- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Стачката...
http://www.24chasa.bg/Default.asp?st...&id=11&iy=2007
според вас вярно ли е това че ще учим само 9 дни![]()
според мен не
сори ако има такава тема
The pain is undividable part of the life.
off..neznam sumnqvam se ma tva e dosta tupo..osobeno sprqmo tiq koito 6te kandidatstvat taq g.![]()
One day I'll hear
The laugh of children
In a world where war has been banned.
One day I'll see
Men of all colours
Sharing words of love and devotion.
Stand up and feel
The Holy Spirit
Find the power of your faith.
В статията се споменава за "безсрочна ваканция", а снощи в една от емисиите новини казаха, че учениците ще продължат да посещават учебните занятия, въпреки евентуалната стачка![]()
Не знам, на мен също не ми се вярва да позволят това да се случи. Наистина ще е много нечестно (не само спрямо тези, които ще са 12ти клас, а спрямо всички учащи, това е цяла една година все пак...)![]()
Мълчалива стачка, ще ходим ама ще мълчат гадните даскали, а аз както винаги ще говоря![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
Първоначално написано от FernandoTorres`fan
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мн готино нали![]()
The pain is undividable part of the life.
безценно !Първоначално написано от boy_free
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
Mislq 4e tova ne e vqrno.Edna fr na mama e u4itelka i kaza 4e v tqhnoto daskalo nqma da sta4kuvat.
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Да, права си - протестните действия ще бъдат предприемани само доброволно, не са задължителни.Първоначално написано от ice_cream_f
В моето даскало се съмнявам да има - учителите ни не са такива хора да тръгнат и да правят некви стчаки,митинги,молебени ...
Но иначе с една приятелка се разбихме като го прочетохме - учебна година само 9 дена![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
спокооо молим се![]()
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
и аз ще се моля с вас ама така и не разбрах"УЕБНА ГОДИНА 9 ДЕНА"???
попринцип тва е мечта ....амааа мно0го ме съмнява че ще стане едва ли някой ще позволи да стане тва
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Възможно е няколко дена да не се учи и да стачкуват,но няма начин учебната година да е само 9 денаможе и да е,ама после ще ни ги върнат тъпкано
![]()
нямам повод да сънувам....
Вие хубаво се радвате, ама...това си е цяла една учебна година на вятъра...![]()
areeeeeeee u4itelite
dovijdane do novi sre6ti \/
Никой не би позволил подобно нещо да се случи. В моето училище да не говорим - дори и цялата страна да не учи, на нас пак ще ни кажат да си дойдем на училище![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
От кога ли си ме4тая за тагава у4ебна годинаааааа-9 дена![]()
супер дано да е вярно!!!\
/
[/b]
ухх аз се радвам само че СМГто ще стачкува както никога![]()
![]()
Дано и мойто училище да стачкува!Абе т`ва много тъпо на 15(събота) да ходим до училище...пфф.А иначе според мен все някак си ще се разберат с учителите и ще си учим.Ще им увеличат заплатите и такамммм..
6А УВЕЛИ4АТ АМА ДР. ПЪТ ТИ ЗНАЕ6 ЛИ 4Е ИСКАТ МАИ 932 ЛВ. ЗАПЛТА ЗА ВСИ4КИ У4ТЕЛИ ТОВА Е 100% ОВЕЛИ4ЕНИЕ НИКОГА АМА НИКОГА НЧМА ДА СТАНЕ ПАРИТЕ ОТИВАТ ИЛИ В ГУ6ИТЕ НА МИНИСТАРА И ДР. ПОЛИТИЦИ ИЛИ ЗА ПО-ВАЖНИ НЕ6ТА ТВА Е МНОГО МИ Е 4УДНО ДАЛИ В НТГ ГР.ПЛОВИДВ 6А СТА4КУВАТ НАЛИ ЗНАЕТЕ НАДЕЖДАТА УМИРА ПОСЛЕДНА 9КЛАС-9 ДЕНА ТВА 6А Е ЧКО И СТА4КАТА ЗА ТЕЧ ДЕТО НЕ ЗНАЧТ НЕ Е МАЛ4АЛИВА А ЕФЕКТИВНА ТОВА ЗНА4И 4Е ОТ 24 СЕПТЕМВРИ У4ИТЕЛИТЕ НЧМА ДА ВЛИЗАТ В КЛАСНИТЕ СТАИ И ГОДИНАТА 6ТЕ СЕ САБОТИРА КРАИ И ТО4КА ПО-ВАПРОСА ПО4ТИ Е СИГУРНО 4Е 6ТЕ ССТАНЕ ПРОСТО Е ВЪПРОС В КОИ У4ЕЛИ6ТА НО ВЕ4Е ЕДВА ЗА ВРЕМЕ И НЕ ЗНАМ ДАЛИ Е САМО ЗА ПЪРВИЧ СРОК НО И САМО ЗА ПЪРВИЧ СРОК ДА Е ТОВА НАЛИ ЗНА4И 4Е ЦЧЛАТА ГОДА Е САБОТИРАНА ТОВА Е КРАИ И ТО4КА ПО-ВЪПРОСА ГЛЕДАИТЕ НОВИНИ ЗА ДА РАЗБЕРЕТЕ НАИ-НОВОТО ОТ ТА4НИТЕ ДЕИСТВИЧ НА У4ИТЕЛИТЕ =D>=D>
Преди малко разбрах,че и моето даскало ще се дига на стачка.\
/
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
ми мойто старото нямаа за новото нз..но е невъзможно да учим само 9 дни
пхахаха никога
![]()
.!.
дааааа бееееПървоначално написано от teenage_drama_queen
![]()
я, раздуй....аз хубаво се бях наканила да не идвам първите 2 седмици...
Тва за 9-те дена е твърде хубаво за да е истина.А и съмнявам се някой да позволи да се пропусне цяла една учебна година...Абсурд!