- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Спешно, как да сваля майстора ни?
Hora kajete mi kak moje da slavq maistora ni?molq vi pomogtene mi!mnogo mi kefi>>
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
kakvo iska6 da go pravi6,4e ne razbrah?!![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
пробвай с тухла! и еби докато е топъл![]()
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
iskam da trugna s nego
Емиии кажи му "Извинявай, ама може ли да си поиграя с четката ти?:![]()
![]()
![]()
s maistora???po-dobre nedei
![]()
Watching the stars
Go by...
С риск да прозвуча тъпо...на колко "годинки"си...а той?Иииии не мислиш ли,че да сваляш майстора си е тъпо?Най-добрия начин да го свалиш е тухла 4 или един ляв,после десен
"чичко може ли да ти видя инструментите"
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
Що ли ми се струва,че си дете,което не знае какво иска...
Тцтц мани го тоя майстор..![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Недей го маха сигурно има златни ръце!![]()
Light The Universe
Деба,взе ми думите от устатаПървоначално написано от Phoenixheart
![]()
abe hora ne e nqkoi durtak,toi mlad,nai- mnogo 24
abe kvo 6e se zanimava6 s maistora??Nqma li dr mom4eta??![]()
Watching the stars
Go by...
am toi ne e li mom4e?zanimavam se e s nego za6toto mnogo mi haresva,molq vi pomognete mi,ne moga da izmislq ni6to![]()
"майсторе,майсторе пипни тука майсторе"![]()
Викаш го и викаш в мойта стая има едно повередено нещо. Той идва да го оправи и ти се показваш себе си и казваш че трябва теб да оправи и готово.
Ако е с приятен тъмен тен и има навика докато е до прозореца ви да подсвирква закачливо на всичко що годе приличащо на женско ,то няма да ти е много трудно.Облечи нещо по-оскъдно и се разходи 'разсеяна' близо до мястото на 'аварията ' или там за каквото е дошъл майстора.; D
и за Бога,гледай ваще да не са на близо
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
А ти на колко си?Ако си на по малко от 18-19 нямаш никакъв шанс...освен ако човека не е педофил.Първоначално написано от Анонимко
или загорял![]()
не разбрах на колко сиПървоначално написано от Анонимко
![]()
.!.
Еми, как...точно определена техника няма.Дано само не е по-голям доста от теб...все едно.Покажи му, че го харесваш, прави му намеци.
=D> =D>Първоначално написано от tuka6na
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Като той дига кофите с цимент ти отивай да му помагаш и той ще те хареса![]()