Значи една приятелка ходеше с едно момче те са 3-ма приятели и кво стана нещо скъсаха защото тя е влюбена във неговия приятел и са нещо се забиват и днес излязохме тя това момче дето е влюбена в него и още едно момче 3-тия и ще пием там на едно място дето си ходим ние само..и беше яко те двамата нещо се гушкаха а ние с другото момче само си говорехме тои говореше там некфи неща ми обясняваше не ми беше мн интересно и те му викаха да млъкне ам аз му викам говори аз те слушам и аз се напих де .. и почнах там да се смея да пея и тои седи и се смее обаче моита приятелка маи и него си го е харесала вика ми тои е мн хубав и кво ли не и аз викам незнам може ам си е с другия нещо се забиват и сме седнали там и си говорим и тя почна да обяснява за бившия ми ... аз се опитвам нещо с това момче а тя обяснява че още го обичам и некфи такифа и кога ни е бил първия път по точно къде а то беше там дето са ние бехме преди 1-2 години и тфа момче нещо ме погледна така..странно и тя кво ли още не говореше кво съм правила и кво ли не още... и момчето после не сядаше до мен не ме гушкаше щот нали е студено да се топлим и т.н почна се държи по странно!!
Незнам какво да правя тои е мн сладък ама .. вече ме мисли за ебати курвата... и незнам има ли смисъл да се опитвам!