че по-ме кефи черна коса (а ако е и на бодлички )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си