- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам дали темата е за тук но.......
Може странно и глупаво да ви прозвучи но си търся сестра по интернет само.... имам предвид тя няма да ми е биологична тъи като си нямам биологична................ може и за луд да ме помислят повечето но нима всички които са си осиновили брат или сестра или нещо друго са луди?
Аз не искам това а просто да си имам сестра с която да си пиша чрез интернет........ ако някои все пак реши може и лично да ми прати,пускам темата в любов тъи като съм изтрадало дете.
еми, путко, ак0 няк0й ден си направя 0перация и стана жена, ще ти звънна, но... за момента не мисля да правя п0добни неща :P
Първоначално написано от Say It Right
Извиняваи но съм мъж.Предположих че повечето ще отговарят като теб,защото елементарните отговори като твоя показват колко умен и културен е човека които е дал отговора в случея ти.Първоначално написано от comics
Нищо лошо,че си търсиш "сестра",но ВНИМАВАЙ!В интернет има много измамници и измамнички.
Търся си сестра която ще ми е такава само в интернетПървоначално написано от sasha_90
да знам че има много измамници и измамнички.... и наи-вече флуудери и спамъри дето почти постояно атакуват форума.
Има много саитове эа эопэнанства,чат канали и т.н.Пробвай се.Все пак не става така лесно,трябва да имате общи интереси,общи теми на раэговор...абе желая ти късмет.
[size=7][b][u]fosse cos
Аз не си търся гадже , а сестра която ще ми е такава в интернет само и ще ми помага по някакъв начин главно с съвети не говорим за пари.Първоначално написано от Presley`n`Sum
хм .. и аз си имам нещо като "брат" .. Познавам го от 2 год. и го обичам като брат, а той мен като сестра. Помагаме си ако има нещо и т. н. .. И сестричка имам по скайп ..Та .. ето ти скайпа ми -> vasito8996 .. ако си допаднем може още едно братче да имам
.. Ще се радвам ако мога да ти помогна с нещо
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Хммм, и би ли ми казал какво точно очакваш от тази "сестра"?
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Да,и все пак надали първия човек ще тръгне да ти помага и да ти дава съвети.Първо трябва да я спечелиш,тоест да си паснете..Първоначално написано от loveandemotion
[size=7][b][u]fosse cos
Ами взаимо помощ......Първоначално написано от chocolate`kiss
и съвети
все пак две глави са по умни от една нали?
Не винаги е такаПървоначално написано от loveandemotion
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Не става въпрос за долна главаПървоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
ЪхЪ... Ами... тази сестра защо искаш да е точно от нета? Според мен е по-добре да е човек, който познаваш в действитенист. За да почувстваш някого толкова близък, както брат чувства сестра си, трябва да го ознаваш изключително добре, а интернет не предоставя такива условия, поне според мен. Не може да кажеш: "Това е, има хубав ник, това е новата ми сестра!". И готово имаш си 1 брой чисто нова сестричка. Мне! Ти приятели нямаш ли си? И то реални?Първоначално написано от loveandemotion
Nothing but you
I'm addicted to you...
Еми нямам такива познати в деиствителноста за това се налага да е от нетаПървоначално написано от chocolate`kiss
![]()
Странна идея по това което казваш съдя че родителите ти са разведени или постоянно се карат...не си от много богато семейство и нямаш много приятели и си търсиш просто сродна душа...малко е странно желанието ти,но е и разбираемо...продължавай да си търсиш има много риби в морето се нещо ще клъвне![]()
Нямаш такива познати... Оу! Идея!Първоначално написано от loveandemotion
Намери си! Общуването в реалното пространство е мн по-добър вариянт, особено в твоя случай!
Nothing but you
I'm addicted to you...
Gregory houseПървоначално написано от GregoryHouse
Позна родителите ми са разведени а сега маика ми е женена повторно и разбирасе както преди така и сега за мен никакво време не остава дори не си говорят с мен(((
за други неща да не говоря,от бедно семеиство съм и нямам приятели........не си търся гадже просто сестра в интернет благодаря за разбирането.
Сега ще поясня защо по интернет си търся сестра след няколко дни напускам България,следователно единствената ми връзка с България и българите ще е по интернет за това няма как да стане твоята идеяПървоначално написано от chocolate`kiss
![]()
Еми тва е нещо хубаво което го правиш дано не си поредния лиглио дет се ебава... азсъщо винаги съм мечтала да имам някой ей така да си пишем писма , скъпе смс-и ..просто непознат някой който да ме разбира и в същия моемнт да не ме познава реално ...ако имаш интерес пиши ми ЛС![]()
hubavo e 4e tursi6 4ovek koito da ti pomaga i da moje6 da podelq6 s nego...ako iska6 me potarsi po skype da si pogovorim
oki razbiram 4e iska6 s nqkoi da si pi6e6 no za6to to4no sestra a ne brat ?predpolagam 4e ima6 ne6to na um no nz ti si znae6 po dobre.ideikata ti ne elo6a no emalko stranna :) :roll: ,no si q biva .
Tu es un r
a be sestra mi ti zle li si ve4e i uslugili 6te predlaga6 po neta ?Първоначално написано от girlmania
Tu es un r