.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: pravq saitove

pravq saitove

koito iska moga da mu napravq sait na vsqkakva stema s vs koeto toi iska moga da pravq vs svarzano s pravene na saitove
    1 sait 6te vi struva 1 vau4er ot 5 lv bez zna4enie na m-tel ili globul koito iska da mu napravq sait da pi6e ls

Град
    Middle of nowhere
    всичко казваш? ами ако искам да ми направиш нещо подобно на www.systemreqirementslab.com ?
    Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.

REMIX 1912
    Guest
    ti da ne si lud i az moga da si napravq sait bezplatno i e super lesno prosto vliza6 v piczo

Forslor
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от REMIX 1912
    ti da ne si lud i az moga da si napravq sait bezplatno i e super lesno prosto vliza6 v piczo
    ... и какъв сайт правиш .... в пикзо (дрън та пляс) по скоро аранжираш и са радваш на нещо предоставено ти на готово ... тъй ,че тея сайтчета и блогчета изобщо не ги смятай .

REMIX 1912
    Guest
    ok i kvo pack stava nali ima6 si sait sas snimcki muzicka dori igri priqteli i t.n. az po4nah da si pravq po edin mnogo po-slozen na4in sas notepad ama nqma smiasl otkazah se kato vidqh piczo prosto tozi na4in s notepad e mnogo slozen i dalag i nqma garanciq 4e 6te stane i trqbva mnogo rabota da stane kato piczo mnogo qstno 4e na gotovo e po-dobre \/ \/ \/ \/

Град
    SLiVNiCa
    Ама само един въпрос на PHP или на HTML ги правиш защото ако е на HTML е мн просто и всеки може да си направи....

Forslor
    Guest

Град
    Асеновград, България
    Това не е рекламен билборд.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Guest
    искам като deviantart . com !!!

REMIX
    Guest
    EBI SA KOPELE NA KOI MU TRQBVA TAKAV SAIT DORI IZOB6TO I MOQ NE GO IZPOLZVAM PROSTO ISKAH DA VIDQ DA IMAM TAM EDIN MN. SI PROST LE MLAKNI

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ми хубу .. приготви около 2-3 бона +- мн и го имаш

Guest
    Цитирай Първоначално написано от REMIX
    EBI SA KOPELE NA KOI MU TRQBVA TAKAV SAIT DORI IZOB6TO I MOQ NE GO IZPOLZVAM PROSTO ISKAH DA VIDQ DA IMAM TAM EDIN MN. SI PROST LE MLAKNI
    представи си аз си ползвам сайта! ползвам си го като портфолио

Цитирай Първоначално написано от zubi
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ми хубу .. приготви около 2-3 бона +- мн и го имаш
    ХАхах
    аз да видя първо поне суров вид на проекта и тогава ще кихна парите деба нещастника.. ше ми разправя, че ще направи квото му кажа (rofl)

а ако иска като на refune . com?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си