Та харесвам си едно момиче и след 2-3 не я харесвам,мноу бързо ми минава мерака некак си почвам да откривам лошите им черти ли кво нз ама ми стаат некви грозни ае хелп.
Има ги сяквиХах може би просто още не си открил подходящата за теб ....или може би никога няма да я откриеш...щом толкоз бързо се отказваш от дадено момиче....едно знам-нещо не си редовен
![]()
И пиши по-смислено другия път....едвам разбрах кфо имаш предвид....
![]()
:S
аз съм същата несериозни сме
И ние как можем да ти помогнем в случая
![]()
spokoino,6te si nameri6 maistora![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
и на тебе ше ти дойде времетовярвай ми \
/
.!.
споко така е но има и свестни и най-накрая ше намериш некоя аде УспехПървоначално написано от Анонимко
![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
или просто има прекалено високи изисквания
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
spoko tova 6ti se slu4va i za napred .pri po golqmata 4ast na vyzrast ot 13 do 17 godini tova e normalno.Vijda6 nqkoq druga po gotina i otkriva6 po ne6to losho v strata .Taka 4e ne se pritesnqvai tolkoz mnogo normalno e.![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
2/3 часа, дни, минути,месеци, години, века?![]()
eee za6toto vse tragva6 s nepodhodq6titeAko tragne6 s men primerno (ne 4e si pravq reklama
) nikoga nqma da ti omrazna
Kakvi li ne6ta ne kazvat za men,i to ot hubavi po-hubavi. Zaklevam se,4e ako tragne6 s men az parva 6te te skasam
![]()
![]()
ami ti za 2 3 dena ni6to ne moje6 da razbere6!!!!nedorasal hui
Mersi za savetite
Btw na 14 sym![]()