.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Guest
    Я че ви ебем маята на сички дебо у орафляците

REMIX 1912
    Guest
    NAU4I PRAVOPIS TOGAVA SA NAU4I I DA PSUVA6 LE

Леле ако е вярно ще се гръмна от кеф тва ми е като сбъдната мечта.Хаха само 9 дена и след тва кеф и забавления до другата учебна година.Обаче ме съмнява звуци много фалшиво съмнявам се че ще стане така ако стане ще е за1или 2 месаца и после ще отчучваме.Звучи много нереално съмнявм се да позволят такова нещо пък и няма да е честно какво за 9 дена ще ни оформят ли да бе дедазнам не вярвам такаче предпоцитам не летя в облаците.ако е вярно обещавам че поне 1 месец няма да влизам във форума

Супер фен
    Град
    в килера
    It's just too good to be true не ми се вярва, а и стачката дори да е само 1 месец, после ще ни излезе през носа със това отучване... иначе доколкото разбрах и в моето училище ще има стачка... нооо не вярвам учебната година да е 9 дни, най-вероятно още след няколко дни ще са си променили решението...

Цитирай Първоначално написано от zloto
    It's just too good to be true не ми се вярва, а и стачката дори да е само 1 месец, после ще ни излезе през носа със това отучване... иначе доколкото разбрах и в моето училище ще има стачка... нооо не вярвам учебната година да е 9 дни, най-вероятно още след няколко дни ще са си променили решението...
    В мойто май-няма да има такаче

аз до колкото разбрах в мойто даскало няма да има стачка щом вече се почна с ученето ( наща паралелка е от 1 септември )

Guest
    az pak razbrah dnes 4e nqma da u4im samo parvite 9 denaa a sled tova 6te si u4im

Guest
    vie znaete li oba4e moje bi sled tva da u4im clqlata lqtna vakanciq koeto zna4i nqma more nqma spane pred kompa a qko zubrene po dobre da ne stava taq sta4ka.

можи тая стачка да продължи и един ден не е казано точно колко можи и повече никой нз
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си