- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко години сте започнали да мастурбирате?
az li4no zapo4nah na 8 i polovina![]()
непомня ветоятно към 11-12 някаде да съм била
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
И аз май тогаваПървоначално написано от ninsy
Или малко по-късно, не помня.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Сигурно се чуди дали е нормален/нормална...Първоначално написано от Technof@n
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
10![]()
ПРОЛЕТАРИИ - ОБЕДИНЕТЕ СЕ !
Nekade na 13 da sam bila ne znam...
Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!
И аз.Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
Иначе към 10-11 беше
Fitness Forever
abe debili vie voob6te znaete li kakvo predstavlqva mastrubiraneto?kato sudq po maloymnite vi otgovori ''ot 10 godi6en'',''ot 12 godi6na''...ama NIKAKVA predstava si nqmate
След като почнах да правя секс-20-21 някъде![]()
Добре бе,на 13 те в днешно време на 13 родители стават![]()
1-2 клас![]()
А в детската градина пропусна лиПървоначално написано от Анонимко
![]()
абе те бебетата на по 5 и 7 си преплитат езиците=D>
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
След 2ри клас - значи някъде на 9 съм почнал![]()
Значи съм супер изостанала! Аз съм на 16 и още не съм започнала!Не за сруго, но съм пробвала и не ми харесва... Просто като съм сама не ми е интересно!
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
13 ихаааааааа къв купон беше \/ \
/
вси4ки са по4нали на 11-12дали не остарявам?
11-12![]()
Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..
12 :P
Аз пък на 7-8,само че тогава не съм била много наясно точно какво правя,но ми харесваше и все още ми харесва.Като гледам така май съм започнала доста по-рано от останалите![]()
I just wanna live !
Don't really care about the things that they say
Don't really care about what happens to me...
помня че бях 6-ти клас.То тогава всички момчета го правехме деКойто не го правеше беше задръстен (което е странно всъщност,ама така си беше)
![]()