- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля ви помогнете ми, мн съм объркана и нз какво да правя
сега незнам как ще ви прозвучи обаче гаджето на една моя дългогодишна приятелка ми иска съвети за нея..чуди се как скъса с нея или да изчака първо да спят заедно и после да скъсат.от одавна си говорим с него на някъкви такива теми и чак сега осъснах колко много го харесвам,а всъщото време много искам да му дам правилният съвет.иска ма съм с него и знам че няма да мога и дори ако го имам ще е само за няколко дена ама много го искам а незнам какво да правя.помогнете ми.направо полудявам
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
Дамм страст... ак0 искаш да ти мине, преспи с него .. др начин няма, успех
Първоначално написано от Say It Right
Просто увлечение...![]()
~!1912!~
Първоначално написано от sasha_90
![]()
И аз сам го изпитвала.Увлечение е.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Първо го посъветвай ,като толкова иска да скъса с приятелката ти ,да го направи беэ да спи с неяАко първо спи с нея и после веднага я остави,на нея ще и е доста кофти..
А това,че го искаш ,не эначи че ще го имашНЕ энам де...но според мен е тъпо той да скъса с приятелката ти и ти да му се лепнеш.Все пак тя ти е приятелка и надали ще и стане много приятно ,като ви види эаедно.Е има и друга опция де-всичко да стане эад гърба и.Но тук вече няма да ти давам съвети,эащото не съм ЭА.Ти си реши.А и естествено,эависи какво е неговото отношение към теб.Както и да е ,по-добре не се эанимавай с него.
[size=7][b][u]fosse cos
Посъветвай го да скъса приятелката ти преди да спи с неяДа преспи с нея и после да я скъса е нещо наистина ужасно бруталнооо
![]()
![]()
А ти не знам как може да се увличаш по момче, което се чуди дали да не изчука гаджето си и тогава да я зареже...
Наистина твоето е просто едно увлечение, но надали приятелката ти ще е възхитена, че имаш мераци към сегашното и гадже(скоро може би и бившето...)
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Посъветвай го да скъса приятелката ти преди да спи с нея Да преспи с нея и после да я скъса е нещо наистина ужасно бруталнооо
зн че е така въпроса е че аз живея в мн малък град и ме е страх че всички ще разберат.живея в несебър и като свърши сезона той може да си тръгне а тази мисъл мн ме плаши защото ак сега нз какво да правя то като си тръгне ще е още по-зле
попадала съм няколко пъти в подобни ситуации и има едно ПРАВИЛНО решение - бягай. това да се замесиш с гадже на приятелката си не води до нищо добро. освен ако разбира се не искаш да загубиш 1. приятелката си 2. всички останали приятелки (които от солидарност ще те псуват дружно с потърпевшата) 3.репутацията си 4. самоуважението си...
а единственото, което ще спечелиш, е моментно почесване по егото.
I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.
страст/увлечение,както искаш го наречи,обаче тва не е любов ,просто намери начин да задоволиш тази страст,но гледай не се разчуе много защото ще загубеш мн ,но ако искаш да не губиш фр преодолей страстта без да я задоволяваш.
I am the dream
You are the dreamer !!
точно, кратко и ясноПървоначално написано от heartless*charm
![]()
ако наистена ти е приятелка ще му кажеш да я остави а не да спи с нея ио чак тогава защото това е отвратително а ти за него даже не си и помисляй тя ти е приятелка и той ша къса с нея и ти веднага при него това е нещо аски тъпо и егоистично от твоя страна просто му кажи да я оважава малко и да я остажи без да спи с нея и се отделечи от него
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Така си е.Направят ли нещо 1 път-винаги го повтарят..Първоначално написано от PoiSon GirL
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜
Ъъъъъ ще се скарате с тфойта приятелка яко акотръгнеш с него!Кажи му да не спи с нея,а да къса,защото после става още по-зле!За нея!
...Смъртта е бягство от проблемите... а не тяхното решение...
Да..Първоначално написано от BaD_GiRl_mL2
![]()
~!1912!~
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜
Spored men trqbva da spre6 da mu dava6 saveti!Taka naranqva6 sebe si,a i priqtelkata si!Za6to ne i kaje6 kakvo te pita toi (vse pak tq trqbva da znae),a na nego-4e go obi4a6!Pomisli si sa6to dali i toi izpitva ne6to kam tebe ili si mu samo fr?
Само едно ще ти кажа: Гаджетата идват и си отиват ,Приятелите оставатПървоначално написано от angel_of_dark
мисълта ми е не си разваляй дълготрайното приятелство заради некъв разгонене пумак,приятелите преди всичко дано си вземеш поука![]()
Поеми във вярната посока
zareji tova...vsichko e samo uvlechenie koeto sled vreme shte ti mine.nqma smisal da jertvash priqtelstvo zaradi moment na slabost.
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
ако приятелката ти е ацки близка и кажи за намеренията му ама след това се замисли ако ти си с него и има защите намеряния кам теб ... да спи с теб и да те разкара...замисли се
не съм напълно съгласна с теб.. според мен тряя да каже на приятелката си за неговите въпроси а него да го забрави.. ебаси ножа в гърба е тва..Първоначално написано от gLoRiOuS_aNGeL
Животът е адът описан в Библията!
ами ... кажи му някакъв начин да скъса с приятелката ти но само това спиш л;и / излизаш ли с него приятелката ти ще помисли че заради теб я е зарязалПървоначално написано от angel_of_dark
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Първоначално написано от sasha_90
![]()
![]()
...