zdraveite na vsi4ki .....kanq se da vi pi6a ot dosta vreme no nqmah smelosta prosto...no sega ve4e se re6ih...iskam da vi spodelq moq problem i da vi pomolq za savet...sestra mi si ima priqtel ot 1godina ...mom4eto e mn svqstno i dobro poznavame se s nego ot dosta predi tova ..no ne6tata se stekoha taka 4e toi tragna s po golqma mi sestra a ne s men....razbira se az nqmah ni6to protiv tova za6toto nqmah nikvi 4uvstva kam nego....sestra mi v momenta e mnogo vlubena v nego no toi ne i e kazal 4e q obi4a i do den dne6en....no naskoro bqhme ostanali samo dvamata i toi zapo4na da mi se natiska i da se celuvame....do seks ne stignahme za6toto az ne iskah.....sega toi postoqnno mi pravi nameci i iska da izlizame....sestra mi ne znae ni6to po vaprosa no i az neznam dali da i kaja i kak 6te reagira tq...kakvo da pravq da zapo4na taina vrazka s priqtelq i ili da kaja vsi4ko....mejdu drugooto iskam da spomena 4e sestra mi misli da se mesti v doma na priqtelq i da jiveqt dvamata zaedno....a toi stava vse po nastoi4iv kam men ..kakvo da pravq kajete

Заглавията на темите трябва да са на кирилица!
Кремчето